- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
aynen, senin bat ne zaman canım?Sorma kardeş valla aynen, kaçan kovalanıyor valla
nasıl gidiyor hala akıntı var değil mi, eğer öyleyse vayy bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen, senin bat ne zaman canım?Sorma kardeş valla aynen, kaçan kovalanıyor valla
evet, ilk hamileliğimde hiç uğraşmadık walla, şimdiyse ilk ay denedik olmayınca çok şaşırmıştım bende, bu ay 3. deneme olacak, bakalım hayırlısıyla olsun hepimizin inşallahhhhhhhhh, Cuma gününün yüzü suyu hürmetine!
Canımcım benim bat 19 Kasım ve evet hala akıntım var şeffaf, du bakalım :) valla heyecan yaptım ben de :) senin ne zaman bat?aynen, senin bat ne zaman canım?
nasıl gidiyor hala akıntı var değil mi, eğer öyleyse vayy bee
süt koruyor ne demek canım, o lohusayken oluyor sadece; süt hormonun yüksekse incirden uzak durmalısın bi de mısır ve bozabenim ilk 1 senedir evliyim 7 aydır deniyoruz zaten beş ayı boşa gitti süt koruyomuş hormonum yüksek çıktı geçen ay düştü hormon bu ay da eşim yoktu kasım ayı inş nasip olur
benim adetim daha dün bitti, 30 Kasım bat bekliyorum en geç 1 AralıkCanımcım benim bat 19 Kasım ve evet hala akıntım var şeffaf, du bakalım :) valla heyecan yaptım ben de :) senin ne zaman bat?
Hadi hayırlısı olsun canım, başlıcak mısın peki soğan kürünebenim adetim daha dün bitti, 30 Kasım bat bekliyorum en geç 1 Aralık
süt koruyor ne demek canım, o lohusayken oluyor sadece; süt hormonun yüksekse incirden uzak durmalısın bi de mısır ve boza
en hayırlı zamanda olsun inşallah, kısmet ne zamansa tabi, Allah büyüktür
Soğan kürü senin bütün dertlerine deva olacak canım bak görceksinPROLAKTİN HORMONU yani dediğin gibi lousa gibi olunuyo süt koruyo ilaçla düştü o ay adetten kesilince gitmiştim bu ay korktum ama şehir değişikliğinden sanırım 7 gün gecikme
evet evet yarın sabah başlıyorum; yarın adet biteli 3. gün oluyor; böyleydi dimi?Hadi hayırlısı olsun canım, başlıcak mısın peki soğan kürüne
anladım canım, evet doğru ilaçla kontrol altına alınabiliyorPROLAKTİN HORMONU yani dediğin gibi lousa gibi olunuyo süt koruyo ilaçla düştü o ay adetten kesilince gitmiştim bu ay korktum ama şehir değişikliğinden sanırım 7 gün gecikme
Evet tatlım, adet bittikten 3-7 gün arasında başlayın diyor Saraçoğlu'nun sitesinde, ben d 4. gün başlamıştım, aynen tam gaz devam 15 gün boyunca, kür sayesinde benim ovulasyon olması gereken tarihten 5 gün önce ve 3 gün boyunca olduevet evet yarın sabah başlıyorum; yarın adet biteli 3. gün oluyor; böyleydi dimi?
ovulasyonda da yine devam, 15 gün dolana dek?
yani canım uzun sürmesi ne açıdan iyi?Evet tatlım, adet bittikten 3-7 gün arasında başlayın diyor Saraçoğlu'nun sitesinde, ben d 4. gün başlamıştım, aynen tam gaz devam 15 gün boyunca, kür sayesinde benim ovulasyon olması gereken tarihten 5 gün önce ve 3 gün boyunca oldu
Valla kuzucum uzun sürmesi sanki bana birden fazla yumurtanın çatladığını düşündürdü açıkçası, çünkü ben vücudumu çok iyi tanırım ve her ay belirtilerim neredeyse saati saatinedir ve yıllardır yumurtlama akıntısı bende sadece 1 kere gelir, o da iki reglinin tam ortasında yani bu şimdiye kadar hiç değişmemişti, kürle birlikte böyle oldu, o yüzden umutluyum açıkçası :) bakalım hepbirlikte görücez inşallah, hayırlısı neyse o olsunyani canım uzun sürmesi ne açıdan iyi?
senin belirtilerine göre gayet işe yaradığı ortada sende, bu ay senden ümitliyiz o zaman
anladım canım, sen iyi gözlemlemişsin bak öncesinde de farkı anlayabilmişsin o yüzden ben çok dikkat edemiyorum her gün kendime, bende merak ediyorum işe yarayacak mı, ben olumsuz yorumlarla da karşılaştım çünküValla kuzucum uzun sürmesi sanki bana birden fazla yumurtanın çatladığını düşündürdü açıkçası, çünkü ben vücudumu çok iyi tanırım ve her ay belirtilerim neredeyse saati saatinedir ve yıllardır yumurtlama akıntısı bende sadece 1 kere gelir, o da iki reglinin tam ortasında yani bu şimdiye kadar hiç değişmemişti, kürle birlikte böyle oldu, o yüzden umutluyum açıkçası :) bakalım hepbirlikte görücez inşallah, hayırlısı neyse o olsun
anladım canım, evet doğru ilaçla kontrol altına alınabiliyor
umarım tekrarlamaz, soğan kürü denemelisin bence
geciken adetleri de düzenliyormuş
bir de adaçayı ya da papatya çayı tüketebilirsin taze olsun, ambalajlı alma bence
Benim de saçlarım normalde 3 gün sonra felan yağlanır şmdi duşa girdiğimin ertesi günü yağlı gibi görünüyor. Bide benim saçlarım baya fazla fazla dökülüyordu. Şmdi dökülme azaldı. Taaa ki bugüne kadar benim göğüslerde ne ağrı ne başka birşey yoktu. Geceden hafif bir ağrı vardı. Bugünde biraz daha fazlalaşmış. Yanı umutsuz vaka oldum ben...Ay hadi inşallah canım amin sende hiç belirti var mı peki başka fark ettiğin ?Ben kk de başka bir sayfada okumuştum, hamileliğin erken belirtisi olarak saçlarım çok yağlanıyordu demişti bir bayan, benim de bir haftadır saçlarım neredeyde 1 günde yağlanıyor cildim de öyle, bugün de bat'a 10 gün kaldı, normalde diğer aylarda tam 10 gün kala, sabah bir bakardım 1 gecede şişmiş göğüsler ama bu sefer öyle olmadı, yumurtlamadan sonra yavaş yavaş şişmeye devam ediyorlar, ben de her sabah kontrole dicem diye sürekli eller memelerde :) tövbe yarabbim :) işyerinde tuvalette bile bakıyorum bazen
Nasıl yani umutsuz vaka oldun canım, yazdıkların güzel belirtiler gibiydi anlamadımBenim de saçlarım normalde 3 gün sonra felan yağlanır şmdi duşa girdiğimin ertesi günü yağlı gibi görünüyor. Bide benim saçlarım baya fazla fazla dökülüyordu. Şmdi dökülme azaldı. Taaa ki bugüne kadar benim göğüslerde ne ağrı ne başka birşey yoktu. Geceden hafif bir ağrı vardı. Bugünde biraz daha fazlalaşmış. Yanı umutsuz vaka oldum ben...
olumsuz yorumlar olumluların yanında çok çok az kalıyor ben baya didik didik etmiştim çünkü bu konuyu canım, o yüzsen için rahat olsun gönlünü ferah tut, bence işe yarayacakanladım canım, sen iyi gözlemlemişsin bak öncesinde de farkı anlayabilmişsin o yüzden ben çok dikkat edemiyorum her gün kendime, bende merak ediyorum işe yarayacak mı, ben olumsuz yorumlarla da karşılaştım çünkü
ama kendime söz verdim bu ay hiç bir belirti aramıcam kendimde, akışına bıraktım zaten bu ay çok üstüne düşmicem rahat olmak istiyorum becerebilirsem
ayyyyy, ağzın bal yesin emiiolumsuz yorumlar olumluların yanında çok çok az kalıyor ben baya didik didik etmiştim çünkü bu konuyu canım, o yüzsen için rahat olsun gönlünü ferah tut, bence işe yarayacak
Ya off abla bilmiyorum ki bu ay çok degişiklik var. Normalde adetten 10 yada 12 gün önceden başlayan gögüs ve bel agrım olurdu olmadı bu iyi bir belirti diye düşündüm. Saclarm zaten söyledigim vaziyette. Pazar günü bat şimdide gögüs agrım ve bel agrım oluyor. Yani bu agrılar olmadıgında dedim ar demekki şimdi bu agrılar oluşunca umutsuzlaştım. Bide gögüz ve bel agrımın bu kadar geç olması şaşırtıcı...Nasıl yani umutsuz vaka oldun canım, yazdıkların güzel belirtiler gibiydi anlamadım