- 1 Aralık 2021
- 11.924
- 39.853
- 34
Ben hiç bir şey araştırmadım dünya mutfağı kesin miDionee canim 1 kasim akşam sekizde de dunya mutfağı yeni yarışma konusu açılacak. Normalde yapılacak yarışma önceden söylenmiyor, sürpriz oluyor. Ama dünya mutfağı olduğu için araştırma açısından söylendi. Tabi onda da yasaklar olacak. Belki katılmak istersiniz
Ben öyle biliyorum kuzu ama umarım katılım çok olur yoksa belki olmaz o zamanBen hiç bir şey araştırmadım dünya mutfağı kesin miNevreste
Şifa olsun inşallah ablamSelamlar hastaneden geldim şimdi,kemik erimesi için bu sefer 1 yıllık serum verdi dr,iğne olmadı bu sefer.
Kesin canımBen hiç bir şey araştırmadım dünya mutfağı kesin miNevreste
İnşallah faydasını görürüm anımcım çok sağolŞifa olsun inşallah ablam
Yapayım hemen bir baklavaki olurmuKesin canım
ay cok tatlısın tşk ederimDionee canim 1 kasim akşam sekizde de dunya mutfağı yeni yarışma konusu açılacak. Normalde yapılacak yarışma önceden söylenmiyor, sürpriz oluyor. Ama dünya mutfağı olduğu için araştırma açısından söylendi. Tabi onda da yasaklar olacak. Belki katılmak istersiniz
İyi mi ettim kötü mü bilmem kendime rakip çağırıyorum sonuçta
Olur ablamYapayım hemen bir baklavaki olurmu
Çok geçmiş olsunSelamlar hastaneden geldim şimdi,kemik erimesi için bu sefer 1 yıllık serum verdi dr,iğne olmadı bu sefer.
Daha da kötüye gidiyoruz maalesef.haberlere baktıkça , düşündükçe şu yaşadıklarımızı mahvoldum.Allah ülkemize birlik beraberlik Huzur versin insallah .. Allah her türlü kötülükten korusunOf
Allayıp pullarımda sjksjksjksjksjk yanınada cacikiiiOlur ablam
Geçmiş olsun, şifa olsun.Yaş ilerledikçe bu sorunlar oluyor. Şimdiden dizlerimde merdiven çıkarken falan ağrı başladı.Selamlar hastaneden geldim şimdi,kemik erimesi için bu sefer 1 yıllık serum verdi dr,iğne olmadı bu sefer.
Bilgim yok canım
Mesela Rus salatası, makarna salatası, acılı ezme, köz biber yoğurtlu, semizotu salatası, beyaz lahana salatası, şuan aklıma bunlar geldi, daha da vardırBilgim yok canımMesela ne
Yapılacak canım ama ne zaman bilmiyorum.Mesela Rus salatası, makarna salatası, acılı ezme, köz biber yoğurtlu, semizotu salatası, beyaz lahana salatası, şuan aklıma bunlar geldi, daha da vardırŞimdi yazınca korktum ya meze değil dersen ya yapılmış çıkarsa diye
Çol sağol deynepcim,menapoz sonrası çıkıyor bunlarda işte,sende ihmal etme sakın git bence bir fizik tedavi doktoruna.Geçmiş olsun, şifa olsun.Yaş ilerledikçe bu sorunlar oluyor. Şimdiden dizlerimde merdiven çıkarken falan ağrı başladı.
Benim kızın favorisi göbek ve tavukla yapıyorumKıvırcık ta yoğurtlu güzel oluyor, eşim cacık tan daha çok onu seviyor, hiç yediniz mi bilmem.