ben soğan suyu içmeye 87,7 kilo ile başladım 20 gün ancak oldu bugün tartıldım 80,2 kilo geldim, tartım bozuk sandım tekrar tartıldım ama doğruymuş, sabahları açkarnına bir orta boy soğanı haşladım ve suyunu içtim, tiksindirici bir tadı yok, bu güne kadar çok zayıflama ilacı kullandım diyet yaptım amam fıs çıktı, devam ediyorum gelişmeleri yazarım..
ben soğan suyu içmeye 87,7 kilo ile başladım 20 gün ancak oldu bugün tartıldım 80,2 kilo geldim, tartım bozuk sandım tekrar tartıldım ama doğruymuş, sabahları açkarnına bir orta boy soğanı haşladım ve suyunu içtim, tiksindirici bir tadı yok, bu güne kadar çok zayıflama ilacı kullandım diyet yaptım amam fıs çıktı, devam ediyorum gelişmeleri yazarım..
20 günde 7 kilo mu nasıl ya mucize o zaman bu
diyet spor falan da destekledin herhalde
tariften anladığım soğanı bütük kabuklarıyla kesmeden haşlıyosunuz
değil mi:26:
20 günde 7 kilo mu nasıl ya mucize o zaman bu
diyet spor falan da destekledin herhalde
tariften anladığım soğanı bütük kabuklarıyla kesmeden haşlıyosunuz
değil mi:26:
canım sadece sabahları aç karına mı içtin günde bir defa
birde soğanı kabuklu plarak mı kaynattın bilgi verirmisin nasıl zayıfladın
nasıl içilirki o düşünemiyorum bile
gerçekten soğan suyu faydalı çünkü geçen yıl bende denemiştim 4kg fazlam vardı sabah ve akşam düznli içmiştim tabi plateste yapmıştım şu sıralar tekrar başlamayı düşünüyorum kabuklarını soyduğumuz soğanı haşlayıp içiyoruz ben sıcak içmiştim çay gibi örneğin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?