elma sirkesini solda sıfır bırakıyor gerçekten... arkadaşım soğan suyuyla süper zayıfladı..hala da içiyor.. ama mide problemi olanlar kesinlikle içmesin. dönülmez hastalıklara sebep oluyor Allah korusun
haydi bakalım devam o zaman
iyi geceler canım
kilo fazlası olanlar soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.
bende deneyeceğim kızlar sonuçları da burda yazalım olur mu
kızlar başka yere soğan kürü olarak açmıştım ama burda soğan suyu diye geçiyormuş.Neyse bende bugün kaynattım soğan ama sirkede filan bekletmedim çünkü bende reflü var sirke ço akar diye düşündüm mide problemi olanlar için sadece soğan kaynatıncada oluyomuş sirke zaten sanırım iyice temizleme anlamınd. soğanı çok güzel yıkadım 4 e böldüm ve 2 bardak su katıp kaynattım. 1 bardak su kalana kadar kaynadı sonra süzüp bardağa koydum az alevi geçene kadar bekledim ve limon sıkıp içtim içilmiycek bir tadı yok içilebilir.Bugün ilk içtim ama inanın hala acıkmadım devam etmeyi düşünüyorum. çikolata bile istemiyo canım
5 günde 5 kilo diyetim başarıyla sonuçlandı şimdi soğan suyuna başlıyorum. Cezvede ufak bir soğanı 4 e böldüm 2-3 diş sarımsakta böldüm ortadan kaynattım limon sıktım içiyorum bakalım buda başarılı olacakmı ^^
sirkenin içinde ne kadar beklettiniz..bi de geceleri mi içiliyor bu karışım yoksa sabah aç karnına filan mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?