• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğudum gibi erkek arkadaş

Ayril hayır gelmez ondan. Yani sen hayvancılık yapıp köyde yasamak istemiyorsan ayrıl. O adam memur bile olsa kafasına koyarsa yine hayvancılığa yönelir. Benim babam gibi aklı aynı bütün çocukluğunu gencligimi yedi hayvancılık hayvancılık diye diye. Annem şehirde büyütmek istiyordu bizi o ise köye yerleşmek çalışmak zor geliyordu şehirde. En sonunda ayrıldılar 6 senedir köyde hayvancılıkla uğraşıyor. O sağ biz selamet.
Hayata aynı pencereden bakmiyorsan bitir mutsuz olursun.
Onun amacı belki emir altında calismak istemiyor hayvancılık kolay geliyor ama çok zor.

Sakince otur ileride nasıl bir hayat istiyorsun onu düşün. Sonra sevgilinin soykedimelrini tart zihninde. Uyuşmuyorsa ayrıl.
Tek gitmemi istemiyor demek de tuhaf. Bir yere tek gidince bizi yiyivermiyorlar. Otobüs uçak vs ile biryerden bir yere gidemeyecek kadar aciz ozguvensiz misiniz? Siz böyle sevgilinizin her dediğine tamam derseniz ohoo
Turkiyenin bir ucundan bir ucuna gittim yıllarca. Tek yaşadım hic de başıma bsy gelmedi.
Onun dışında memurluk başka bir hayatı gerektirir hayvancılık başka. Memurken şehirde aprtmanda yaşarsin hayvancılık olunca köyde. Hayvan bakacaksa misir vs ekmesi gerekir ki kazancı elinde kalsın. Bu da farklı bir hayatı gerektirir.
Çocuğunuz olsa hangi şartlarda yetiştirmek istersiniz

bu yaşlarda iş güç sahibi olmadan bu kadar sorumluluğa iyi giriyorsunuz gerçekten. ya uyacaksınız ya ayrılacaksınız yani sanırım siz çalışmıyorsunuz ee o da gidip istediği sevdiği işlerle uğraşmak zorunda.

Hiçbir konuda güvenmediğiniz bir adamla süreci ilerletmek doğru değil bence. Kötü sözler söylemesi de hiç hoş değil size saygısı yok bir kere. Ayrıca küsen bir erkekle ömür geçmez çocukça hareketler bunlar zamanla iletişimsizlik aranızı daha çok açar. Herkes kendi yoluna bakmalı

Ayril hayır gelmez ondan. Yani sen hayvancılık yapıp köyde yasamak istemiyorsan ayrıl. O adam memur bile olsa kafasına koyarsa yine hayvancılığa yönelir. Benim babam gibi aklı aynı bütün çocukluğunu gencligimi yedi hayvancılık hayvancılık diye diye. Annem şehirde büyütmek istiyordu bizi o ise köye yerleşmek çalışmak zor geliyordu şehirde. En sonunda ayrıldılar 6 senedir köyde hayvancılıkla uğraşıyor. O sağ biz selamet.
Onun amacı belki emir altında calismak istemiyor hayvancılık kolay geliyor ama çok zor.
Köyleri yakın ilçeye orda kalırız diyor aslında benim sorunum hayvancılık ne iş yaptığı değil bizim konuşup karar aldığımız bişeyi söz verdiği bişeyi kendi kafasında değiştirmesi sonrada fikrim değişemezmi diye üste çıkması

Hiçbir konuda güvenmediğiniz bir adamla süreci ilerletmek doğru değil bence. Kötü sözler söylemesi de hiç hoş değil size saygısı yok bir kere. Ayrıca küsen bir erkekle ömür geçmez çocukça hareketler bunlar zamanla iletişimsizlik aranızı daha çok açar. Herkes kendi yoluna bakmalı
Kendini haklı görüyor her kavgada zaten o kadar kötü söz söyledi söyletmeseydin diyor

bu yaşlarda iş güç sahibi olmadan bu kadar sorumluluğa iyi giriyorsunuz gerçekten. ya uyacaksınız ya ayrılacaksınız yani sanırım siz çalışmıyorsunuz ee o da gidip istediği sevdiği işlerle uğraşmak zorunda.
Ben de sınavlara hazırlanıyorum beklediğim alım var

Kolay değil öyle hayvancılık. O sözlere güvenme hiç. Memuriyet olmazsa ayrıl diyecektim ama kavga anında çirkinleşen birinden onu da bekleme bence
10 tana alabilecek zaten neyin geliri olacaksa o kadar hayvandan

Evet başkasının işinde çalışçağıma kendi işimi yaparım diyor benim kızdığımda o değil aslında sözünü benim fikrimi sormadan değiştirmesi
Hayvancılıkta çok para kazancaz diyor sizce de öylemi aylık ne kadar bi gelir oluyor

Back