Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlaar;
Hadi gözünüz aydın tam anlamıyla dün geldi kırmızılar kurtuldunuz benden :KK48::KK48:
junes junes kuzum eşinin sonuçlarının da güzel çıkmasına sevindim her şey geçti gitti bak.Şimdi çalışmalara devam son gaz:KK50:
@ISTANBULLUGELINN canım son 3-4 aydır göğüs ağrım reglden önce oluyordu ki yine öyle oldu.İnşallah senin de hemen gelir :dua:
@BilgeUfuk kuzum diye diye kırmızıları getirdim şükür:KK45:
@cennetkokulumm tatlışım sen nasılsın miden nasıl kuzum?
Günaydın canım benim,

Maalesef iyi çıkmadı ki canım:cry:Asıl süreç bizim için şimdi başlıyor:KK43::KK43:

Allah Allah ben mi yanlış anladım .Vitamin takviyesiyle çözülecek bir şey değil mi kuzum bu?
Bilemiyoruz ki canım, spermin yapısında şekil bozukluğu var. Böyle olunca da haliyle yumurtaya giremiyor, döllenme olmuyor.
Ancak sayı normalin 5-6 kat kadar hemen hemen fazla çıktı çok şükür, ileri harekette fena değil, bir tık daha yüksek olsa daha iyi olur dedi ürolog... Bakalım nasıl olacak bundan sonra... Tek şansımızda genetik olmadığını düşünüyoruz.
Çünkü eşim 3 kardeş hepsi peşpeşe:KK45: Ve bizim de doğal yollardan olan bir evladımız var.
Bu nedenle sonradan oluşan bir sorun bu aslında, genetik geçişliler de daha zormuş ama bakalım bizde nasıl olacak:KK43:
Renkli doppler de temiz çıktı, morfoloji dışında üreme organlarında bir sağlık sorunu yok çok şükür.:dua:

Bilemiyoruz ki canım, spermin yapısında şekil bozukluğu var. Böyle olunca da haliyle yumurtaya giremiyor, döllenme olmuyor.
Ancak sayı normalin 5-6 kat kadar hemen hemen fazla çıktı çok şükür, ileri harekette fena değil, bir tık daha yüksek olsa daha iyi olur dedi ürolog... Bakalım nasıl olacak bundan sonra... Tek şansımızda genetik olmadığını düşünüyoruz.
Çünkü eşim 3 kardeş hepsi peşpeşe:KK45: Ve bizim de doğal yollardan olan bir evladımız var.
Bu nedenle sonrada oluşan bir sorun bu aslında, genetik geçişliler de daha zormuş ama bakalım bizde nasıl olacak:KK43:
Renkli doppler de temiz çıktı, morfoloji dışında üreme organlarında bir sağlık sorunu yok çok şükür.:dua:
Anladım canım peki bunun için nasıl bir yol izlemek gerekiyormuş?
Besin ve vitamin takviyesi yeterli mi?

Anladım canım peki bunun için nasıl bir yol izlemek gerekiyormuş?
Besin ve vitamin takviyesi yeterli mi?
Kişiden kişiye değişiyor sanırım canım, net bir şekilde düzelme olacak diye birşey de yok.
Deneyip göreceğiz artık, 3 ay sonra tekrar spermiyogram yapılması gerekiyor. Bu süre zarfında da bu takviyeyi kullanacak.

Günaydın kızlaar;
Hadi gözünüz aydın tam anlamıyla dün geldi kırmızılar kurtuldunuz benden :KK48::KK48:
junes junes kuzum eşinin sonuçlarının da güzel çıkmasına sevindim her şey geçti gitti bak.Şimdi çalışmalara devam son gaz:KK50:
@ISTANBULLUGELINN canım son 3-4 aydır göğüs ağrım reglden önce oluyordu ki yine öyle oldu.İnşallah senin de hemen gelir :dua:
BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum diye diye kırmızıları getirdim şükür:KK45:
@cennetkokulumm tatlışım sen nasılsın miden nasıl kuzum?
Cok sukur ablam sonunda gorebildik kirmizilari

Kişiden kişiye değişiyor sanırım canım, net bir şekilde düzelme olacak diye birşey de yok.
Deneyip göreceğiz artık, 3 ay sonra tekrar spermiyogram yapılması gerekiyor. Bu süre zarfında da bu takviyeyi kullanacak.
İnşallah yoluna girer canım.Doktorun da dediği gibi sonuçta bir evladınız var ve doğal yolla olmuş.Bu da öyle olacak inşallah

İnşallah yoluna girer canım.Doktorun da dediği gibi sonuçta bir evladınız var ve doğal yolla olmuş.Bu da öyle olacak inşallah
Allah razı olsun canım, Cuma günü çok kötüydüm. Ama artık daha iyiyiz.:KK39:
Ucunda ölüm yok nasılsa, sağlık olsun n'apalım. Olacağı varsa, nasibi varsa gelir zaten; hayırlısı değilse zaten hiç olmasın.
Bu arada reglin de hayırlı uğurlu olsun canım. Gözün aydın demek istiyorum şu durumda:KK5:

Canm merhaba, hsg yi cektirdinmi, bir de morfoloji vitamin takviyesiyle yukseliyormuymus
Evet canım ben hsg çektim, temiz çıktı. Tüpler açık; rahimde de bir sorun bulunmuyor.
Bilemiyorum canım, 3 ay boyunca kullandıktan sonra tekrar spermiyogram yapılacak o zaman anlamış olacağız.

Allah razı olsun canım, Cuma günü çok kötüydüm. Ama artık daha iyiyiz.:KK39:
Ucunda ölüm yok nasılsa, sağlık olsun n'apalım. Olacağı varsa, nasibi varsa gelir zaten; hayırlısı değilse zaten hiç olmasın.
Bu arada reglin de hayırlı uğurlu olsun canım. Gözün aydın demek istiyorum şu durumda:KK5:
Allah minik kızına en tez vakitte kardeşcik nasip etsin kuzum.
Hahahaha ay sağol valla devlet meselesi yapmıştım.Size de fenalık getirdim o yüzden hepimize hayırlı uğurlu olsun:KK48:
10 Mart'ta artık ilacıma başlayabilirim.

Süper işte kuzum sen yanına bütün sonuçlarını al muayene etmesinin yanında senin hakkında genel bilgi alması açısından çok faydalı olacaktır. Hadi bakalım kuzum inşallah yarın herşey yolunda gitsin doktordan ağzınız kulaklarınızda mutlulukla dönün inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanem dualarımız seninle :KK19:
Canım ben size kısa vadede güzel haber veremem herhalde:KK43:
themis_ themis_ ben sana ve kendime bahar dedim ama biz bunu yaz diye revize etsek mi acaba:KK45::KK53:

Allah minik kızına en tez vakitte kardeşcik nasip etsin kuzum.
Hahahaha ay sağol valla devlet meselesi yapmıştım.Size de fenalık getirdim o yüzden hepimize hayırlı uğurlu olsun:KK48:
10 Mart'ta artık ilacıma başlayabilirim.
Amin kuzum inşallah, cümlemize en sonda bana nasip olsun diyelim:dua:
Estağfurullah ne demek, aşkolsun hepimiz birimiz canım; ben senden çok ümitliyim aynı zamanda tabi ki BilgeUfuk BilgeUfuk içinde:KK200:

Canım ben size kısa vadede güzel haber veremem herhalde:KK43:
themis_ themis_ ben sana ve kendime bahar dedim ama biz bunu yaz diye revize etsek mi acaba:KK45::KK53:
Canım hiç öyle deme valla Allahın işi belli olmaz.En kötüsünü düşünelim tabi yaz diyelim ama ;sırf kafamız rahat olsun diye öyle düşünelim malum biz biraz stresliyiz seninle:KK48:

Merhabalaaar, ben de bu ay yarım yamalak da olsa soğan kürü yaptım bakalım neler olacak :KK17: herkese hayırlı haberler inşallah :anneadayı::KK200:

Canım hiç öyle deme valla Allahın işi belli olmaz.En kötüsünü düşünelim tabi yaz diyelim ama ;sırf kafamız rahat olsun diye öyle düşünelim malum biz biraz stresliyiz seninle:KK48:
Evet canım, işimiz Allah'a kaldığı için o işi olmuş bileceğiz, elbette hayırlısıyla.:dua:
Allah'tan eşim çok sakindir. sizin ki de öyle mi?

Evet canım ben hsg çektim, temiz çıktı. Tüpler açık; rahimde de bir sorun bulunmuyor.
Bilemiyorum canım, 3 ay boyunca kullandıktan sonra tekrar spermiyogram yapılacak o zaman anlamış olacağız.
Gözün aydın canım,darısı bana olsun,bizimde morfoloji 4 çıktı,yani sınırda,sizde kaçtı morfoloji,ne takviyesi önderdi doktor

Gözün aydın canım,darısı bana olsun,bizimde morfoloji 4 çıktı,yani sınırda,sizde kaçtı morfoloji,ne takviyesi önderdi doktor
Sağol canım, sen ne zaman çektireceksin?
Bizim 0 çıktı maalesef, ürolog netrofil verdi. Senin %4 oranı ise zaten normal kabul ediliyor.
Başka bir sorun yoka hayli hayli gebelik olur. %1 ile bile çok var benim okuduğum kadarıyla KK'da

Evet canım, işimiz Allah'a kaldığı için o işi olmuş bileceğiz, elbette hayırlısıyla.:dua:
Allah'tan eşim çok sakindir. sizin ki de öyle mi?
Benim eşim çocuk konusunda panikti ama baktı ben strese giriyorum o da bıraktı :)
Ama genel anlamda sakindir kendisi bana göre.Bi de hep mantıkla yaklaşır olaylara

X