• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu aslanpençesi civan perçemi soğan kürü

mavii444

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
101
23
13
27
Kızlar merhaba öncelikle. 4 cm civarında çikolata kistim mevcut. Bugun aktardan hayıt, civanperçemi, aslanpençesi adaçayı ve bi kaç bitkinin daha olduğu bir karışım aldım. Demleniyor normal bitki karışımı. Ayrıca soğan kürüne başlamak istiyorum. Adetim bitmek üzere. Ne zaman kullanacağım bilemedim. Bu bitki karışımını günde 1 defa iç diye önerdi aktar. Ama gebelik oluşumunda falan bi zararı olur mu. Kisti büyütür diyenler olmuş. Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

bunları sadece reglken kullanın yumurtlama gördükten sonra kullanmayın düşük tehlikesi oluşturuyor ben kullandım gebelik oldu ama kimyasala döndü gebeliğim sonlandı dört ay oldu hala gebelik oluşmadı bilgin olsun dikkatli kullan

bunları sadece reglken kullanın yumurtlama gördükten sonra kullanmayın düşük tehlikesi oluşturuyor ben kullandım gebelik oldu ama kimyasala döndü gebeliğim sonlandı dört ay oldu hala gebelik oluşmadı bilgin olsun dikkatli kullan
O zaman yumurtlamaya kadar kullanabilirim şuanda değil mi. Sonuçta reglden 10-15 gün sonra yumurtlama oluyor. Hangilerini kullandınız

Back
X