soğan suyu ile zayıflama

yumurtalık kisti için 21 gün boyunca sabah akşam ılık soğan suyu içtim zayıflama konusunda bilgim yok yani bana hiç bir etkisi olmadı
ama içmeyi düşünen arkadaşlar kaynarken kokusu çok kötü çıkıyor ben kaynatsam içemezdim kesinlikle annem sağolsun

soğan suyu kadın hastalıkları için, adet düzensizliği vs.. için tavsiye ediliyor ve bu konuda işe yaradığını söyleyen çok, bu tür sorunlarda genelde hormonal problemlerden kaynaklanıyor ve biz kadınlara genelde kilo alma, kilo verememe, yavaş metabolizma gibi problemler olarak dönüyor eğer kilonuzun sebebi soğan kürüyle düzelecek bir kadın hastalığı ise o düzelince kilo vermeye de başlarsınız, değilse işinize yaramaz. bu mantık bir çok bitkisel çözüm, için de geçerli.

vallaha en guzelı plates kurler hıc bı ıse yaramıor ıkı gun sonra yıne sısıoruz bende 49 kılo ıdım bundan 2 ay once bıden kılo aldım 60 kıloya cıkdım sonuc 38 bedenden 44 bedene cıkmak tabı bende sok etkısı yaptı kendımı hıc oyle gormedım kocaman bı totot ıle hırslandım tabe platese basldım platese basladıkdan sadece 2 hafta sonra 5 kılo verdım suan 55 kıloyum halada devam edıorum ara ara tabı belımde sorun oldugundan kolay hareketlerı yapıorum ben bıd etopunu kulanmadna tavsıye ederım bolda su tuketın

kızlar benimde zayıflamayla başım fena dertte ne duysam yapmaya çalışıyorum 2 3 hafta önce beyaz lahana suyunu kaynatıp içtim sıkıldım hergün onu kaynat kaynat off...şimdide sirkeli su içiyorum bir hafta oldu başlayalı.acaba diyorum bide soğan suyunumu denesem..:)

kimi faydasını görmüş kimi görmemiş denemeden bunu bilemeyiz..

benim arkadaşımla annesi soğan suyu içerek zayıfladı. bende içiyorum şuan 1 kilom gitti. vücuttaki ödemi atıyo.

valla ben 1 haftadır içiyorum acayip zayıflattı ilk gün şişlik gitti
kuzenim diyet e soğan suyuyla 220 kilo verdi hala devam ediyor.ben zaten hızlı kilo alıp veriyorum ama ne 5i biyerde zayıflama macunu,sirke maydonoz hepsini denedim ama soğan mucize zaten tavsiye olunur.

merhaba arkadaşlar soğan suyunu icerken mide sorunu olanlar dikkat etsin bence. bende 2 gundur içiyorum ama bu sabah mideme yanmayla karışık kramplar girdi. bikaç gün daha içicem ama devam ederse bırakmayı düşünüyorum..

ben yeni okuyorum bu kürü yarin denicm bnde fakat 3 taşimlik kaynatin demis arkadas taşim nedemek onu anlayamadm?

sogan suyunu iliga yakin sicak icin arkadaslar o zaman iciliyor sogan suyu zayiflatmadan ziyada istah kesiyor ben denedim bisey yemek istemiyor insan kolay gelsiinnn
bebek emzirenler icmesin cunku cocuck s1k s1k kakasini yapiyor

Arkadaşlar aranızda yeniyim size hikayemi anlatmak istiyorum isteyen olursa şayet resimde yollayabilirim ben geçen sene nisan ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdim kızım bu sene 1 yaşını bitirdi allahın izni ile 60 kilo başladığım hamileliğim i 9 ayın sonunda 76 kilo olarak bitirdim tamı tamamına 16 kılo aldım bebeğim emmedi ve 6 aydan sonra mama yemeye başladı zayıflamak uğruna yemediğim ot içmediğim kür kalmadı lahanadan elma sirkesine maydonoz suyuna diyetler yapmaya başlayıp yarım kalan sporlar egzersizler uyulmayan diyet listeleri tabi bunun sonrasında kendime olan oz guven eksikliği bakımsızlık hepsi bir araya gelince eşimle sorunlar yaşamaya başladım artık evden çıkmayan eski kıyafetlerine sığmayan giydiği kıyafetlerden taşan etlerden oluşan iğrenç bir yaratığa donüp insanlıktn çıktım diyebilirim hatta o kadar psikolojim bozulduki kilolarımdan kızımı sorumlu tutup onu suçladım neyse konuyu toparlıyorum eşim askeri personel eşimin işi dolayısıyla ağrıya yerleştim burada bir aktara kızımın rahatsızlığı için polen almaya gitmiştim ki oradaki bayanın başka bir arkadaşa çay sattığını gordüm kadın daha önce gelmiş aldığı çaydan çok menmun kalmış 2 ayda 10 kılo vermiş teşekkür edip eş dosta almaya gelmiş ses etmedim iş yerınden çıkıp bi kosede başladım beklemeye aktardakı bayan alışverişi yapıp çıktı ondan özür dileyerek durdurdum ve 2 ayda nasıl 10 kılo verdiğini sordum aktardan bi çay aldığını istediğini yeyip içtiğini ve kılo verdiğini söyledi çooook fazla çay denemiş biri olarak ınanmadım tabıkı teşekkür edip inanmaz bı halde aktara gidip o çayı aldım eve geldim ve içmeye başladım günde 3 bardak yemeklerden önce ben 3 aydır kullanıyorum ve 64 kıloyum isteyene eski ve yeni resimlerimi yollayabilirim :)) çok menmunum bunu ne çay satmak için nede reklam için yazmadım sadece benim gibi umudunu kayıp edip kılo veremeyeceğini düşünen arkadaşlar a belkı bır faydam olur dıye yazıyorum 64 kıloyum ve çok mutluyum isteyen arkadaşlara aktarın numarasını verebilirim hepiniz hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…