- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Nevo yine misafirlerim mi varSiz akşamları niye gelmiyorsunuz kaç gündür bekliyorum
Onun parası benim param ,ben parayı nerden alacağımBenimki yemez valla tabak canak neyim akacaksan bastir parani al diyor
Allah bilir ince ince sarmışsındırAmanın aşk olsun
Lahana sarması sararken yazan kişi
Bana bir yerden tanıdık geldi bu durumBuralardayım canım ama işte pcye geçme vaktim veya imkanım olmuyor.Telefondan yazmayı sevmiyorum ve şekilde görüldüğü gibi telefon donuyor ve yazmadan boş gidiyor
Başka şeyler neyse de çorap yetişmiyor,Allahtan petek var ,kurutulmaması gerekse de acil şeyleri petekte kurutuyorum.Benim de sabah 10 da yikanan camasirlarim hala makinede
Akşam benim herif ters ters bakıyor,teli elime alıncaSiz akşamları niye gelmiyorsunuz kaç gündür bekliyorum
Ekledim, yorumlar bile geliyorCantanem de tarif eklemis
Su tarif ekleme suresi carcabuk bitse biktim her konuyu kalbim gumgum atarak acmaktan
Aynen vallaOnun parası benim param ,ben parayı nerden alacağım
Allah bilir ince ince sarmışsındır
Bana bir yerden tanıdık geldi bu durum
Okuyorsun ama burada olduğun belli olmasın ,alıntılanıp etiketlenme diye mesaj da beğenemiyorsun değil mi?
Nerden bildim değil mi?Yoook nerden çıktı benim de aynı taktiği uyguladığım
Başka şeyler neyse de çorap yetişmiyor,Allahtan petek var ,kurutulmaması gerekse de acil şeyleri petekte kurutuyorum.
Yaaani bunlar ince sayılırsa öyledirOnun parası benim param ,ben parayı nerden alacağım
Okuyorsun ama burada olduğun belli olmasın ,alıntılanıp etiketlenme diye mesaj da beğenemiyorsun değil mi?
Başka şeyler neyse de çorap yetişmiyor,Allahtan petek var ,kurutulmaması gerekse de acil şeyleri petekte kurutuyorum.
Ellerine saglık canım benim. Afiyetle yiyin
Hadi ya ben demin baktigimda kapaliydi bi bakem tekrarEkledim, yorumlar bile geliyor
Teşekkür ederim bitanemEllerine saglık canım benim. Afiyetle yiyin
Ellerine saglik canim
Çok mu küçük olmuş, ben füze gibi sevmiyorum daEllerine saglik canimbunlar sarmayla lahananin yavrusu galiba
Yok canım neden öyle düşündün:)Nevo yine misafirlerim mi var
Ne yapayım yoksa yazıp kaçmak gibi geliyor.İsterseniz arada dalıp çıkarım:)Onun parası benim param ,ben parayı nerden alacağım
Ben de akşam boş oluyorum.Çocuklar uyuyunca pcye geçiyorum ama kimse yok:)Akşam benim herif ters ters bakıyor,teli elime alıncaBir de kızın ödevleri ,çay faslı falan
Ne var getirse değil miÇamaşır asma hadi neyse bekleyebilir de ,kızın okul saati gelmiş
Öğretmene desem getirir mi acaba yolunun üstü
Ellerine sağlık canım:)
Ellerine sağlık canım:)