Ne zaman test yapacanİnsallah cnm ya
Yok cnm kullanmadim evet ilk defa oldu ilk defa boyle bisey gordumIlk defami oldu ilac felan kullandinmi
Hemn yapmak istiyorum ama adet gecmedn belli olurmu cikmazsa üzulurm diye yapamiyormNe zaman test yapacan
Ustune gormus olabilursinYok cnm kullanmadim evet ilk defa oldu ilk defa boyle bisey gordum
Kac gun varHemn yapmak istiyorum ama adet gecmedn belli olurmu cikmazsa üzulurm diye yapamiyorm
Gecen ay 25de olmustm fakat düzensizlk var bendeKac gun var
Bi ihtimal cukabilirGecen ay 25de olmustm fakat düzensizlk var bende
Benimde adet gunum bugun ama olmadim henuz ayin 15inde baslayip 17sinde biten kahverengi lekem oldu ara ara geldi ins ustune gorme dedikleri budur
Ay insallah cnm aynen 3 gün pembelesti 4 gün varla yok arasi bşey oldumerhaba ben de üstüne görmeyi yaşadım adetimden yaklaşık dört-beş gün önceydi. dediğin gibi kahverengi lekelenme çok az da kanama oldu zamanla rengi açılldı ve bitti. doktor yerleşme kanaması demişti. şimdi bebeğim on aylık.
büyük oğlumda da adetim geçtikten sonra lekelenme olmuştu gerçi o düşük tehlikseymiş sonra yoğun kanama olmuştu ve yaklaşık bir ay kadar sürdü çok şükür düşük olmadı
inşallah hamilesindir. test yapsan sonuç alabilirsin. gerçi o da değişiyor büyük oğlumda adetim bir hafta geçince yaptım, çok silik çıktı. ikincide iki gün gecikmeyle yaptım çizgi hemen çıktı
ilk bebgmz olck 4 aydr beklyrz cnmben de adet oldum zannetmiştim. mevsim değişikliğinden dolayı kısa sürdü diye düşünmüştüm sonra içimden test yapmak geçti. inşallah hamilesindir. ne zamandır bekliyorsun, sorunun var mı?
ben ikinci hamilelik için iki yıl bekledim
Bu sabah test yaptm malesef negatifBi ihtimal cukabilir
Adet olmadigin surece hamile olma ihtimalin yuksek.moralini yuksek tut.bosver simdiden uzulup bebegini strese sokma adet olursan zaten uzulecen o zaman uzulursunBu sabah test yaptm malesef negatif
Her ay agliyodm ama nedense bu sefer icimdn hic aglamak gelmiyoAdet olmadigin surece hamile olma ihtimalin yuksek.moralini yuksek tut.bosver simdiden uzulup bebegini strese sokma adet olursan zaten uzulecen o zaman uzulursun
Aglama canim hamile olmasanda aglama.stres cok etkiliyor.hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum.bu arada varmi bi belirtiHer ay agliyodm ama nedense bu sefer icimdn hic aglamak gelmiyo
Kasıklarim cok agriyo sol kasigimda acima varAglama canim hamile olmasanda aglama.stres cok etkiliyor.hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum.bu arada varmi bi belirti
Hadi bakalim insallah guzel haberlerini alirizKasıklarim cok agriyo sol kasigimda acima var
İnsallah ama adet belirtiside olabilir yaniHadi bakalim insallah guzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?