- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi bunuhakketmedimben79
-
gittiğimiz dr bana çok üzülmüştü kibar bi dille eşime yazık değilmiydi bu kızcağıza neden bugüne kadar tedavi olmadın dedi..
sanırım dr a gitsem böyle bir durum var desem seve seve rapor verir bana
ki eşim bi çok şeyi anlattı kendisine
Masalcım ben konu sahibinin eşinin çocuğu isteyeceğini pek zannetmiyorum.
Ona bile soğuk davranıyormuş, ilgilenmiyormuş.
Adam kendi hayatını sürdürüyor, evde eşi mi bekliyormuş çocuğu mu bekliyormuş umrunda mı.
Yazık gerçekten, hep olan suçsuzlara oluyor.
O yavrucak baba kucağını hissetmek istemez mi :çok üzgünüm:
Ha kaynana var tabi bide, çıngar çıkartacak biri varsa o yapar, zorla hamile kalacaksın denen kişiden boşanma evresinde çocuğu almak istemesi kaçınılmaz bir durum.
Adalet eminim ki anneden yana olacaktır, o yavrucak harap olur o ailenin içinde annesi olmadan. :gitme:
canım işte sorunlar burada iş yasa ve kurallara gelince herşey çok katı oluyor
sen eşin adına doktordan hiçbir kağıt alamzsın özel hayata giriyor
şu şekilde olur mahkeme eşini gönderir adli tıppa orada muayne olur kağıtı eşin bile göremez sonuç direk hakime gönderiliyor
canım biyolojik olarak hiç bir sorunu yok tamamen psikolojik bişi yaşadığı
canım bence boşanmak bi kaçış yolu.istersen kolayı seçip ayrıl.hemde bi evladın varken...
eşinin psiklojik sorunları olduğunu kendin söylüyosun.bence bu sorunları çözmek için eşine destek olmalısın.o red etsede sen diretmelisin.eşinin tüm bu yaptıkları bu sorunlarından.sağlıklı bi insan hemde namazını kılan bir insan bunları yapmaz....bence tedavi olmasını sağla.hep destekçisi ol....allah yar ve yardımcın olsun
kayınvalideniz demekki oğlundan şüpheleniyordu,dedikodu olmasın diye oğlunu evlendirdi,sonrada size bebek için ısrar etti.eşinizde o yüzden annesine telefonda söylendi.
canım bence boşanmak bi kaçış yolu.istersen kolayı seçip ayrıl.hemde bi evladın varken...
eşinin psiklojik sorunları olduğunu kendin söylüyosun.bence bu sorunları çözmek için eşine destek olmalısın.o red etsede sen diretmelisin.eşinin tüm bu yaptıkları bu sorunlarından.sağlıklı bi insan hemde namazını kılan bir insan bunları yapmaz....bence tedavi olmasını sağla.hep destekçisi ol....allah yar ve yardımcın olsun
evet evet buda var ama adam erekte olamıyo bu çocuk nasıl oldu?
adam bir kutu ilacı bile bitirmemiş kadın neyapsın kerpetenlemi açsın adamı kendi istemedikten sonra tedavi olmayı
45 yaşında çöküp mezaramı girsin kız fedakarlık hak edene yapılır benden zırnık bile alamazsın diyene değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?