- Konu Sahibi bunuhakketmedimben79
-
bazen insan öyle şeyler yaşar ki,bunu değil buraya yazmak kendinize bile itiraf edemezsiniz.
Bu arada şu cinsel problemin ilaçla çözüm bulunamayan tarzda bişi olma olasılığı nedir?
Kendi cinsine ilgi gibi ?
Annesine söylediği sözlerden sonra işkillendim ben CADIARZU
aynı yatağı paylaşıyormusunuz?
oğlunuz aranızdaki ilişkiyi nasıl görüyor acaba?
oğluyla zmaan geçiyor mu?ne bileyim ona alışveriş yapar mıı?
onu hiç mutlu gördünüz mü?
çok soru oldu ama .alsanaalsanasmile
ya bu adamin ereksyon sorunu oldugundan süpheliyim ben belki cinsel tercihleri farklidir benim aklima ilk bu geldi sayet öyle ise hic durmayin ayrilin derim
Millete rezil olma düşüncesi deli ediyor beni açıkçası.
Siz o yuvanın içinde hergün yavaş yavaş tükenirken,
o rezil olacağım dediğiniz insanların çok mu umurundasınız.
İnsanlar sizi bu kadar önemsemiyor merak etmeyin.
Siz kendinizi önemseyin, hayatınızı düzene koyun yeter.
Kimsenin umurunda değilsiniz emin olun.
Birilerine rezil olacağım diye ömür boyu hayatımı zehir ederim derseniz de hayat sizin tabi.
İşi özetleyen cümle bu zaten ''HAYAT SİZİN'', başkaları önemli değil.
yine tekrar edicem arkadaşlar bazı şeyleri kendime dahi itiraf edemiyorum ki inanın söylediklerinizde ihtimalden öte bi durumda, öyle şeyler yaşadım öyle şeyler duydum ki ona olan saygımda bitti...
ama neyaptım hiçbişi,o kendine bi maske takmış geziyor,bense görmezden geliyorum olay bu
yine tekrar edicem arkadaşlar bazı şeyleri kendime dahi itiraf edemiyorum ki inanın söylediklerinizde ihtimalden öte bi durumda, öyle şeyler yaşadım öyle şeyler duydum ki ona olan saygımda bitti...
ama neyaptım hiçbişi,o kendine bi maske takmış geziyor,bense görmezden geliyorum olay bu
bazen insan öyle şeyler yaşar ki,bunu değil buraya yazmak kendinize bile itiraf edemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?