Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy canlarım benim güzel yüreklilerim evet badenzi badenzi kuzumda tahminlerimiz doğru çıktı severim sizin güzel yüreklerinizi.

Bende de tahmininiz erkek olduğu yönünde kısmet diyorum bakalım bende sabırsızlanıyorum. Badenzinin çin takvimi ve yüzük testleri kız çıkmıştı. Benimde iki testte de erkek çıktı sizin de tahminleriniz erkek bakalım sonuç ne olacak. :rapci:
Sağlık ve sıhhatli bir bebecşk olsun da canım ilk etapta gerisi önemli değil. Önemli olan hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Yakışıklı abişine yoldaş olsun kardeş olarak:KK200: Ama heyecanı da ayrı tabi insan merak etmeden duramıyor kiiii:halay:
Biz kızımızı 12. haftadamda 2'li test için yapılan detaylı ultrason esnasında gördük.
Doktorumuz kemik yapısından bile belli demişti heheheh:-):-):-) nitekim de kızçemiz geldiii:anne:

themis_ themis_ Eger stresi birakmazsan junes junes totona totona vurur biliyorsun:KK48:
Kuzum sana şöyle bişey söyleyim benim artık hiç stresim kalmadı.Neden bilmiyorum ama bebek delisi olma modundan çıktım.Ortası yok ben de sanırım.:KK45:Hatta ben ister inan ister inanma 3 aylık ilaç sonunda hayırlısıyla gebe kalacağıma inanıyorum ama olmazsa kendimi tüp bebeğe çok alıştırdım valla.

Amin, inşallah diyelim.
Cümlemizin evlatlarına da en son bizim evlatlarımıza da sağlık ve sıhhatli ömürler ihsan etsin Rab'bim.
Aslında bir kaç ay önce 2. çocuğu planladıktan sonra danıştığım perinatoloji uzmanı korkunç demedi, sadece bir sonraki olası gebelikte tedbiri elden bırakmamak adına belli haftalarda sadece bana da gelirsin demişti.
Her hamilelikte risk var maalesef, bunlar hiç belli olmuyor.
Sadece ilk 3 ayda risk değil, Beterin beteri var canım.
Öyle düşünme, her hamilelik bir öncekinden de farklı olabilir.
Her zaman aynı şey tekrarlayacak diye birşey yok.
Herseyin hayirlisi olsun canim. Allah guzel kolay saglikli gebelikler hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:). Evet aynisi olucak diye bisey yok ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer derlerya onun gibi bisey buda :) elimde degil korkuyorum . Yine her zorluga gogus gererim bebegim icin :)

Hayr themis_ themis_ sana diil sen onaaa:KK48::KK48:
Olur öyle de olur:halay: hihihihh:olamaz:
Kuzum sana şöyle bişey söyleyim benim artık hiç stresim kalmadı.Neden bilmiyorum ama bebek delisi olma modundan çıktım.Ortası yok ben de sanırım.:KK45:Hatta ben ister inan ister inanma 3 aylık ilaç sonunda hayırlısıyla gebe kalacağıma inanıyorum ama olmazsa kendimi tüp bebeğe çok alıştırdım valla.
Şu bizim son olaya kadar bende o moddaydım ama şimdi yine depreşti içimdeki canavar:KK53:
Evet kuzum bence de öyle olacak senin, olmaması için nedenin yok ki, hatta tedavi görürken hormon seviyen muhtemelen hızla normale dönerken bi bakmışsın hamişsin bile:anneadayı:
Darısı da başıma inşallah hayırlısıyla:dua:

Herseyin hayirlisi olsun canim. Allah guzel kolay saglikli gebelikler hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:). Evet aynisi olucak diye bisey yok ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer derlerya onun gibi bisey buda :) elimde degil korkuyorum . Yine her zorluga gogus gererim bebegim icin :)
İnşallah canım, geç olsun da güç olmasın elbette. Herşeyde bir hayır her kul için doğru ve hayırlı bir zaman var.
Amin cümlemizde de inşallah ve bize de olsun.:dua: Annelik böyle işte:KK200:

İnşallah canım, geç olsun da güç olmasın elbette. Herşeyde bir hayır her kul için doğru ve hayırlı bir zaman var.
Amin cümlemizde de inşallah ve bize de olsun.:dua: Annelik böyle işte:KK200:
Evet canim insallah bakalim :KK66: zaman ne gostericek. Yarin ilacima basliyorim motiveyim cok guzel caliscam :KK68:

En guzelini yapmissin ablam:KK200: Dusunme relax en guzeli cidden bende o moddayim normalde ama bat yaklastikca insan ister istemez dusunuyor:KK48:

Olur öyle de olur:halay: hihihihh:olamaz:

Şu bizim son olaya kadar bende o moddaydım ama şimdi yine depreşti içimdeki canavar:KK53:
Evet kuzum bence de öyle olacak senin, olmaması için nedenin yok ki, hatta tedavi görürken hormon seviyen muhtemelen hızla normale dönerken bi bakmışsın hamişsin bile:anneadayı:
Darısı da başıma inşallah hayırlısıyla:dua:
Amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun bebişi inşallah:anneadayı:

Amiin ya canı gönülden istiyorum uğraşan isteyen herkese nasip olsun:dua: sonuçlar bana yüksek geliyor burda hep düşükten başladığını görüyorum diye heralde ama doktor diyoki çok yeni daha. İnşallah kese görmekte nasip olur çok teşekkür ederim:KK200:

İnşallah Nasip olur canım darısı tüm isteyenlerin başına en hayırlı şekilde :dua:

Klomen hormon ilacı mı oluyor canım, ne için veriliyor? Çatlatma iğnesi mi yani?
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için canım, Allah çok büyüktür. :dua:
Evet canim hormon ilaci. Yumurta gelistirici bir ilac . Catlatma ignesini yumurta gelistikten sonra veriyor dr cnm :KK66:.

Sağlık ve sıhhatli bir bebecşk olsun da canım ilk etapta gerisi önemli değil. Önemli olan hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Yakışıklı abişine yoldaş olsun kardeş olarak:KK200: Ama heyecanı da ayrı tabi insan merak etmeden duramıyor kiiii:halay:
Biz kızımızı 12. haftadamda 2'li test için yapılan detaylı ultrason esnasında gördük.
Doktorumuz kemik yapısından bile belli demişti heheheh:-):-):-) nitekim de kızçemiz geldiii:anne:

Kesinlikle çok çok katılıyorum canım öncelikle sağlıklı evlat olsun gersi çok da önemli değil. Biz işin sadece heyecan kısmındayız.

Ne güzel erkencik öğrenmişsiniz inşallah bizde 2 li test zamanında öğreniriz

Doğru söylüyorsun canım, aynı dediklerini doktorum da teyit etti çok şükür değerim 1'in üzerinde en azından.
Dediğin gibi ya pco gibi kronik hir hastalık olsaydı Allah korusun.:dua:
Bende işte kalitesi daha da arttırmak için malum soğan kürü, bal,tarçın, çörek otu yapmıştım.
Şimdi de incir kürüne başladım bugün, nasılsa alıştım ben kürlere:KK70::KK70::KK70:

Afiyet şifa olsun canım kürler iyidir candır. :KK68:

Çok iyiyim kuzum şükür bulantım vs çok olmuyor.
Uykum vs de şuan çok iyi sadece halsizlik var o kadar.

Ohh çok güzel canım inşallah hep iyi olun. Sen fırsat buldukça dinlencen canım. böyle böyle atlatıcaz 3 ayı sonrası inşallah daha rahat olacak.

X