Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu arada bat tarihlerimizi yazalımmı hem böylece kimin yaklaştı takip olur çünki burdan konuştukca insanın sitresi kayboluyo beklemek sitresli değil eğlenceli oluyor bu ay soğan kürü sonrada süt buharını hiç duymamıştım onuda deniye bilirim

Yaptınmı yumurtlama testini junes öyle regliden hemen sonra yumurtlama oluyormu ?
yapmadım canım, hemen regilden sonra görünce ihtimal vermedim, ama iki parmağımın arasında yapışkan bir sıvıydı, öyle olmuyor mu yumurtlama akıntısı?
bugün öğleden sonra yapıcam test bakalım, işyerindeyim ama yanıma aldım, dün akşam öyle görünce, işe tedarikli geldim yani

evet elbette yardımcı oldun yani ovulasyon eli kulağında yarından itibaren test yapmaya başlayayım bari bugünde hala günlük pedde akıntım var mesela
aynen öyle canım, testi bile beklemene gerek yoks aslında gün aşırı başlayabilirsiniz değerlendirmeye :) biz öyle yapmıştık

Yaa bak demiştim ben hemen fark ediliyor etkisi diye :) Çok sevindim canım senin adına, ama neden ara veriyorsun ki ? 15 gün düzenli yapman lazım eğer tam anlamıyla işe yaramasını istiyorsan, bence devam et

Evet burdan sizlerle konuşarak beklemek daha güzel, hem insanın stresini alıyor gerçekten :) Buraya yazdıklarımı hergün arkadaşlarıma anlatsam kesin sıkılırlar :) ama biz burda birbirimizin gelişmelerini heyecanla takip ediyoruz o yüzden çok mutlu oluyorum, Benim BAT 19 Kasım canım bu arada

aynen bu akşam başlıyoruz zaten, eşime de dedim kendini ona göre ayarla akşama, sporda çok yorma kendini dedim
Oh süper :) Valla ben takvim yaptım , günleri de işaretledim Dedim kendini buna göre ayarla :) allahtan sorun çıkarmıyor geçen sefer spora falan gidiyordu kavga dövüş yapıyorduk nerdeyse

Yaa bak demiştim ben hemen fark ediliyor etkisi diye :) Çok sevindim canım senin adına, ama neden ara veriyorsun ki ? 15 gün düzenli yapman lazım eğer tam anlamıyla işe yaramasını istiyorsan, bence devam et

regliden sonra başlanıyo ya normalde ama ben regli olamadıgım için başlamıştım ama devam ediyim bencede regliyken sıkıntısı olmuyo dimi

Oh süper :) Valla ben takvim yaptım , günleri de işaretledim Dedim kendini buna göre ayarla :) allahtan sorun çıkarmıyor geçen sefer spora falan gidiyordu kavga dövüş yapıyorduk nerdeyse
evet ya, spor dönüşü istemiyor pek yorgunum diyoo sinir oluyorum, bağırınıyorum sonra
sıkıysa olmasın habahh
kaçan kovalanıyor cidden, nazlanıyor ya uyuz oluyorum uyuzzzzz

evlilik hayatımızda ilk kez bu duruma düşüyorum, hep eşim yanaşırdı halbuki

ama şuan bebek için oldugu için mecbur bizim söylememiz lazım çünki vucudumuzdan kendimiz haberdar oldugumuz için çok normal ben ilk hemen olucak sanmıştım Sonra yumurtlama günü vs öğernince ona göre plan yapıyo insan

evet, ilk hamileliğimde hiç uğraşmadık walla, şimdiyse ilk ay denedik olmayınca çok şaşırmıştım bende, bu ay 3. deneme olacak, bakalım hayırlısıyla olsun hepimizin inşallahhhhhhhhh, Cuma gününün yüzü suyu hürmetine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…