bende yarın başlıyorum, inşallah içebilirimSoğan kürünü yapıyorum 4. gün gecikince reglim önceden başlamıştım papatya çayınada başladım stresede iyi geliyormuş
Bbende yarın başlıyorum, inşallah içebilirim
sabah aç karnına zor olacak benim için
Bende ilk içtigim zamnlarda zorlanıştım. Ama eşim sagolsun o dediki içmeye başlamadan burnunu kapa bitir ama bir süre daha burnunu kapalı tut. denedim gerçekten tadını hissetmedim öyle iç istersen sendebende yarın başlıyorum, inşallah içebilirim
tamam canım dikkate alacağım bu dediğini, 200 ml su koyuyorum cezveye?Bende ilk içtigim zamnlarda zorlanıştım. Ama eşim sagolsun o dediki içmeye başlamadan burnunu kapa bitir ama bir süre daha burnunu kapalı tut. denedim gerçekten tadını hissetmedim öyle iç istersen sende
ivittt. Yani sabahları daha zor oldugu için içmesi ben sabahları kesinlikle o şekilde içiyordum. Daha sonrasnda da birsürü birşey denedigim için hepsini o şekilde içmeye dvam ettimtamam canım dikkate alacağım bu dediğini, 200 ml su koyuyorum cezveye?
Buda mantıklıKizlar iliyinca bi yudumda nefes almadan icin cok kolay oluyo öyle icmek
bende yarın başlıyorum, inşallah içebilirim
Ben soganla çok haşır neşir olmadıgımdandr belkide. Ama çokta zorlanmadımTadı hiç kötü değil ben çok severim közdede soğanı ondanda olabilir tabi :)
Ama gerçekten inanmak çok önemli biliyor musun, ben küre başlarken o kadar inandım ki işe yarayacağına ve yaradı çok şükür :) Senin de öyle olsun canım, soğan kürü helalimizdirayyyyy, ağzın bal yesin emii
bende olumlu olacağını düşünmek istiyorum!!
Bence yazdıklarının hepsi ama hepsi olumlu belirti, ağrılar da dahili valla ben senden de güzel haber bekliyorum süt buharı da aynen soğan kürü gibi mucizevi çünküYa off abla bilmiyorum ki bu ay çok degişiklik var. Normalde adetten 10 yada 12 gün önceden başlayan gögüs ve bel agrım olurdu olmadı bu iyi bir belirti diye düşündüm. Saclarm zaten söyledigim vaziyette. Pazar günü bat şimdide gögüs agrım ve bel agrım oluyor. Yani bu agrılar olmadıgında dedim ar demekki şimdi bu agrılar oluşunca umutsuzlaştım. Bide gögüz ve bel agrımın bu kadar geç olması şaşırtıcı...
Valla ben severek içiyorum artık :)Ben soganla çok haşır neşir olmadıgımdandr belkide. Ama çokta zorlanmadımHtta 5 gün sonrasnda burun felan kapamadan diktim kafaya
Yaa sen harikasın cidden yüzümü güldürdün ablaaBence yazdıklarının hepsi ama hepsi olumlu belirti, ağrılar da dahili valla ben senden de güzel haber bekliyorum süt buharı da aynen soğan kürü gibi mucizevi çünkü
İnsan zamnla alişıyorValla ben severek içiyorum artık :)
ahahahahhhAma gerçekten inanmak çok önemli biliyor musun, ben küre başlarken o kadar inandım ki işe yarayacağına ve yaradı çok şükür :) Senin de öyle olsun canım, soğan kürü helalimizdir
Bana ilk süt buharı önermişlerdi aslında, çok araştırdım onu da ama çalıştığım için onu uygulamak çok zor olcaktı benim ondan yapamamıştım, 2 gün çabuk geçer canım, haftasonu da oyalanırsın zaten birşeylerler, ho pazartesi :) ben de günleri sayıyorum, bazen diyorum birkaç tane test mi alsam aklıma estikçe yaparımYaa sen harikasın cidden yüzümü güldürdün ablaaİnşallah olumlu bir sonuç alırım şu 2 gün beklemek bile o kdar zor geliyor ki anlatamam. Gerçi anlatmaya gerek yok hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzz
Benim evde test varda yapmaya korkuyorum elim gitmiyorBana ilk süt buharı önermişlerdi aslında, çok araştırdım onu da ama çalıştığım için onu uygulamak çok zor olcaktı benim ondan yapamamıştım, 2 gün çabuk geçer canım, haftasonu da oyalanırsın zaten birşeylerler, ho pazartesi :) ben de günleri sayıyorum, bazen diyorum birkaç tane test mi alsam aklıma estikçe yaparım
ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım, akşama başlıyoruz zaten değerlendirmelere, yarın da ovulasyon kitleriyle takip edicem bakalımKızlar maşallaha size okumaya yetişemedimGüzel kaynatmışsınız.
junes canım senin akıntı yumurta akıntısı büyük ihtimalle adet biter bitmez yumurtlama dönemine girenler var. Hem zaten vitamin almışsın o kullandığın vitamin yumurta geliştiriyor. 5-6 güne kadar yumurtan çatlayabilir. Değerlendirmeleri ona göre yaparsın canım