bence yeşil çay tüket illa bişiler içmek istiyosan sana kilo verirken destekçi olcaktır..
kilo fazlası olanlar soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.
bende deneyeceğim kızlar sonuçları da burda yazalım olur mu
tesekkürler..sabahları su poset form caylar oluyor ya onlardan ıcıyorum malesef benım hormanal dengesizliklerim var kilo veremiyorum yesılcayda tuketıyorum ara ara
teşekkürler bunu deniyicem :) haftada kaç gün ve kaç ay uygulamak gerek ??
peki birşey soracağım... bu sıcak havalarda deli gibi terliyoruz.. soğan suyunu içince terlediğimizde soğan kokmayacak mıyız?
kabuklarını soydum, sabahları dakika kadar 2 bardak suyla kaynayttım ve ılıkken içtim. başka birşey yapmadım.
benim kuzenim bununla çok zayıfladı hep içer.bende denedim fakat çok midem bulandı.çok kötü tadı.ama yinede illede içicem zayıflamak uğruna diyorsanız için.bnde diyetteyim fakat bir türlü içermiyorum bunu
Soğan suyu kadınlar için çok önemli.21 günlük kürle iltihablara iyi geliyor.Varsa söktürüyor.Ben hersene bu kürü yapıyorum.İltihap vs. olup olmaması önemli değil.
Bir arkadaş basenleri ile ilgili yazmış.Arkadaşım basenlerini her gün düzenli olarak duvara vurarak zayıflattı o bölgeyi.Belinizde inceliyor bu arada.
soğan suyu kadınlar için çok önemli.21 günlük kürle iltihablara iyi geliyor.varsa söktürüyor.ben hersene bu kürü yapıyorum.iltihap vs. Olup olmaması önemli değil.
Bir arkadaş basenleri ile ilgili yazmış.arkadaşım basenlerini her gün düzenli olarak duvara vurarak zayıflattı o bölgeyi.belinizde inceliyor bu arada.
Soğan suyu kadınlar için çok önemli.21 günlük kürle iltihablara iyi geliyor.Varsa söktürüyor.Ben hersene bu kürü yapıyorum.İltihap vs. olup olmaması önemli değil.
Bir arkadaş basenleri ile ilgili yazmış.Arkadaşım basenlerini her gün düzenli olarak duvara vurarak zayıflattı o bölgeyi.Belinizde inceliyor bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?