• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Soğuk Meze Tarifleri ve Salatalar Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Soğuk Meze Tarifleri ve Salata Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    423
  • Anket Kapalı .
Ya başlık bile değişmesini istemedim. İkinci tarifi hiç konuşmadık bile.. Bilmiyor olabilirsin sor🤷Yani ben böyle gelip yargılamayı sevmiyorum. Eğer iyi niyetle düşünerek yapıyorsan özelden sorarsın.
Tam kuralları bilmediği için yanlış anlamış muhtemelen.. biraz sert bir giriş oldu tabi

Ya başlık bile değişmesini istemedim. İkinci tarifi hiç konuşmadık bile.. Bilmiyor olabilirsin sor🤷Yani ben böyle gelip yargılamayı sevmiyorum. Eğer iyi niyetle düşünerek yapıyorsan özelden sorarsın.
Ya benden önce yapsaydı 😂😂

Biliyorum Nevoş vermiş olsaydın verdim derdin.
Sanırım diğerini verdim diyince kendisine verdiğini düşünmüş
Yapabilirsiniz demedim ama verdim dedim. İlk söylediğimde anladı ikinci seçenekte neden anlaşılmamış onu anlamadım.

Yapabilirsiniz demedim ama verdim dedim. İlk söylediğimde anladı ikinci seçenekte neden anlaşılmamış onu anlamadım.
Bilimedim 🤷‍♀️Bende ilk katıdıgımda başlığa merhaba yazmıştım. Tarif boştaysa tamam olur deyip başlığı değiştirebilirsin diyorsun

Bilimedim 🤷‍♀️Bende ilk katıdıgımda başlığa merhaba yazmıştım. Tarif boştaysa tamam olur deyip başlığı değiştirebilirsin diyorsun
Herkes öyle başlıyor. 🤗😁

Back