En azından tariflerim yapıldı, bugün olmaz yarın öbür gün yüklerimAy gıcık adam yaaa sinir oldumugrasdur onun yüzünden
Arada oluyordu. Bugün hiç gelmediBanada gelmedi
Çoğu gitmiş azı kalmışEn azından tariflerim yapıldı, bugün olmaz yarın öbür gün yüklerim
Siz tarifi ayirtirdiniz mi yönetici ile konuşupNevreste hanim fellah koftesi benim tarifimdi neden baskasi konu acmis
Size tarif vermedimNevreste hanim fellah koftesi benim tarifimdi neden baskasi konu acmis
İcli kfte vermiyorum digerini verdim dediniz ya banaSize tarif vermedim
Başkasına verdim dedim. Hatta üst mesaja Çiğköfte içinde aynı şeyi yazdım. Onu verdim yazdım.İcli kfte vermiyorum digerini verdim dediniz ya bana
Kurallari pek bilmiyorum icli kofte vermiyorum diğerini verdim deyince bana verdiginizi sandim
İkinci tarifi bile konuşmadık. Yani tek tarifi nasıl yapacaktınız.Kurallari pek bilmiyorum icli kofte vermiyorum diğerini verdim deyince bana verdiginizi sandim
Baskasina verdim demediginiz icin yanlis anlasildi iyiki yapmamisim henuz :)
Bebegim var bide sunum vs cok ugrasicaktim hemde bosa gidecekti
İki gün öncesinde yapıp size şoka uğratayım. Oradan da bime ve a101'e gidersinizBir ilk yap ve son günden bir gün önce yap
Bugün açılan konuların hiç birinin bildirimi gelmedi. Bildirim gitmeyen başka kimse oldu mu
BenBildirim gelmiyor bölüme baktım gördüm
Banada gelmedi
Hiççç kıskanmadıkİki gün öncesinde yapıp size şoka uğratayım. Oradan da bime ve a101'e gidersiniz
Espri yaptımAktif Lora
Eki Görüntüle 3489067
Ozel mesajdada dedigim gibi olabilir yanlis anlasildi insanlik haliİkinci tarifi bile konuşmadık. Yani tek tarifi nasıl yapacaktınız.
Ayrıca özelde yazdığım gibi. Siz üstte Çiğköfte dediniz ben onu verdim dedim. Siz içli köfte Fellah dediniz.
Ben içli köfte vermiyorum diğerini verdim dedim. Üsttekini anladınız neden alttakini anlamadınız orasını ben anlamadım.
Ağza bak ağzaİki gün öncesinde yapıp size şoka uğratayım. Oradan da bime ve a101'e gidersiniz
Espri yaptımAktif Lora
Eki Görüntüle 3489067
Bu espriyi ne sen yaptın nede biz duydukİki gün öncesinde yapıp size şoka uğratayım. Oradan da bime ve a101'e gidersiniz
Espri yaptımAktif Lora
Eki Görüntüle 3489067
İki kere okurumHer zaman söylüyorum ilk mesaj okumadan yanıma gelmeyin. Kocaman yazmışım 2 tarif diye.
Kafamıza göre ben bir tane yaparım diye bir şey yok.
Ya başlık bile değişmesini istemedim. İkinci tarifi hiç konuşmadık bile.. Bilmiyor olabilirsin sorİki kere okurum