Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annem ve kuzenim sogan kuru yaptiktan sonra baya problem cektiler kanamalari oldu kesilmedi pisman oldular. Aslinda benim icin ideal gorunuyor ama korkuyorum bu yuzden yapmaya

Bugün zorda olsa içtim. Icemeyenler mutlaka balkonda falan içsin kokusu gelmediğinden iciliyo sonra alışır bünye herhalde

Burnunu kapat içerken canım ben öyle yapmıştımm ama stres yapmaya başladım inan ki sabah içmek çok zor
Ben dun başladım o cok sayılmaz çıkardım ne varsa burnumu kapatınca çok migdem bulandı. Çalıştığım için gece yatmadan tekrar yapmaya caliscam. Zaman geçtikçe alışır insan herhalde dimi ya.

Kizlar bir haftadan fazladır sogan kuru kullaniyorum ama bende ne akinti yapti nede lekelenme. Halbuki 1 cnm lik miyomum var eritmedimi acaba onu ?

çeşme suyumu olucak acaba kullanılan su

Kızlar regl bitsin bende denicem bu ay insallah faydasını goruruz de korkum mideme dokunur mu acaba

Bende soğan kürüne başladım 11.gunum Saracoğlu’nun sıtede ılık ıcın dıyor ılık ıcınce sıkıntı olmuyor çok arkadaşlar ılık ıcın

Bende soğan kürüne başladım 11.gunum Saracoğlu’nun sıtede ılık ıcın dıyor ılık ıcınce sıkıntı olmuyor çok arkadaşlar ılık ıcın

Bende bugun basladım ama tadına dayanamıyorum ılıkta olsa sıcakta olsa cok kotu geldi bana burnumdan nefes almamaya calısıyorum aldıgım anda direkt istifar ediyorum ( insallah devam edebilirim

Bende bugun basladım ama tadına dayanamıyorum ılıkta olsa sıcakta olsa cok kotu geldi bana burnumdan nefes almamaya calısıyorum aldıgım anda direkt istifar ediyorum ( insallah devam edebilirim
Balkonda iç canım ben ancak öyle içiyorum. Şimdi çok seviyorum içmeyi tabi balkonda

ben de denedim işe gitmeden kusacak duruma gelinci bıraktım yarısını ama bu balkonda içme işini deneyeceğim

Bende ilk çıkarmıştım yarısını bile içememiştim. Balkonda açık alanda içince kokusu gelmiyo. Hatta çok güzel geliyo tadı:)

Ahahah aksamki kür icin balkon sefası yapalım bakalım :)) insallah görürüz faydasını bu kadar eziyete değer inşallahh
Bildigin soğan görmek istemıyorum o kadar nefret geldi sabah :))

Alışabilirsınız biraz zaman

Alıştım sayılır çok şükür 2. Günüm bitti camdan dısarda icince ve burundan nefes almayınca sıkıntı olmuyomus :))) az önce yaptım aksam yapmam gereken kürü problem olmaz heralde günde 2 kere yapıyorum sonucta öyle değil mi ??
Rabbim insallah bu kadar emeklerimizin karşılığını bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…