Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yesinler senin soğan cücüğünü kuzum sağlıcakla gelsinler hepsi inşallah. :dua:

Vitamin işini eczacınla çözmüşsün canım düzenli folik asitini kullan. Ben sadece folik olanını almıştım hamilelik öncesi b12 kullanmıştım depoları full doldurmuşum :KK48: Ama bak tekrar diyorum bana son gittiğim doktor kesinlikle folbiol önermiyoruz hamilelikte dedi dozu günlük dozun baya üstünde çünkü. Bende bunu ilk duyduğumda kızmıştım önceki doktorlara niye böyle şeyleri bize söylemezler diye.
Amin canım benim:emir_bebek:
Evet cnım komsum sagolsun ilac konusunda hep yardımcı oldu ogluma hep bitkisel ilac kullandım sayesınde

Dediğin iyi oldu canım eltimde folbiol kullanıyor cogu kadından duydum folbiol kullanıyoröus drların bunu soylemesi lazım kesinlikle

ben pcoluyum bu ay ilk defa soğan kürü yapıyorum canım çok az beyaz akıntı oluyor iyi gelmiyor mu acaba . birde dün randevum vardı öyle azalmış vs demedi
Canım bende sogan kurune basladıgım ilk iki gun beyaz akıntı geldi enfeksiyon vardı dr gittim kalmamıs dedi bana her açıdan iyi geldi bide ilişkiden 3 gun sonra akıntı basladı oda hamilelik belirisi oldugunu anladım zaten

Canım bende sogan kurune basladıgım ilk iki gun beyaz akıntı geldi enfeksiyon vardı dr gittim kalmamıs dedi bana her açıdan iyi geldi bide ilişkiden 3 gun sonra akıntı basladı oda hamilelik belirisi oldugunu anladım zaten
Canım Çeşme suyu ile mi yapacağım içme suyu mu

Sorma canım kadınlar gidiyo bir övüyolar dru sorma bisey sormazsan süpersin :olamaz:
Ankaradayım canım oglumda tüm özellere gittim müzeyyen güneş dr varsı muayneaine gittim zübeyde hanım kadın dogum hastanesinde yaptım ama özelden eksik degıldı .düşük yaptıgımda gazi üniversteaine gittim şimdi ya gazi üniveratesi yada medisis hastanesine gidicem.inşallah kalp atısını duyarım da rahatlarım
Canım merhaba Ankarada oldugunu okudum. Bende testlerim için geçen hasta yeni açılan Ankara şehir hastahanesine gittim. Ya dedim Allahım kimseyi hastahneye düşürme ama yani bura ne böyle o kadar güzel bi ilgi alaka vardı ki bayıldım ben. Eğer yakınsan bi bak istersen ❤

Canım Çeşme suyu ile mi yapacağım içme suyu mu

Canım nette de araştır özellikle belirttiği yerler de ve videolarda var klorsuz su olması lazım soğan kürü için bundan sonrası için dikkat et öncesi içinde içini ferah tut işe muhakkak yaramıştır ama sen bundan sonra hazır sudan yap.

Canım merhaba Ankarada oldugunu okudum. Bende testlerim için geçen hasta yeni açılan Ankara şehir hastahanesine gittim. Ya dedim Allahım kimseyi hastahneye düşürme ama yani bura ne böyle o kadar güzel bi ilgi alaka vardı ki bayıldım ben. Eğer yakınsan bi bak istersen ❤
Yakon degıl ama önemli degil canım sagol bi gidip bakmak lazım bi laç kişidende duydum sagolsaın. Ben yeni diye pek emin olamamıştım

Canım nette de araştır özellikle belirttiği yerler de ve videolarda var klorsuz su olması lazım soğan kürü için bundan sonrası için dikkat et öncesi içinde içini ferah tut işe muhakkak yaramıştır ama sen bundan sonra hazır sudan yap.
Bende okudum öyle. Artık dikkat edeceğim bubdab sonrasına. Teşekkür ederim :dua::olamaz:

Kızlar iyi akşamlarr kan verdim bugün 973 çıktı sonuç. Acil doktoru iyi dedi 700 iyiyken 900 çıkmış güzel dedi iki gün sonra yine kan istedi. Bugün normalde 28. Günüm sizce nasıl sonuç

canım bence değerin çok iyi benim ilk gittiğimde değerim 35di korkmuştum çok düşük dış gebelikmi falan diye ama iki günde bir ikiye katlandı şimdi bebeğimin kesesini gördük çok şükür Allah sanada nasip etsin inşallah :dua: :KK200:

X