soğan suyu ile zayıflama

canım soğan suyunu nasıl yapıyosunuz bazı sitelerde soğanın suyunu çıkarın yazmışlar kafam karıştı :/

her aktarda bulunur mu bu çaydan? ben balıkesirde yaşıyorum burda bulabilir miyim ki adını biliyo musun?

çayın içeriğinde neler var? 9 lu zayıflama çayı gibi birşeymi? 9 lu zayıflama çayını kullandım gram veremedim

Arkadaslar oyle bir cay yok. Reklam icerikliymis. Zaten telefon numarasi veriyim demesinden anlayabilirsiniz. Daha oncede gormustum bunu ama yalanmis. Zaten varsa direkt hangi caylar oldugunu yazardi.

arkadaşlar bu soğan suyunu günde kaç kez içebiliriz. cvp verebilirseniz çok sevinirim çok acilll :)

Evet soğan suyu zayiflatiyor bende dört haftada 9 kilo verdim bu sayede yalnız 15 gün içilmesi öneriliyor

misa berva yanında spor ve diyet yaptınızmı

Ben çalıştığım için spora pek zaman ayiramam spor yapmadım ama akşam 7den sonra bir şey yemedim bol su tukettim şuan yapmiyorum basimdan gecen bi hastalik yuzunden bi dokuz kilo fazlam vardi onuda soğan kürü sayesinde geri verdim

inanamiyorum cok guzell. Peki ama 15 gun yapilacak bu sen nasil ictin. Kesintisiz 4 hafta mi yoksa 15 gun icin ara verip tekrar mi ictin. Bide geri aldin mi kiloo

Evet hanımlar Merhaba bu konuya yeni girdim varmı soğan suyuna devam eden ben hem diyet yapıyorum hemde 2. Günüm bugün soğan suyuyla hatta şu an soguyor icecegim yaklaşık 1 buçuk hatta 2 sene önce icmistim ve baya da kilo vermiştim o sıralar hamile kalmayi da düşünüyordum bu soğan hamile kalmamı kolaylastirdi tam çok güzel kilo veriyoken Hamile kaldım oğlum 1 yaşında artık ve bende kesin kararliyim kilo vermeye varmı başka biri birlikte başlayalım devam edelim destekleyelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…