Aynen tavukla da güzel oluyor. Senin kızın kaç yaşında?Benim kızın favorisi göbek ve tavukla yapıyorum
Maşallah eline sağlık.Patates salatasını yaptığım gün tekim, kızım çok az yedi. Dün de eşimle hepsini bitiremedik. Çöpe mi gidecekti, no no noNette velibah tarifi görüyordum yani bir nevi patatesli bazlama, kalan patates salatası ile onu yaptım, becerikli olmak ta böyle bir şey Çok ta mütevaziyim değil mi? Resmi de çektim ama Seda bacım gebe gebe canı istemesin diye koymadım
Bende 3 tane kız var bu salatayı seven 14 yaşındaAynen tavukla da güzel oluyor. Senin kızın kaç yaşında?
Esliiimmm ayıptır sorması kaç yaşındasınBende 3 tane kız var bu salatayı seven 14 yaşında
Maşallah minnoslara ya yerimBende 3 tane kız var bu salatayı seven 14 yaşında
Daha önce söylemiştim unutmuşsun 41 canımEsliiimmm ayıptır sorması kaç yaşındasın
Kuzu valla hatırlayamadım, hatta söylediyse unuttum ayıp olacak diye de düşündümDaha önce söylemiştim unutmuşsun 41 canım
Yok canım niye ayıp olsun olabilirKuzu valla hatırlayamadım, hatta söylediyse unuttum ayıp olacak diye de düşündümcenneti garantiledin desene,rabbim güzel günlerini göstersin inş her zaman canım Eslimm
Canım Esliii'mmmmYok canım niye ayıp olsun olabilirAminn canım benim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın jennamGünaydın
Günaydın tatlımmmGünaydın jennam