Kimyasal gebelik denilen sey kanda hamilelik gozukuyo ama ultrasonda gozukmuyo kisa bi sure sonrada vucuttan adetle beraber kendini atiiyo ama cogu kisi bunu dusuk saniyo.kese olusmadan dustugu icin buna kimyasal gebelik deniliyoMerhaba canim, kimyasal gebelik ne demek oluyormuş . sana sakincasi var mi
Günaydın kızlar
sogan kürü sizde de baş ağrısı yapiyor mu?
Canim bende basagrisi yapmisti ama sinuzitim vardi ona bagladim gerci sogan sinuzit agrusini artirirn.insallah faydasini gorelimde katlaniriz.bak bu ay adetimin 13.cu gunu lekelenmem basladi bugun 21.gunh adet oldum.cok kotu agrim var.insallah bu sogan suyu herseyi temizlerGünaydın kızlar
sogan kürü sizde de baş ağrısı yapiyor mu?
Sogan zaten basli basina bas agrisi yapar.ben 12 gun icip birakmistim ikinci ayda 7 gun ictimYa bende sinüzit yada migren yok neden oluyo bilmiyorum neyse 4 gunum kaldi dayanicam icmeye devam
selam kızlar :)
bende başlamak istiyorum ama hiç bilgim yok
selam kızlar :)
bende başlamak istiyorum ama hiç bilgim yok
Ben kabuğuyla birlikte 1 soğanı 4 e böldüm 2 bardak kaynamış suyun içerisine adıp 3-5 dk daha kaynattıktan sonra ılımasını bekleyip içtim tadı ve kokusu benim midemi bulandırsığı için ben soyanın yanında 1 dilim limonda ekledim antibiyotik gibi geldi ikisi birden bu kışı hastalanmadan atlattım :) ama 12 gün boyunca kullanmama rağmen hasta olamadım bu ay adet söktürücü kullanıorum malesef ama dr ultrasonda bir kaç tane yumurtamın oluştuğunu söyledi tabi bu durumu sağlayan soğan suyumu yoksa kullandığım ilaç mı bilemiyorum adet 3. Günü klomen kullanmaya başlayacağım klomenle birlijte soğan kürüne devam edilebilir mi ?meraba kızalar ben de soğan kürüne başlayacam ama okuduğum bazı sayfalarda soğanı soyup kaynatın bazı sayfalarda soymadan bir gün sirkeden bekletin kabuğu köküyle kaynatın yazıyor. kürü yapan arkadaşlar nasıl yaptınız*
meraba kızalar ben de soğan kürüne başlayacam ama okuduğum bazı sayfalarda soğanı soyup kaynatın bazı sayfalarda soymadan bir gün sirkeden bekletin kabuğu köküyle kaynatın yazıyor. kürü yapan arkadaşlar nasıl yaptınız*
Merhaba canim. Insallah hamilesindir. Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Saracoglunun hamile kalmak icin incir kuru var, onu denedinmi? Onu deneyende baya var forumda. Denemediysen bi arastirmani tavsiye ederimKızlar merhaba,
Ben de suan adet olmayı beklıyorum. Insallah gebeyımdır de olmam ama degılsem ben de bu ay sogan kurune baslayacagım. Kızlar Allah tan bır umut, belkı derdımıze bu deva olur. Cok moralsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?