Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inofolic şase için şöyle yazıyor "
  • Gebelik döneminde folik asit ihtiyacına destek olması için formüle edilmiştir.
Gün içerisinde tercihen tok karnına kullanılmalıdır." yani sonuç olarak bir tür folik asit yani vitamin, bu yüzden soğan kürünü rahatlıkla yapabilirsin ben de aylardır folic1 kullanıyorum, bir yandan da soğan kürüne devam ediyorum şuan

evet aslında sadece takviye ona çokta bel bağlamıyorum zaten, tamam o zaman soğan kürüne başlıcam kısmetse, bugün adet halindeyim daha tam bitmedi
tamamen temizleneyim 2 gün sonra başlıcam şansıma haftasonuna denk gelecek
bir de ben hazır ovulasyon öncesindeyken süt ve maydonoz buharını da yapacam haftasonu, ona da başlamak istiyorum 5 gün yapmak istiyorum tam ovulasyona girince bitmiş olacak işte
inşallah çikolata kistine de iyi gelir bu ikisi doktor daha çok yeni olmuş çok ufak dedi ilerlemeden geçer temizlenir inşallah

Süt maydanoz buharını ben denemiştim son adet sonrasında 5 gün günde 3 defa diye okumuştum. Ben 5 gün günde 2 yada 3 defa yaptım. Ama acayip derece de akıntım oldu baya temizlendim sanırım. Ondan bi kaç gün öncesinde de fitilim var benim mantarımdan dolayı kullandıgımdan kalan onu da 3 gün kulandım sanırım. Ama intihap için hem süt maydanoz hemde sogan kürü bana da mantklı geldi. Bence deneyin

ben çalışıyorum ama günde sadece 1 defa, o da gece yatmadan önce yapabilirim, inşallah iyi gelir
çikolata kistide bi nevi iltihap aslında kirli kan birikmesi neden oluyor daha çok yemiymiş Allah’ın izniyle derdimize derman olur inşallah
Nasipse cumartesi her ikisine de başlıyorum
Umarım sana da iyi gelir canım, ama bence gelmiş ki akıntı ile atmışsın vücuttan, inşallah bana da yarar ya
sen tam olarak nasıl uyguladın canım?

Yani günde 1 defa da yapsan kesinlikle faydası olacaktır. Aynen bende faydası oldugunu düşünüyotum tşk edrim. Ben yarım kilo süte bazen yarım bag bazende tmamını koyuyordum maydanozun. Birazda karabiber Kaynatıyordum sonra belimide havluylar sarıp 10 dk durmaya çalışıyordum tabi ayaklarım kopuyordu Sonra kalkıp birdaha kaynatım bi 10 dk daha durmaya çalışıyordum. Bu şekilde uyguladım

Bide bunu yaptıgınız zamnlarda kendinizi hep sıcak tutmanız gerekiyormuş. Ben evde çeketsiz çorapsız ve atletsiz asla gezmedim. Duştan çıktıktan sonra da hemen kurulanıp giyinme derdine düşüyodum. Soguk almamanız gerekiyor içşallah faydasını görürsünüz sizde ama eminim görceksiniz

aynen tamam canım çok dikkat edicem üşütme konusunda, zaten normalde de çok üşüyen biriyimdir
kışın çıtçıtlı badim, çorabım, pandufum eksik olmaz
Ay inşallah en son geçen cmtesi doktordaydım akıntı vs bahsetmedi gerçi adetli gittim benim için önemli olan çikolata kisti iltihap ya temizlesin onları
çok çok sağol

Hadi bakalım Allah’ın izniyle inşallah bende de yarar
Umarım iç organlara zarar vermeyiz buhar olsun diye de

Ne yaptım ki rca ederim Anlaştık o zamn üşütmemek için dikkat ediyoruz

çok dikkat ettim sayılmaz ama olmadı yumurtlama akıntısı yok hamile değilim eşim eğitimdeydi bu ay ona rağmen test yaptım zaten hani bu ay hasta olmazsam bir sonraki bata kadar yumurtlama olurmu

Canım emin ol ki çok çok iyi gelecek sen bile şaşıracaksın, Saraçoğlu her programda bas bas bağırıyor resmen :) bu kürle tüp bebek yaptırıp başarısız olanlar bile hamile kaldı diye, hadi inşallah şifa olsun hepimize

çok dikkat ettim sayılmaz ama olmadı yumurtlama akıntısı yok hamile değilim eşim eğitimdeydi bu ay ona rağmen test yaptım zaten hani bu ay hasta olmazsam bir sonraki bata kadar yumurtlama olurmu
Bence olur çünkü zaten adet döngüsünün ortalarında olması gerekiyor, yani 28 günde adet olan biriyle 35 günde adet olan birinin yumurtlama tarihleri farklı oluyor, senin de reglin geciktiği için muhtemelen yumurtlama günün de biraz geç olur gibi düşünüyorum, sen soğan kürüne başlamış mıydın tatlım, akıntılarını takip et bakalım peçeteye silince belli oluyor zaten

başladım 3. gün söktürücü etkiside varmış diye adet olmadugm için şimdiden başldm şuan kuruluk dönemindeyim takip edicem yumurtlma olur inş

İnşallah tatlım yaa dediğim gibi önce sağlık için istiyorum, sonra gebelik
daha adetim tam bitmedi muhtemelen son gün bugün olur, bende cumartesi başlıcam hem küre hem buhara

Kızçeler hepinize günaydınlar :) Bugün soğan küründe 11. günüm ve krem rengi beyaza yakın akıntım var, sizi bilgilendirmek için yazıyorum, bat 19 Kasım yani daha 12 gün var, hepinize güzel bir gün olsun

başladım 3. gün söktürücü etkiside varmış diye adet olmadugm için şimdiden başldm şuan kuruluk dönemindeyim takip edicem yumurtlma olur inş
Eğer başladıysan Allah'ın izniyle, bence kesin olur canım, benim erkenden olmuştu hem de 3 gün üstüste, senelerdir hiç olmayan birşey bu :) soğan kürü sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…