- Konu Sahibi bunuhakketmedimben79
-
bu insanlar eslerinin vebalini nasil odeyecek cok merak ediyorum..
ailenle konustun mu hic? sorunlarin oldugnu biliyorlar mi?
ayrilirsan birsey vermem deme gibibir hakki yok zaten gec onu, evli iken alinan mallarin yarisinda kanunen hakkin var ayrica cocugun var nafaka odemesi sart.
bu durumda sen aslinda ondan alacaklarinla gayet rahat yasarsin.
ama onemli olan ne istedigin bence.
esimi seviyorum aslinda duzelse onunla cok mutlu yasarim mi diyorsun?
yoksa artik duzelse de gozum yok iyiligi de kotulugu de onun mu olsun diyosun?
ayrica ayrilirsan bir ise girme ailenin yanina donme olasiliklarin nelerdir?
ohaoldumsmileyani pessBAŞARAMIYORUM defalarca verdim bukararı ama inanın boşanma fikri bile çok korkutoyr beni,
oda biliyor zaten nede olsa ayrılamaz diyor çok yumuşak başlıyım keşke böyl yetiştirilmeseydim
bana diyorki bunca zamana kadar getirdik sabrettin bundan sonrada idare et diyor..
geçen gün nasıl olduysa saçlarımın üstünde uyumuş ki saçlarım bayaa uzun ve bakımlıdır..sabah diyor ki bana
senin saçların ne kadar güzel kokuyormuş böyle yeni farkettim.
bunu farketmesi 10 yıl sürdü.
öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarınıza ,ama bence de size bu adamdan koca,çocuğunuza da baba olmayacak belli.bu kadar zamanda hiçbir düzelme olmamış.
evi başkasının üzerine yapacak demişsiniz,siz ona çaktırmadan bir avukat bulun ona danışın.böyle durumlarda boşnanana kadar satamaması için tedbir koydurabiliyosunuz. boşanınca da ev yarı yarıya oluyor. o zamana kadar taşınır taşınmaz hiçbir şeyi satamaz.siz de ailenizin yanına gidip,bir işe girip çalışın,hatta eğer tehdit v.s. olursa eve yaklaşmama cezası bile verilebiliyor.
kolay değil beraber yaptıklarınızı tek yada bir başkasıyla yemek içmek.
geçmiş olsun..
arkadaşlar o yasa 2003 te çıktı 2003 yılından itibaren edinilen ortak mallar eşler arasında ikiye bölünür
konunuzu okudum hata en başta yapılmış zaten burda hatalı kişi 3 kişi biri eşiniz,biri siz,biride kayınvalideniz.eşiniz aslında evlenmeye niyetli değilmiş bu sorunu yüzünden aslında çokta kötü bi insan değil sadece pasif nerden anladın diyecek olursanız söyleyim annesine söylediği sözden ben evlenmek istemiyordum hem beni hemde elin kızını yaktınız demesinden.birde sizin suçunuz şu sizde hep birilerin isteğiyle yuva kurmuş,çocuk doğurmuş birisiniz.kayınvalideniz ısrar etmiş doğurmuşsunuz babanız ısrar etmiş evlenmişsiniz.dedim yaa taaa en başta yanlış olmuş ama daha kötüsü 11 yıl devam etmişsiniz olmayan yuvaya.şimdi yapacağınız şey şu eşinize haber vermeden avukata gidip dilekçeyi vermek davadan sonra işinize devam etmeniz niye davadan sonra derseniz hakkınızı almanız kolay olur o yüzden.ailenizde destek zaten şimdiden kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?