Canlarım ciğerlerim canparelerim
badenzi junes themis_ BilgeUfuk bende sizleri çok özledim kızlar öpüyorum hepinizi. Ben çok şükür daha iyiyim mide bulantılarım var ama çok kötü olduğum zamanlar gibi değil. Yavaştan acıkmaya bile başladım 2 gündür.
Amaaaa şimdi sizlere gelelim
themis_ ve
junes ben şimdi ikinizin de totosuna vurcam terlikle.
junes kuzum ya ne bu ümitsizlik daha vaktin vardır kuzum yumrutan çatlasa bile 24 saat süresi var. Ki pik olmuş olsa bile dün akşam pik olması demek 1-2 gün içinde yumurta çatlayacak demek. Sen içini ferah tut bu ayda gitti stresini bırak enerjini akşama harca oldu mu kuzucum.
themis_ kuzum sende boşver ovulasyonları falan kafandan hamilelik ve adet görmeyle ilgili düşünceleri çıkar biliyorum hala beynini zorluyorsun stres vücuduna yansıyor herşey ters tepiyor sonra. Sen ilacı kullandın 10 gün içinde adet olman lazım gün saymadan önüne bak olmuyorsan vardır bir sebebi ya sen stresten etki ediyorsun ya da tarlusal kullanmaya rağmen hamile olma ihtimalin var mı bilemiyorum. Ama gerçekçi bakarsak olaya progestandan dolayı bu işin ihtimali yok gibi bana göre. Sen ne olursun kafana adet veya hamilelikle ilgili şeyleri bir süre at kafandan. Biliyorum kolay değil ama az sabır şöyle 1 hafta mola ver kendine ondan sonra zaten adet olacaksın ve önün açılacak tedavine başlayacaksın.
BilgeUfuk kuzum sen naptın 30 testi bitirdin mi 1 ayda
Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum aylardır çok uğraştın sıkıntılar yaşadın atlattın bu ay meyvesini alacağına inanıyorum Allah'ın izniyle. O yüzden o testlere inşallah tekrar ihtiyaç duymayacaksın.
badenzi kuzum sen nasılsın bebişimiz nasıl bulantılar iyice azaldı mı canım.