Bugün zorda olsa içtim. Icemeyenler mutlaka balkonda falan içsin kokusu gelmediğinden iciliyo sonra alışır bünye herhalde
Ben dun başladım o cok sayılmaz çıkardım ne varsaBurnunu kapat içerken canım ben öyle yapmıştımm ama stres yapmaya başladım inan ki sabah içmek çok zor
Bende soğan kürüne başladım 11.gunum Saracoğlu’nun sıtede ılık ıcın dıyor ılık ıcınce sıkıntı olmuyor çok arkadaşlar ılık ıcın
Balkonda iç canım ben ancak öyle içiyorum. Şimdi çok seviyorum içmeyiBende bugun basladım ama tadına dayanamıyorum ılıkta olsa sıcakta olsa cok kotu geldi bana burnumdan nefes almamaya calısıyorum aldıgım anda direkt istifar ediyorum( insallah devam edebilirim
Bende ilk çıkarmıştım yarısını bile içememiştim. Balkonda açık alanda içince kokusu gelmiyo. Hatta çok güzel geliyo tadı:)ben de denedim işe gitmeden kusacak duruma gelinci bıraktım yarısını ama bu balkonda içme işini deneyeceğim
Bende ilk çıkarmıştım yarısını bile içememiştim. Balkonda açık alanda içince kokusu gelmiyo. Hatta çok güzel geliyo tadı:)
BENDE BASLADIM RABBİM İNŞALLAH NASİP EDERSoğan kürünün hamile kalmam için faydası varmı arkaşlar
Alışabilirsınız biraz zamanBende bugun basladım ama tadına dayanamıyorum ılıkta olsa sıcakta olsa cok kotu geldi bana burnumdan nefes almamaya calısıyorum aldıgım anda direkt istifar ediyorum( insallah devam edebilirim
Alışabilirsınız biraz zaman