- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kızlar iyi akşamlarr kan verdim bugün 973 çıktı sonuç. Acil doktoru iyi dedi 700 iyiyken 900 çıkmış güzel dedi iki gün sonra yine kan istedi. Bugün normalde 28. Günüm sizce nasıl sonuç
cennetkokulumm kuzum nasılsınnnn bebiş nasıl
İnşallah güzel haberler verirsin kuzum bekliyorum heyecanla.
Benim de bugün regl bitiyo çalışmalara ve ovu testine başlıycam yarın inş.
@cennetkokulumm kuzumun tavsiyesiyle çörek otu bal tarçına başladım ama kisti büyütür korkusuyla sadece sabhları bir tatlı kaşığı yiyorum.Allah affetsin ama tadı çok kötüO bitince havuç kürüne başlıycam 5 gün.Tam bittiği zamanda artık ilacımın zamanı geliyo.Çok düzenli bir program yaptık ama bakalım nasip
Ne güzel ya inşallah banada görmek nasip olur. Korkuyorum yükselmeyecek kötü olacak diyecanım bence değerin çok iyi benim ilk gittiğimde değerim 35di korkmuştum çok düşük dış gebelikmi falan diye ama iki günde bir ikiye katlandı şimdi bebeğimin kesesini gördük çok şükür Allah sanada nasip etsin inşallah
Amiin ya canı gönülden istiyorum uğraşan isteyen herkese nasip olsunYaaa çok güzel tebrik ederim canım. Kan sonucunda çok iyi maşallahRabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Ayy amin insallah cumlemizeeİnşallah vesile olur bu soğan suyu artık.
Amiin ya canı gönülden istiyorum uğraşan isteyen herkese nasip olsunsonuçlar bana yüksek geliyor burda hep düşükten başladığını görüyorum diye heralde ama doktor diyoki çok yeni daha. İnşallah kese görmekte nasip olur çok teşekkür ederim
Çok iyiyim kuzum şükür bulantım vs çok olmuyor.Çok şükür iyiyiz kuzum bulantılarda daha kontrollü biraz daha iştahım düzeldi. Hala herşeyi yiyemiyorum ama buna şükür. Tabi birde baş ağrılarım ve gece uyku problemim olmasa süper olacak. Günleri sayıyıorum geçecek diyorum nasılsa.
Sen nasılsın kuzum senin bulantılar ve iştahın nasıl bebişimiz ne alemde
Ne güzel ya inşallah banada görmek nasip olur. Korkuyorum yükselmeyecek kötü olacak diye
Ne güzel canım, inşallah sende eşin gibi bırakırsın stresi, yoksa o seni bırakmayacak.Benim eşim çocuk konusunda panikti ama baktı ben strese giriyorum o da bıraktı :)
Ama genel anlamda sakindir kendisi bana göre.Bi de hep mantıkla yaklaşır olaylara
Öyle canım, inşallah yetişiriz hayırlısı ise elbetteOrası hiç belli olmaz kuzum mayıs ayına yetişirsin sende bence çok güzel sonuçlar gelecek İkinizde yaza girmeden bahar ayında güzel haberlerle geleceksiniz kuzum Allah'ın izniyle
Günaydın canım benim, evet öyleymiş. Doktorum da teyit ettiCanım günaydınnn
Ben tüp bebek te çalıştım 1 yıl boyunca amh testlerinde defalarca yaptık testin normal çok çok iyi değil fakat yine de düşük rezerv denilmiyor kaygılanma yaşın kaç bu arada
Evet ama maalesef her zaman olduğu gibi sadece tek bir yere odaklandığım için genel duruma bakamadım yineohh çok güzel kuzum bak demiştim sana diğer değerlerle birlikte bakıyorlar diye , boşuna üzdün kendini. Allahım hayırlısıyla verir kalbindekini sen içini ferah tut bebişim
Doğru söylüyorsun canım, aynı dediklerini doktorum da teyit etti çok şükür değerim 1'in üzerinde en azından.Kuzum bendeAln cns kuzuya katılıyorum rezervin normal. Rezervden ziyade yumurtaların kaliteli olması daha önemli bence. Bir sürü yumurtan olupta gelişmedikten sonra ne anlamı var. pko larında rezervi yüksektir azranın gibi ama önemli olan gelişmesi
Ayy inşallah doktorlar haklı çıkar, yanılmazlar hehehehhhayır hayır kuzum hiç bakma bile artık doktor tamam dediyse tamamdır inan bana, birşey olsa söylerdi zaten, bize de mesela çok çok mükemmel değil ama doğal yoldan hamile kalırsın dedi, aynen bu cümleyi kurdu ve oldu çok şükür.
Benim bulantılar bitti canım şükürler olsun ki, artık yavaştan keyfini çıkarmaya başlayacağım sanırım gebişliğin hayırlısıyla :)
Sen artık hiçbirşey düşünme çünkü kafana takabilceğin birşey kalmadı ortada :) Keyif almaya ve bebişin gelmesine bak yavrum :)
Amin, inşallah diyelim.Sagol canim .cumlemizin evkadina saglik sihhat versin rabbim... ayy canim cok korkunc insallah 2.gebeliginde tekrarlamaz bu durum. Bende senin gibi korkuyorum ama isrtiyorumda .6 ay deneyip olmazsa oluruna birakicam
Amin canım, senden de Allah razı olsun. Bende 28 yaşındayım. Benimde 3 ay önce çikolata kisti tespit edildi.sağol canım Allah razı olsun benim yaşım 27 doktor şaşırdı amh değerin çok düşük dedi folikül kistleride vardı benim ama küçük bi yerde olduğum için burdaki doktorlara güvenmiyorum tabiki 6 ay kadar beklemeye karar vermiştim doktora gitmek için hemen soğan kürüne başladım şifa niyetine diyip içtim her seferinde13 gün kadar devam ettim sonra bidaha adet olmadım zaten hamile kaldım şimdi o doktora gidip bak sen beni tüp bebeğe göndermiştin ben kendiliğimden hamile kaldım diyip yüzünü morartmayı isterdim ama bidaha o doktora gitmeye korkuyorum açıkcası
Ah ahhGünaydın canım benim, evet öyleymiş. Doktorum da teyit etti
Ben her zaman ki gibi nette felaket senaryolarını okuduğum için sadeceBen sadece destek gıdaları eklemek istiyorum o kadar, önemli olan kalite seviyesinin yüksek olması zaten