Benim de var canim buyumuyordu yumoslar. Incir kurunu adet bitti hemn yapmaya basladim. 12 gun faln ictim 20 mm olmustu biraktim oylece ovitrelle yapildi hemn.sanada etki eder ins. ama iki kuru bi arada yapma..Benmde yumurta oluşmnda skntı war incr kürü etki edermi acaba ne zman başlmalym sence?
Glifor insulin direnci icin canim. Bende ictim ilk ay hamile kaldim ama maalesef iki ay tutunabildi bebegim. Sonrasinda iki yildir ugrasiyorum.ins. canim bu ay guzel haber aliriz. Valla canim incirdede yanlis yonlendirmek istemem seni canim bi arastir istersen.Benmde ilaç kullnmazsam 1 yıl olmadgmı bile oluyodu ilaçsz adet göremyodm glikofor ne bi arkadaşmdada war pko doktoru diaformn die bi şker hapı wermş kullndgı ilk ay hamle kalmş ama sogan suyuda içtm dio inş bzde çok zorlanmayz.bide ben sogan suyunu çalştgm için bi akşam işten gelr gelmez bi de ytmadan önce içiyorm incride böle ypsm olur sanrm
Doktrn ne dio peki glifora dewam et flan demedimiGlifor insulin direnci icin canim. Bende ictim ilk ay hamile kaldim ama maalesef iki ay tutunabildi bebegim. Sonrasinda iki yildir ugrasiyorum.ins. canim bu ay guzel haber aliriz. Valla canim incirdede yanlis yonlendirmek istemem seni canim bi arastir istersen.
Devam dedi glifora ve folikasite. epeydir ara vermistim bi kac ay once tekrar basladim arada fireler oluyor ama napalim :)Doktr
Doktrn ne dio peki glifora dewam et flan demedimi
Bnde daha önce doktra gtmştm ewlnmedn önce diaformn wermşti şeker ilacı hiç kullnmadm su anda hiçbi ilaç kullnmyorm acaba kullnsammı?glikoforu gnde kaç tane nasl içyosn?Devam dedi glifora ve folikasite. epeydir ara vermistim bi kac ay once tekrar basladim arada fireler oluyor ama napalim :)
Aslnda çokta tkmamk lazm hakkmzda hayrlsı olur inşALLAH bu şekr ilaçlarnın yumrtlmaya bi etksi warmı acabaDoktoruna bi danis istersen.. Sabah aksam iciyorum canim.
Gaz yapmadi ama zayiflattigi dogru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?