Çayla pek gitmeyen bir tarifHmmm 5 çayı kokusu alıyorum
Sabırsızlıkla bekliyoruz
DinliyorumÇayla pek gitmeyen bir tarif
Madem ısrar ediyorsun kulağına söyleyeyim
Evet canım öyle oluyor genelde :) komşucanlarıma kahve yanına tatlı ikram ettim hepsinin çocukları var malum o kahveler içilene kadar buz gibi olduAynen hafta sonu yoğun geçiyor.
Ne yapacaksın komşularına
Yemek hazırlığı br yandan temizlik bir yandan koşturuyor insan misafir geleceği zaman
Neyse ben seni lafa tutmayayım
Tatlıyı hazır mı aldın yoksaEvet canım öyle oluyor genelde :) komşucanlarıma kahve yanına tatlı ikram ettim hepsinin çocukları var malum o kahveler içilene kadar buz gibi oldu5 dk bir çırpıda ev temizleten kişiye misafir denir şükür çocuklar anlaştılar çok güzel oynadılar bir tane de abla çocuklara kitap okudu kutu kutu pense oynattı nasıl duygulandım aramadı beni hiç çok güzel eğlendi ben boşuna korkmuşum okula alışamayacak diye sanırım zorlanmayacak
Niye öyle bakıyorsun
evet spontane gelişti çünkiTatlıyı hazır mı aldın yoksaNiye çay yapmadın ? Bu soğukta çay daha iyi giderdi?
İnşallah zorlanmaz ,ben de kızımda korkmuştum ama maşallah iyi alıştıGeçen gün anne okulda seni özlüyorum ,üzülüyorum dedi,insan kıyamıyor yine de ama mecbur alışmak zorundalar .
Tarifim hazır
Fotolar çekildi
Şimdi yüklemesi kaldı, bekleyin beniDönüşüm muhteşem olacakkkk
Tarifim hazır
Fotolar çekildi
Şimdi yüklemesi kaldı, bekleyin beniDönüşüm muhteşem olacakkkk
Hadi hayırlısıAçtım 
İnsallah begenirsiniz
Sagol canım, konu onaylanmışHadi hayırlısı
Nomıssız güzel yapmışC A N O
Kıııızzzz ne yaptın sen beni benden aldın kısırınlao nasıl güzel güzel sunum olmuş insan yemeğe kıyamaz ben aşırı severim Kısırı bugün ki kısır dozumu iyi ki almışım
Demek ki geçen haftaki mezeler hoşlarına gittievet spontane gelişti çünkiçay istemediler uyku saatleri geldi çocukların derken kalktılar yoksa geçen hafta da vardı davetim önceden bildiğim için mezeler havada uçuşuyordu
Oy kıyamam yaa alışacaklar mecbur ana yüreği işte dayanmıyor
Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)C A N O
Kıııızzzz ne yaptın sen beni benden aldın kısırınlao nasıl güzel güzel sunum olmuş insan yemeğe kıyamaz ben aşırı severim Kısırı bugün ki kısır dozumu iyi ki almışım
Urfadayım, gel beklerim
Teşekkür ederimNomıssız güzel yapmış