Yasom çok teşekkür ederim canımm
Eve sipariş versenizBende beğendim ama gidip alacak kimse yok. A101 çok yakın değildi
Bende baktım tek renk kalmıştı kaliteli duruyorlar dıBen bakamadım tam acelem vardı ama kaliteli duruyordu
Olabilir canım ama ben böyle şeylerde bakıp almayı seviyorum. Belki eşimle çıkarsam kalırsa alırım. O siyah, gri gibi duranı isterdim. Ama tam rengi nasıl anlayamadım.
Eve sipariş verseniz
Ben baktığımda hepsi vardı pişman oldum almadığımaBende baktım tek renk kalmıştı kaliteli duruyorlar dı
Burda bazı şubelerde aktüel ürünleri hiç satılmıyor belki sizin orada da vardır.Ben baktığımda hepsi vardı pişman oldum almadığıma
Evet olabilir bakmak lazım :)Burda bazı şubelerde aktüel ürünleri hiç satılmıyor belki sizin orada da vardır.
Video muBen de menülerim yapmıştım, bebeğim fırsat vermediği için sunumları eşim yaptı. Sağolsun çoğunlukla video çektiği için bugüne yetiştiremedim konu açmayı
Ahhh şu erkeklerBen de menülerim yapmıştım, bebeğim fırsat vermediği için sunumları eşim yaptı. Sağolsun çoğunlukla video çektiği için bugüne yetiştiremedim konu açmayı
BenBugün açılan konuların hiç birinin bildirimi gelmedi. Bildirim gitmeyen başka kimse oldu mu
Bende öyle gördümBenBildirim gelmiyor bölüme baktım gördüm
Banada gelmediBugün açılan konuların hiç birinin bildirimi gelmedi. Bildirim gitmeyen başka kimse oldu mu
Çok komikler yaaEvet, sanki reklam filmi çekiyor
Hayır, buraya eklense güzel olur ama olmuyorEvet, sanki reklam filmi çekiyor
Ahh keşke , şimdi videodan fotoğraf çekiyorumHayır, buraya eklense güzel olur ama olmuyor
Allah kolaylık versinAhh keşke , şimdi videodan fotoğraf çekiyorum
Ay gıcık adam yaaa sinir oldumAhh keşke , şimdi videodan fotoğraf çekiyorum