• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Kızlar bende doktora gidiyorum rahim girişinde iltihap görüyor hep hamile de kalamadım başladım soğan kürüne adetimin 3. Günü inşallah işe yarar birde doktor fitil verdi kurtulmam lazım bu iltihaptan
Fitil bana iyi gelmişti, iltihap hamileliğin oluşmasını engelleyebilri demişti doktor

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır korunmadigim halde gebe kalamadım 2yil geçti bir buçuk sene önce boş gebelik dusuk yaptim ondan sonra bir türlü olmadı doktorasa gittim eşimde sper testi verdi nisey cikmadi. Bu ay bende 10 gun kadar sogan kuru yaptım. Bakalim adetime 9 gün var bakalim is3 yararmis mi

Bu arada bir çocuğum var ondada sogan suyu içmiştim o ay hamile kalmıştım
Ya bişey sorıcam ben yumurtlama dönemine kadar içtim şuan doktor dupthason vermişti ona başladığım için bıraktım.10 gün kadar içmiş oldum fayda etmiş midir içtiğim ilk 3 4 gün de enfeksiyon aktı resmen turuncu renkte ve sümük gibi şeyler gelmişti biraz biraz

Ya bişey sorıcam ben yumurtlama dönemine kadar içtim şuan doktor dupthason vermişti ona başladığım için bıraktım.10 gün kadar içmiş oldum fayda etmiş midir içtiğim ilk 3 4 gün de enfeksiyon aktı resmen turuncu renkte ve sümük gibi şeyler gelmişti biraz biraz
Yani bende ilk çocukta 10 gun ictim aynı ayda hamile kaldım. Bence yarar tabikide 15 gün öneriliyor ama 10 gunde illaki etki etmiştir. Allah gi lune göre verir bende uzun süredir 2 cocugu istiyorum olmadı. Bu ay bende denedim bakalim son 9 gün

Bu ay bende başlıyorum inşallah bugün adet oldum başlayacağım yine. ilk gebeligimde soğan kuruyle oldu.

Back