İyiyim bebişim, sen nasılsın? Yakışıklı kuzunun doğum günü kutlu olsunGünaydın bebişim o kadar yoğunum ki bugünlerde
Sen nasılsın, herkes nasıl?
Evet çok tatlı bi yoğunluk dubai cikiletası gibiGünaydın bebişim o kadar yoğunum ki bugünlerde
Sen nasılsın, herkes nasıl?
Nazom sabah sabah amma kendini övdün heeİyi mi ettim kötü mü bilmem kendime rakip çağırıyorum sonuçta
Yemek Tarifleri bölümüYani sen beceriksiz sin bilmiyorsun, benim için bebek oyuncağı diyorsun
Sağ üstten ara kısmı var ya oradan meze tarifleri yazdım da çıktı, sen nasıl filtreliyorsun ki?
Kim ben mi töbeee(Cennet mahallesi Pembe söylemiyle)Nazom sabah sabah amma kendini övdün hee
Cekirdekte citliyor mu o siradaKim ben mi töbeee(Cennet mahallesi Pembe söylemiyle)
Hakkındır, övün bence deKim ben mi töbeee(Cennet mahallesi Pembe söylemiyle)
Bana öyle karışık geldi Nevoş, ya da ben beceremedim. Bana böyle üst köşeden daha kolay geldi.
Böyle her istediğimi bulamıyorum. Benim arattığım şekilde kimi ararsam buluyorum.Bana öyle karışık geldi Nevoş, ya da ben beceremedim. Bana böyle üst köşeden daha kolay geldi.
Eki Görüntüle 3494203 Eki Görüntüle 3494204
Sabah sabah bayağı övgü aldım, şımartacaksınız beniHakkındır, övün bence de
Senin yaptığın gibi yeniden deneyeyim o zamanBöyle her istediğimi bulamıyorum. Benim yarattığım şekilde kimi ararsam buluyorum.
Aminn bebişim inşallah teşekkür ederizzİyiyim bebişim, sen nasılsın? Yakışıklı kuzunun doğum günü kutlu olsunsağlıklı,uzun,huzurlu nice yaşlara erin
Önüm arkam sağım solum Dubai çikolatasıEvet çok tatlı bi yoğunluk dubai cikiletası gibi
MaşallasııSabah sabah bayağı övgü aldım, şımartacaksınız beni
Bir kaç gün öncede su basıldı zaten peteklere,eskimiş petek görevli o gün 5-6 dairede aynı sorun oldu dedi.Petek de su mu eksilmiş neden patlamış ki buz tutma dışında patlama duymamıştım
Çok geçmiş olsun
Çok sağol eslicimGeçmiş olsun abla