- Konu Sahibi bunuhakketmedimben79
-
evet malesef bizim tapu 2003 öncesi araştırmıştım bunu..
net ortamında görüştğüm bi avukat tazminat alacağımı hatta evin tamamını bile yaşadıklarınızın karşılığında alırsınız demişti ama ben olayı aylarca mahkeme kapılarında taşımayıda hiç istemem sonuçta oğlumun babası rencide etmeden saygı çercevesinde olayı bitirmeliyim karışıklı anlaşma şart ama eminimki eşim yanaşmaz buna.
benden nafaka bile alamzsın diyen biri..
çok seviyor beni seviyormuş nasıl sevgiyse bu keşke azcıkta hissettirseydi şu sevgisini bana.
10yıldır ne doğumgünü ne diğer özel günlerimi asla kutlamadı özenti insanların beklentileri o günler dedi.
bi çicek getirseydin dedim:)çiceğe çicek verilmez dedi :):)
oğlumun doğum gününü ktlayalım aileler gelsin şubu dedim özenti olma daha fazla dedi.
10 yıl boyunca beraber çarlıya bile çıkamadık alışveriş yapamadık nedenide kıskanıyormuş beni.
hiç tatile gitmedik hiç izin kullanmadı.
şirket promosyonları olara çok lüks otellere davetler aldık benim ısrarlarımla bir ikisine gittik her gidişimde ağlayarak eve döndüm.neymiş efendim neden sağa doğru dedğilde sola doğru yüzmüşüm..neden barmenle konuşmuşum(çocuğun sütünü sormuştumda)
hiç birlikte bişi paylaşmadık oysaki onla ailemle bir bütün olarak bişiler yapmayı ne çok istedim..
bi markete birlikte girip alışveriş yapmak benimde hakkım değilmiydi..sen arabada dur çıkma ben hallederim der herzaman
konunuzu okudum hata en başta yapılmış zaten burda hatalı kişi 3 kişi biri eşiniz,biri siz,biride kayınvalideniz.eşiniz aslında evlenmeye niyetli değilmiş bu sorunu yüzünden aslında çokta kötü bi insan değil sadece pasif nerden anladın diyecek olursanız söyleyim annesine söylediği sözden ben evlenmek istemiyordum hem beni hemde elin kızını yaktınız demesinden.birde sizin suçunuz şu sizde hep birilerin isteğiyle yuva kurmuş,çocuk doğurmuş birisiniz.kayınvalideniz ısrar etmiş doğurmuşsunuz babanız ısrar etmiş evlenmişsiniz.dedim yaa taaa en başta yanlış olmuş ama daha kötüsü 11 yıl devam etmişsiniz olmayan yuvaya.şimdi yapacağınız şey şu eşinize haber vermeden avukata gidip dilekçeyi vermek davadan sonra işinize devam etmeniz niye davadan sonra derseniz hakkınızı almanız kolay olur o yüzden.ailenizde destek zaten şimdiden kolay gelsin...
Ay yorumlarınızı gördüm de eşiniz gerçekten hasta !
Boşanın ve kendi hayatınıza bakın.
Kıskançlık gerçekten had safhada
Evet eğer işe davadan sonra başlarsanız daha çok para alabilirsiniz.
Ama bi de şu var yaa ekoomik geliriniz var mı,kira ev falan filan. Çocuğu isterse nolcak kafamçokkarıştı
onun o kıskançlığı neden masal biliyormusun adam cinsel açıdan yetersiz eşine bişey veremiyor bunun farkında o yüzden kıskanıyor diyor ki adam kendi kendine eşime birşey veremiyorum ben o yüzden başka adamlara gidebilir,aldatabilir diye.başka erkeklerde arar o bulamadığı şeyi diye
Durumunuz çok zor,
Allah yardımcınız olsun, sizin ve yavrunuzun yüzünü güldürsün bundan sonra. :Saruboceq:
Çok asil bir duruşunuz var, bunca sene bunlara sabretmişsiniz, takdir ettim sizi gerçekten.
Malesef ki ailelerin zoruyla başlayan bu evlilik başından beri sarsılmış zaten.
Onca şeyden fedakarlık etmişsiniz, çok sevdiğiniz işinizi bile bırakmışsınız,
sonuç olarakta bunları yaşıyorsunuz.
Babanız keşke zamanında zorla o yüzüğü tekrar taktırmasaydı.
O an ipler kopmuş zaten. Peki anneniz de mi anlamadı birşeyleri ?
Kayınvalidenizin zoruyla hamile kalmışsınız, üstelik hamilelikte aşermenize bile izin verilmemiş, kaldı ki doğumda yalnız bırakılmışsınız üstüne.
Siz bunları yaşarken aileniz nerdeydi peki?
Görmediler mi bir şeyleri ?
Yoksa bu kıskanç adam sizi annenize de mi yollamıyor ?
Gece gece sinirlerim hopladı ya..
Masalcım ben konu sahibinin eşinin çocuğu isteyeceğini pek zannetmiyorum.
Ona bile soğuk davranıyormuş, ilgilenmiyormuş.
Adam kendi hayatını sürdürüyor, evde eşi mi bekliyormuş çocuğu mu bekliyormuş umrunda mı.
Yazık gerçekten, hep olan suçsuzlara oluyor.
O yavrucak baba kucağını hissetmek istemez mi :çok üzgünüm:
Ha kaynana var tabi bide, çıngar çıkartacak biri varsa o yapar, zorla hamile kalacaksın denen kişiden boşanma evresinde çocuğu almak istemesi kaçınılmaz bir durum.
Adalet eminim ki anneden yana olacaktır, o yavrucak harap olur o ailenin içinde annesi olmadan. :gitme:
senin elinde ne var hiç
mahkemler uzun sürüyo birde oarda neler neler anlatır kimbilir sana iftira bile atar o şimdi namaz kılan adam
her zaman öz verili olmak insana bir şey kazandırmaz
senin kocan bana babamı hatırlattı 45 yaşında annemi tansyon hastası yapıp mezara gönderdi
anneme hala kızarım herzaman tasarruflu olmaya çalışırdı babamda sayesinde mal mülk sahibi oldu hre şey benim defolun gidin derdi bizlerede
annem ne için yaptı onca fedakarlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?