Popüler Konu Soğuk Meze Tarifleri ve Salatalar Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Soğuk Meze Tarifleri ve Salata Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    423
  • Anket Kapalı .
Esli ya da Nane olabilir onlar ilklerde yazdı sanki😁Ya da deynepnaz 🤔
Ben başka kategoriler için liste yapmıştım, meze aklıma gelmemişti, bir an afalladım. Mecburen liste hazırda beklediği için onu gönderdim ilk🤣. Daha sonra ilk aklıma geleni isteyip peşinden kısırı sordum ama alınmıştı.

Bunu bende düşündüm 🤣 biz bazen burda oluyoruz da kapamıyoruz 😁 hazır ve nazır bekliyormuş demek ki
Aslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz🤣

Aslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz🤣
Nevoş kısır defalarca yapıldı, her zaman iyi oy almıyor. Köz patlıcanlı mezeden dolayı iyi oy almış ta olabilir. Üzerinde sosla güzel duruyor. KK nın patlıcan aşkını da biliyoruz. Kısır da seviliyor, sunum olarak güzel olunca iyi oy aldı.

Nevoş kısır defalarca yapıldı, her zaman iyi oy almıyor. Köz patlıcanlı mezeden dolayı iyi oy almış ta olabilir. Üzerinde sosla güzel duruyor. KK nın patlıcan aşkını da biliyoruz. Kısır da seviliyor, sunum olarak güzel olunca iyi oy aldı.
Aynen öyle bence sadece kısır değil olay😁
Kısırı o kadar oy her zaman almıyor.

Ben başka kategoriler için liste yapmıştım, meze aklıma gelmemişti, bir an afalladım. Mecburen liste hazırda beklediği için onu gönderdim ilk🤣. Daha sonra ilk aklıma geleni isteyip peşinden kısırı sordum ama alınmıştı.
Mercimek köftesinin birinciliği var, patatesinde var. Bence birazda nasip🤣

Mercimek köftesinin birinciliği var, patatesinde var. Bence birazda nasip🤣
IMG_20240413_060721.jpg

X