soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

Merhaba canim, kimyasal gebelik ne demek oluyormuş . sana sakincasi var mi
Kimyasal gebelik denilen sey kanda hamilelik gozukuyo ama ultrasonda gozukmuyo kisa bi sure sonrada vucuttan adetle beraber kendini atiiyo ama cogu kisi bunu dusuk saniyo.kese olusmadan dustugu icin buna kimyasal gebelik deniliyo

[Q="bedis96, post: 38113699, member: 639569"]Kimyasal gebelik denilen sey kanda hamilelik gozukuyo ama ultrasonda gozukmuyo kisa bi sure sonrada vucuttan adetle beraber kendini atiiyo ama cogu kisi bunu dusuk saniyo.kese olusmadan dustugu icin buna kimyasal gebelik deniliyo[/QUOTE]

Hic bilmiyordum bunu.. Tesekkur ederim canim.

Yaaa

Günaydın kızlar
sogan kürü sizde de baş ağrısı yapiyor mu?

günaydın
baş ağrısı mı yaptı ben daha bu ay başlıcam regl olmayı bekliyorum ama baş ağrısı yapıyorsa nasıl olcak çünkü ben migren hastasıyım ve agrılar zaten benim hayatımı mahfediyor

Günaydın kızlar
sogan kürü sizde de baş ağrısı yapiyor mu?
Canim bende basagrisi yapmisti ama sinuzitim vardi ona bagladim gerci sogan sinuzit agrusini artirirn.insallah faydasini gorelimde katlaniriz.bak bu ay adetimin 13.cu gunu lekelenmem basladi bugun 21.gunh adet oldum.cok kotu agrim var.insallah bu sogan suyu herseyi temizler

Ya bende sinüzit yada migren yok neden oluyo bilmiyorum neyse 4 gunum kaldi dayanicam icmeye devam

Mrb kızlar
Bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama kafam karıştı kimileri akşam yemekten önce bir bardak içiyor kimileri de hem öğle hem akşam yemeğinden önce hangisi doğru olan benimde kistim var 1,5 cm ve bebek istiyorum yardımcı olabilen varsa çok sevinirim

Canım günde iki defa içeceksin. Sabah akşam yada Öğlen ve aksam. Yemekten yarım saat önce ok

Bu ay bende soğan suyu kürüne başladım bugün 6. Günüm genç kızlığımda adet olmak için içmiştim bi işe yaramamıştı . Bu kezde bebiş için deniyorum :) arkadaşımın ısrarı üzerine denemekten zarar gelmez die başladım :) ultrasonda sağ overde polikistik yapı gözlemlendi şh hormonum sınırı yakınmış doktorum inofolic verdi soğan kürüyle birlikte kullanıyorum. Çalıştığım için soğan kürünü sabh aç karnına akşamda yatmadan önce tok karnına yapmış oluyorum. Soğanın tadı kötü olduğu için içine kaynatırken limon ekliyorum. Hastalıklara karşı direnç sağlıyor gerçektende Rabbim şifa versin inşallah isteyen herkesinde yüzünü tez vakitte güldürsün :)

meraba kızalar ben de soğan kürüne başlayacam ama okuduğum bazı sayfalarda soğanı soyup kaynatın bazı sayfalarda soymadan bir gün sirkeden bekletin kabuğu köküyle kaynatın yazıyor. kürü yapan arkadaşlar nasıl yaptınız*

Ben kabuğuyla birlikte 1 soğanı 4 e böldüm 2 bardak kaynamış suyun içerisine adıp 3-5 dk daha kaynattıktan sonra ılımasını bekleyip içtim tadı ve kokusu benim midemi bulandırsığı için ben soyanın yanında 1 dilim limonda ekledim antibiyotik gibi geldi ikisi birden bu kışı hastalanmadan atlattım :) ama 12 gün boyunca kullanmama rağmen hasta olamadım bu ay adet söktürücü kullanıorum malesef ama dr ultrasonda bir kaç tane yumurtamın oluştuğunu söyledi tabi bu durumu sağlayan soğan suyumu yoksa kullandığım ilaç mı bilemiyorum adet 3. Günü klomen kullanmaya başlayacağım klomenle birlijte soğan kürüne devam edilebilir mi ?

Ben de sogan kuru yapiyorum. Ben de miyom var ve buyukler , belk i bir faydasi olur ameliyat olmama gerek olmaz die basladim. Ilk adetten 3 gun sonra 15 gun sabah ve aksam ac karna yemeklerden once ictim. Sonrasinda adet oldum. ikinci adetimden yine 3 gun sonra tekrar basladim. bu sefer 10 gun surecek. Insallah faydasini goruruz hepimiz.

Bu arada latrodectus_07 senin soruna gelince, ben yaptigim sekli anlatayim. ayrica saracoglunun sitesinde de ayrintili seklde anlatilmis ordan da bakabilirsin. Orta boy bir kahverengi bir soganin kabugunu soyuyorsun. 1,5 su bardagi kaynayan suya dorde bolup atiyosun. 5 dk kayniyor ve sonra iciyorsun. Saracoglundan dinledgim kadariyla sicak sicak icmek gerekiyor. Agzini yakmayacak sicakliga gelince ben yudum yudum icmeye calisiyorum.

Sogan kabugu hamile kalmayi onluyor diye biliyorum o yuzden kabugunu soymak daha faydali olur bence. sitenin linkini vermek yasakmi bilmiyorum ama internette profsaracoglu diye aratirsan web sayfasina erisebilirsin. Orda bitkisel kurlerin altinda sogan kurunu bulabilirsin. Ne icin baslayacagin da onemli. O sayfada baska kurlerde var. sana uygun olani bulup uygulayabilirsen daha efektif olur.

Allah hepimize sifa versin insallah...

Kızlar merhaba,

Ben de suan adet olmayı beklıyorum. Insallah gebeyımdır de olmam ama degılsem ben de bu ay sogan kurune baslayacagım. Kızlar Allah tan bır umut, belkı derdımıze bu deva olur. Cok moralsızım

Kızlar merhaba,

Ben de suan adet olmayı beklıyorum. Insallah gebeyımdır de olmam ama degılsem ben de bu ay sogan kurune baslayacagım. Kızlar Allah tan bır umut, belkı derdımıze bu deva olur. Cok moralsızım
Merhaba canim. Insallah hamilesindir. Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Saracoglunun hamile kalmak icin incir kuru var, onu denedinmi? Onu deneyende baya var forumda. Denemediysen bi arastirmani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…