Evet her kategori biraz daha yükseliyorBiz devam ettiriyoruz akılları kalmasın
Daha da yükselecek gibi duruyor
Sen yoksa Makyajkolik tembel olduğu için mi verdi bu tarifi diyorsun,aramızda söyle
Üşenenlerin imdadına yetişiyorum, çareler tükenmez
Sen yoksa Makyajkolik tembel olduğu için mi verdi bu tarifi diyorsun,aramızda söyle
Şu an asılacak çamaşır var üşeniyorum asmaya ,çaresi nedir?Üşenenlerin imdadına yetişiyorum, çareler tükenmez
B
ya zaten ben yazana kadar yazmışlardır dedimdi canım benim...Üşenenlerin imdadına yetişiyorum, çareler tükenmez
B ne la?
Valla bu daha disarda doktoru beklerken olan maceralarimiz icerdekiler ayri bi komediEşlere diyemiyorsun da yarışma için aldığınıEşime yarışma için desem hemen alır da işin ucunda beğenilmezse eşe rezil olmak ta var Eşimle çıkınca çaktırmadan alışverişe atıyorum sepete karambole geliyor
Geçmiş olsun canım ,kafayı dr nin dediklerine de verenezsin ,Allah kolaylık versin
Hic sorma oysa ki icimdeki canavar bi ciksa kuzuya doneceklerKalabalık ortamlarda minnoş annelere dönüyor insan dimi
Çocuklarda biraz bu durumdan sebepleniyor :)
Benimki yemez valla tabak canak neyim akacaksan bastir parani al diyorFazla altlara itmiyorumEşim kasaya gelince arkadaki müşterinin sanıyor bazı şeyleri,sen mi aldın diyor ,aceleyle ben aldım geçir kasadan diyorum
Ben de gecen gun ayni bunu dusundum simdi oyle sunumlar yapsak sonuncu bile olamayizYa eski yılların sunumlarına bakıyorum da normal sunumlar halkın içinden ne güzelmiş
İlk kim çıtayı bu kadar yükseltti
bırak sepette kalsınlarŞu an asılacak çamaşır var üşeniyorum asmaya ,çaresi nedir?
Banyoda mutfak halısını yıkadım ,canım değerli olduğundan sıcak suyla yıkadım ,yine de ayağım üşüyor,yerimden kalkasım yok
Amanın aşk olsunSen yoksa Makyajkolik tembel olduğu için mi verdi bu tarifi diyorsun,aramızda söyle
Evet sensin ,hiç bize yemek yapmıyorsunahahh kimin tembel olduğu ortada değil mi kuzum
eee herkes ne güzel yapıyor bana gerek kalmıyorrEvet sensin ,hiç bize yemek yapmıyorsun
Oooooooohhhhhh canıma değsin yaaa
Buralardayım canım ama işte pcye geçme vaktim veya imkanım olmuyor.Telefondan yazmayı sevmiyorum ve şekilde görüldüğü gibi telefon donuyor ve yazmadan boş gidiyor
Sepete koy gerisi gelirŞu an asılacak çamaşır var üşeniyorum asmaya ,çaresi nedir?
Banyoda mutfak halısını yıkadım ,canım değerli olduğundan sıcak suyla yıkadım ,yine de ayağım üşüyor,yerimden kalkasım yok
Benim de sabah 10 da yikanan camasirlarim hala makinedeŞu an asılacak çamaşır var üşeniyorum asmaya ,çaresi nedir?
Yanını sen doldur dedimB ne la?
İkram neyin yok, accık kuru pasta püskevit olsa gelirizSiz akşamları niye gelmiyorsunuz kaç gündür bekliyorum