- 3 Ekim 2012
- 32
- 20
14 gun canimHAYIRLI OLSUN CANIM NASIL KULLANDIN SOĞAN KÜRÜNÜ KAÇ GÜN
SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN İNŞALLAH BENİMDE BUGUN SON GÜN BİTİYO BAZILARI ADETE 10 GÜN KALA TEKRAR YAPIN DİYOR O YUZDEN SORDUM GEBE KALDIGINI ADETİN GEÇİNCEMİ ANLADIN CANIM14 gun canim
evet canim adetimin geciktigi 2.gunden itibaren test yaptim ve cikti cok sukurSAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN İNŞALLAH BENİMDE BUGUN SON GÜN BİTİYO BAZILARI ADETE 10 GÜN KALA TEKRAR YAPIN DİYOR O YUZDEN SORDUM GEBE KALDIGINI ADETİN GEÇİNCEMİ ANLADIN CANIM
BAKALIM DARISI BANA İNŞALLAHevet canim adetimin geciktigi 2.gunden itibaren test yaptim ve cikti cok sukur
insallah canim Allah bekleyen herkese nasip etsinBAKALIM DARISI BANA İNŞALLAH
amin inşallah canıminsallah canim Allah bekleyen herkese nasip etsin
Kızlar benim kür bugün bitti. Bişey sorcam. Bu kür adet gecikmesi yapar mı ? Her ay hissettiğim göğüs hassasiyeti bu ay başlamadı. 10 gün önce başlardı. 6 gün kaldı bata
Ay inşaallah canım ya:) hepimizin ki :)A
Aslında adet geciktirmez bilakis zamanında olman gerekir söktürücü özelliği var çünkü. Bebek tutunmuştur insallah
çeşme suyumu olucak acaba kullanılan su
BENDE O SEKİLDE YAPTIMKlorsuz su yazıyordu tarıflerde hazır su ile yapıyorum bende
tadı çok mu fena . ben de yapacağım daTamam bide öyle deneyim ben. Nasıl içtiniz ya ben neden içemiyorumyarın tekrar denicem bakalim umarım olur
Canım tadı ilk bir iki gün biraz garip geliyor. Ama icilmicek gibi degil. Altı üstü soğanın suyu. Evlat için ne kadar kötü olursa olsun sonuçta yararı olacak biseyi denemeliyiztadı çok mu fena . ben de yapacağım da
evet deneyeceğim ben de sağolunCanım tadı ilk bir iki gün biraz garip geliyor. Ama icilmicek gibi degil. Altı üstü soğanın suyu. Evlat için ne kadar kötü olursa olsun sonuçta yararı olacak biseyi denemeliyiz
Dışarıda icersen hiç kötü değil kokusu insani kötü yapiyo tadı sıcak su gibi. Ben çok tat alamadım. Kokusu gelmeyince güzel gidiyo. 2 bardak bile içerim:)tadı çok mu fena . ben de yapacağım da
SEVİNDİM :)Dışarıda icersen hiç kötü değil kokusu insani kötü yapiyo tadı sıcak su gibi. Ben çok tat alamadım. Kokusu gelmeyince güzel gidiyo. 2 bardak bile içerim:)
Tabıkı her içişimde besmeleyle şifa niyetine içtimselamlar kızlar. soğan kürü hamilelik için ne kadar etkili bilemem ama adet düzensizliğinde bana iyi geldi.çocuk istediğimizden beri adet düzensizliği başlamıstı. soğan suyu içtim şükür düzeldi. inanarak dua ederek için derim.