Yok iki tarif yapmanız gerekiyor26 sına kadar su tarifi yapacam diye ayırtıcam öyle mi hmm tamam yarın bi malzemelerime bakayım sana yazarım kesinleştiriptek tarifle katılıyoruz zaten ekstra çıkardıklarımız aperatiflee oluyor heraldw
Tamam nevrestecimYok iki tarif yapmanız gerekiyorTek tarif değil.
Mesajınızı bekliyorumTamam nevrestecimbakalım ben de bi heveslendim
Mesajınızı bekliyorum
Ayrıca sizi uzun zamandır görmemiştim. Yeni geldiniz galiba
ben yıllardır buradaydım
Yok sadece çok çok zaman oldu yıllar geçti hatta beni unutmuşsunMesajınızı bekliyorum
Ayrıca sizi uzun zamandır görmemiştim. Yeni geldiniz galiba
Yok unutmadım seni hatırlıyorumYok sadece çok çok zaman oldu yıllar geçti hatta beni unutmuşsun
Canımsın yıllar sonra hortladım işte güzel insanlar tanıdığım bi yerdi sonra bi hayatın akışında kayboldum buraya da giremedim şimdi tekrar dedim güzel insanlarambi selam vereyimYok unutmadım seni hatırlıyorum
Hoş geldin canımCanımsın yıllar sonra hortladım işte güzel insanlar tanıdığım bi yerdi sonra bi hayatın akışında kayboldum buraya da giremedim şimdi tekrar dedim güzel insanlarambi selam vereyim
Hoş buldum iddialıyım demiyorum ama trakyanın suyunu içtim öyle olunca meze benim işim dedimHoş geldin canım
İyi yapmışsın
Mutlaka bekliyorum canımHoş buldum iddialıyım demiyorum ama trakyanın suyunu içtim öyle olunca meze benim işim dedim
Heh tamam bu iyi oldu bakayım herkese de başarılarMutlaka bekliyorum canım
Yalnız yapılmayanlardan bir tarif seçmen lazım
Yapılan tarifleri inceleyebilirsin.
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Mütevazilik deyince de senPatates salatasını yaptığım gün tekim, kızım çok az yedi. Dün de eşimle hepsini bitiremedik. Çöpe mi gidecekti, no no noNette velibah tarifi görüyordum yani bir nevi patatesli bazlama, kalan patates salatası ile onu yaptım, becerikli olmak ta böyle bir şey Çok ta mütevaziyim değil mi? Resmi de çektim ama Seda bacım gebe gebe canı istemesin diye koymadım