Tamam nevrestecimbakalım ben de bi heveslendim
Yapamaz kiiii yapamaz kiiiiiHoş buldum iddialıyım demiyorum ama trakyanın suyunu içtim öyle olunca meze benim işim dedim
Her an cayadabilirim tabiYapamaz kiiii yapamaz kiiiii
Gaz vereyim dedim
Bu marifetlilik oranı ile Mütevazi olma zatenPatates salatasını yaptığım gün tekim, kızım çok az yedi. Dün de eşimle hepsini bitiremedik. Çöpe mi gidecekti, no no noNette velibah tarifi görüyordum yani bir nevi patatesli bazlama, kalan patates salatası ile onu yaptım, becerikli olmak ta böyle bir şey Çok ta mütevaziyim değil mi? Resmi de çektim ama Seda bacım gebe gebe canı istemesin diye koymadım
Senin ki göster ama elletme olduHer an cayadabilirim tabiçoğu tarif gitmiş çok iddialı konuşmuşum sabah uyku sersemi
CanımsınBu marifetlilik oranı ile Mütevazi olma zaten
Senin ki göster ama elletme olduya banane banane isteriz
Vardır mutlaka son iki gün ama tarifleri yapmak içinHer an cayadabilirim tabiçoğu tarif gitmiş çok iddialı konuşmuşum sabah uyku sersemi
Çok eskiden hatırlıyorum bu yarışmaları hala süregelmesi çok güzel bu arada akşam yemeğimi bile az önce burdan sectim biseylerVardır mutlaka son iki gün ama tarifleri yapmak için ayın 1de yeni konu açılıyor o gün alınıyor genelde tarifler
Katıldım mercimek köftesi olan tarif benim. Önceki konulardan yapılmayanlar varkatıldın mı sen göremedim ya da fark edemedim
Kafamda biseyler var da zamanda az malzemeleri toparlayayımKatıldım mercimek köftesi olan tarif benim. Önceki konulardan yapılmayanlar var
Mezeler - Ordövrler - En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Her yarışmacının 2 tarifi bulunmaktadır. Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Çanakta Rus Salatası / Gökkuşağı Salatası-Mis Yoğurt...www.kadinlarkulubu.com Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata TarifleriMezeler - Ordövrler - Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Patates Salatası ve Acılı Ezme -Bağdat Baharat Sponsorluğunda:KK56: Yoğurtlu Biber Kızartması ve...www.kadinlarkulubu.com
Mezeler - Ordövrler - Pratik Tarifler Oylama
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Makarna Salatası:KK56: Coleslaw Salatası (Lahana):KK56: Közlenmiş Patlıcan...www.kadinlarkulubu.com
Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
Ah benim için
İyi mi ettim kötü mü bilmem kendime rakip çağırıyorum sonuçtaAh benim içintşk ederim sırf gaza geleyim diye
Daha yapılacaklar varHer an cayadabilirim tabiçoğu tarif gitmiş çok iddialı konuşmuşum sabah uyku sersemi
Filtrelersen kolay bulursun
Günaydın bebişim o kadar yoğunum ki bugünlerde
Canım nasılsın nerelerdesin hiç yoksunGünaydın bebişim o kadar yoğunum ki bugünlerde
Sen nasılsın, herkes nasıl?
Nasip artıkTarifimi bile yapamadım umarım yetiştirebilirim
Yani sen beceriksiz sin bilmiyorsun, benim için bebek oyuncağı diyorsunFiltrelersen kolay bulursun