nasıl yani? gerçekten böyle bişey var mı?
elma sirkesini solda sıfır bırakıyor gerçekten... arkadaşım soğan suyuyla süper zayıfladı..hala da içiyor.. ama mide problemi olanlar kesinlikle içmesin. dönülmez hastalıklara sebep oluyor Allah korusun
slm dosrum..bu sirkeli su olayina bende girmistim bi ara sonuc mide agrisindan kivrandim resmen :/ ama sogan kabugunu bende duydum denemek lazim.tesekürler paylasim icin..bol sanslar hepimize..
soğan suyu tarifini alabilirmiyim bilen arkadaşlardan benimde doğumdan sonra bi 5 kilo fazlam kaldı ve gitmiyor soğan suyu iyi gelir belki
okey teşekkür ederim görmemiştim sağol
yarın bır deneyeyım bkalım ne olacak:)))
julia paylaşım icin tesekkurler:)
canım soğan suyu nasıl içiliyor aç karnına mı tok karnına mı sabah akşam farkeder mi bir de ne kadar devam etmek lazım bazı kürler üç hafta yapılıp dinleniliyor ya o bakımdan sordumkilo fazlası olanlar soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.
bende deneyeceğim kızlar sonuçları da burda yazalım olur mu
kızz culyaa... iyi güze lpaylşmışsın benim mide hassas napçazz
hassas midelere önermiolar yani içmiceksin incim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?