Tam kuralları bilmediği için yanlış anlamış muhtemelen.. biraz sert bir giriş oldu tabiYa başlık bile değişmesini istemedim. İkinci tarifi hiç konuşmadık bile.. Bilmiyor olabilirsin sorYani ben böyle gelip yargılamayı sevmiyorum. Eğer iyi niyetle düşünerek yapıyorsan özelden sorarsın.
Ya benden önce yapsaydıYa başlık bile değişmesini istemedim. İkinci tarifi hiç konuşmadık bile.. Bilmiyor olabilirsin sorYani ben böyle gelip yargılamayı sevmiyorum. Eğer iyi niyetle düşünerek yapıyorsan özelden sorarsın.
Sen de sadece giriti yapardın güçler birleştirilirdi esliYa benden önce yapsaydı
Ortak konu açardıkSen de sadece giriti yapardın güçler birleştirilirdi esli
Geldim..
Yine kabul olmazdı çünkü ikinci tarifi yokYa benden önce yapsaydı
İyi ki iki tarifmişYine kabul olmazdı çünkü ikinci tarifi yok
Yok özel mesajım ortada canım ben kimseye tarif vermedim.İyi ki iki tarifmiş
E yaniKaptın tarifi gülersin tabi esliiiiii
Biliyorum Nevoş vermiş olsaydın verdim derdin.Yok özel mesajım ortada canım ben kimseye tarif vermedim.
Yapabilirsiniz demedim ama verdim dedim. İlk söylediğimde anladı ikinci seçenekte neden anlaşılmamış onu anlamadım.Biliyorum Nevoş vermiş olsaydın verdim derdin.
Sanırım diğerini verdim diyince kendisine verdiğini düşünmüş
BilimedimYapabilirsiniz demedim ama verdim dedim. İlk söylediğimde anladı ikinci seçenekte neden anlaşılmamış onu anlamadım.
Herkes öyle başlıyor.BilimedimBende ilk katıdıgımda başlığa merhaba yazmıştım. Tarif boştaysa tamam olur deyip başlığı değiştirebilirsin diyorsun
Slm cnmHerkes öyle başlıyor.
Kazanırsanız hediyeyi ne yapacaktınızOrtak konu açardık
Acemilik işteHerkes öyle başlıyor.
Ona pro üyelik bana hediyeKazanırsanız hediyeyi ne yapacaktınız