Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Aynen hafta sonu yoğun geçiyor.
Ne yapacaksın komşularına
Yemek hazırlığı br yandan temizlik bir yandan koşturuyor insan misafir geleceği zaman
Neyse ben seni lafa tutmayayım
Evet canım öyle oluyor genelde :) komşucanlarıma kahve yanına tatlı ikram ettim hepsinin çocukları var malum o kahveler içilene kadar buz gibi oldu 5 dk bir çırpıda ev temizleten kişiye misafir denir şükür çocuklar anlaştılar çok güzel oynadılar bir tane de abla çocuklara kitap okudu kutu kutu pense oynattı nasıl duygulandım aramadı beni hiç çok güzel eğlendi ben boşuna korkmuşum okula alışamayacak diye sanırım zorlanmayacak

Tatlıyı hazır mı aldın yoksa Niye çay yapmadın ?Bu soğukta çay daha iyi giderdi?
İnşallah zorlanmaz ,ben de kızımda korkmuştum ama maşallah iyi alıştıGeçen gün anne okulda seni özlüyorum ,üzülüyorum dedi,insan kıyamıyor yine de ama mecbur alışmak zorundalar .

evet spontane gelişti çünki çay istemediler uyku saatleri geldi çocukların derken kalktılar yoksa geçen hafta da vardı davetim önceden bildiğim için mezeler havada uçuşuyordu
Oy kıyamam yaa alışacaklar mecbur ana yüreği işte dayanmıyor

Demek ki geçen haftaki mezeler hoşlarına gitti misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş

Teşekkür ederim canım, sen ne yaptın? Yaptın mı tarifleri :)
Canım acayip kısır istedi
C A N O evin yakın mıydı sana gelsem
Urfadayım, gel beklerim
Nomıssız güzel yapmış
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…