Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende yarın başlıyorum, inşallah içebilirim
sabah aç karnına zor olacak benim için
Bende ilk içtigim zamnlarda zorlanıştım. Ama eşim sagolsun o dediki içmeye başlamadan burnunu kapa bitir ama bir süre daha burnunu kapalı tut. denedim gerçekten tadını hissetmedim öyle iç istersen sende

Bende ilk içtigim zamnlarda zorlanıştım. Ama eşim sagolsun o dediki içmeye başlamadan burnunu kapa bitir ama bir süre daha burnunu kapalı tut. denedim gerçekten tadını hissetmedim öyle iç istersen sende
tamam canım dikkate alacağım bu dediğini, 200 ml su koyuyorum cezveye?

tamam canım dikkate alacağım bu dediğini, 200 ml su koyuyorum cezveye?
ivittt. Yani sabahları daha zor oldugu için içmesi ben sabahları kesinlikle o şekilde içiyordum. Daha sonrasnda da birsürü birşey denedigim için hepsini o şekilde içmeye dvam ettim

ayyyyy, ağzın bal yesin emii
bende olumlu olacağını düşünmek istiyorum!!
Ama gerçekten inanmak çok önemli biliyor musun, ben küre başlarken o kadar inandım ki işe yarayacağına ve yaradı çok şükür :) Senin de öyle olsun canım, soğan kürü helalimizdir

Bence yazdıklarının hepsi ama hepsi olumlu belirti, ağrılar da dahili valla ben senden de güzel haber bekliyorum süt buharı da aynen soğan kürü gibi mucizevi çünkü

Bence yazdıklarının hepsi ama hepsi olumlu belirti, ağrılar da dahili valla ben senden de güzel haber bekliyorum süt buharı da aynen soğan kürü gibi mucizevi çünkü
Yaa sen harikasın cidden yüzümü güldürdün ablaa İnşallah olumlu bir sonuç alırım şu 2 gün beklemek bile o kdar zor geliyor ki anlatamam. Gerçi anlatmaya gerek yok hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzz

Ama gerçekten inanmak çok önemli biliyor musun, ben küre başlarken o kadar inandım ki işe yarayacağına ve yaradı çok şükür :) Senin de öyle olsun canım, soğan kürü helalimizdir
ahahahahhhaynen
İnşallah canım

Yaa sen harikasın cidden yüzümü güldürdün ablaa İnşallah olumlu bir sonuç alırım şu 2 gün beklemek bile o kdar zor geliyor ki anlatamam. Gerçi anlatmaya gerek yok hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzz
Bana ilk süt buharı önermişlerdi aslında, çok araştırdım onu da ama çalıştığım için onu uygulamak çok zor olcaktı benim ondan yapamamıştım, 2 gün çabuk geçer canım, haftasonu da oyalanırsın zaten birşeylerler, ho pazartesi :) ben de günleri sayıyorum, bazen diyorum birkaç tane test mi alsam aklıma estikçe yaparım

Benim evde test varda yapmaya korkuyorum elim gitmiyor inşallah hepimizn güzel haberleri olur.

Kızlar maşallaha size okumaya yetişemedim Güzel kaynatmışsınız.

junes canım senin akıntı yumurta akıntısı büyük ihtimalle adet biter bitmez yumurtlama dönemine girenler var. Hem zaten vitamin almışsın o kullandığın vitamin yumurta geliştiriyor. 5-6 güne kadar yumurtan çatlayabilir. Değerlendirmeleri ona göre yaparsın canım

ISTANBULLUGELINN canım sende soğan kürüne başlamışın artık bırakma 15 güne tamamla. Zaten İbrahim saraçoğlu adeti düzensiz olanlar adeti beklemeden başlayabilirler diyor. Bunu ialç gibi düşün yarıda kesme emin ol faydasını göreceksin.

BilgeUfuk canım sende umutsuzlua kapılma şimdiden. Hamile kalınan ay önceki zamanlara göre değişiklikler olabiliyor. Olmazsa üzülmek yok yolumuza devam edicez. Ama şuan üzülmek içinde sevinmek içinde erken.Bekleyelim dua edelim inşallah burdan bir bir hamile haberleri ile kutlamaları yaparız.

badenzi canım ben senden bu ay çok umutluyum. Daha önce de dediğim gibi yumurtlama akıntısı tam bir mucize. Spermi koruyup rahme taşıyan bir mucize. Bu ay olmazsa bir dahaki aya Allah'ın izniyle çok rahat olur bence. Ama yine de bu aydan umutluyum senin için. İnşallah Rabbim hayırlı zamanda sana da bize de bu mutluluğu nasip eder.

ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım, akşama başlıyoruz zaten değerlendirmelere, yarın da ovulasyon kitleriyle takip edicem bakalım

Kızlar az önce bir bildirim geldi daha önce yazdığım bir topikten. O da soğan kürüyle ilgili bi arkadaşımız aynen şunları yazmış çok sevindim okuyunca. Size de morel ve destek olması için aynen paylaşıyorum yazdıklarını.

""Arkadaşlar hepinize merhaba. Biraz geç döndüm kusura bakmayın Ben soğan kürünün 15 gün azimle kullandım çok vazgeçmek istedim midem bulandı mecbur muyum diye çok düşündüm ama iyi ki de tamamladım. Çünkü öyle faydasını gördüm ki anlatamam ne pko ne kist kalmadı. Kistim sürekli bel ağrısı yapıyordu bana ağrı falan kalmadı. Kür bitince Dr gittim pko ciddi seviyede azalmıştır Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Yılmadan vazgeçmeden.""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…