Gayet mantıklıOna pro üyelik bana hediye
Gayet mantıklı
Nevroş iyiyim sen nasılsınCanım nasılsın hoş geldin
İyiyim canım sağ ol özledimNevroş iyiyim sen nasılsın
Ne zaman vereceksiniz editörlük haydi :)
Aslında ben bu ay iki kişiye aynı tarifi vermişim. Onu kabul ediyorum. Arkadaş özelden yazdı. Dedim sona kalan dona kalır ilk yapan kapar.Gayet mantıklı
Biliyoruz NevoşAslında ben bu ay iki kişiye aynı tarifi vermişim. Onu kabul ediyorum. Arkadaş özelden yazdı. Dedim sona kalan dona kalır ilk yapan kapar.Yani normal şartlarda konu açmadım hepiniz biliyorsunuz.
Ama bunu asla kabul etmiyorum. Yani yapılan tavır hiç hoş değil.
İlk mesajda kocaman iki tarif yazıyor. Yani onu almadan tarif vermiş sayılmam bunu hepiniz biliyorsunuz değil mi
E yani nevoş bunu söylemene gerek bile yok kural belli artık hepimizde ezberledik tek tarif vermen mümkün değil muhtemelen okumadı o başlığıAslında ben bu ay iki kişiye aynı tarifi vermişim. Onu kabul ediyorum. Arkadaş özelden yazdı. Dedim sona kalan dona kalır ilk yapan kapar.Yani normal şartlarda konu açmadım hepiniz biliyorsunuz.
Ama bunu asla kabul etmiyorum. Yani yapılan tavır hiç hoş değil.
İlk mesajda kocaman iki tarif yazıyor. Yani onu almadan tarif vermiş sayılmam bunu hepiniz biliyorsunuz değil mi
Bitmeyen imtihanlarSize tarif vermedim
Mıknatısı çıkaramamışlarBitmeyen imtihanlarSen kolunda serum ,karnında dikiş konu açmaya uğraş ,olaylara bak.
Ona ayrı bir işlem yaptıralım aşko,gün alayım ben durMıknatısı çıkaramamışlar
Evim yakın erken bakmıştım aslında tek renk gelmiş de olabilir burayaBen baktığımda hepsi vardı pişman oldum almadığıma
Beni çok sever bilirsinİyiyim canım sağ ol özledim
Onu Kazen den isteyeceksin.