Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızçeler günaydın:KK36:
eşim bugün verdi spermiyografi testini :-)yarın sonuç çıkacakmış; cumartesi de hem benim hsg filmimi hem de eşimin test sonucunu doktoruma göstereceğiz :21:eşim de hallettiği için kendi tarafını inanılmaz rahatladım, üstümden resmen bir yük daha kalktı çok şükür:dua::nazar:
ancak eşimin test öncesi olan 3 gün perhiz süresi boyunca maalesef yumurtlama zamanımı kaçırdım:KK43: 3 gün çok güzel yumurtlama akıntımda oldu ve tam da bu perhiz süresine denk geldi; bugün akıntım yoktu hiç, telefonda uygulamaya göre de dündü, ama ben genelde 1 tık daha erken yumurtluyorum döngüme göre, maalesef bu ayı resmen es geçmiş olduk:KK53::skandal: her işte vardır bir hayır diyerek bu ayı hiç saymadan Nisan ayına odaklanacağız mecburen:KK48:

Canım akıntın bugün kesildiyse hiç de geç kalmadın sen bu akşamı değerlendir. Akıntı kesildikten sonra yumurta çatlıyor 24 saat içinde falan. Zaten yumurtanın da 24 saatlik ömrüde var. Sen umudunu kesme. Allah yazdıysa olur değilse mart ayına inşallah canım.

Ayyyyyy koptum yaaaa:KK53::KK48: Evet sen çok maliyetli oldun bu ay kuzum:skandal:
Olsun napalım en azından bu anlamda da için rahat, 'ohh be yumurtladım işte' diyebileceksin:sampiyon:
Yavrucuguma feda olsun hepsi:halay: Oooo ben şimdiden Ufukla ne anlaşmalar yaptım yazın Türkiyeye geldigimizde arabamızla bi İstanbul turu düşünüyoruz orda hemen fenerium a gidip bebişimin arabası puseti kıyafetleri bir çogunu ordan alcam :KK70::KK70:
Valla seninde yardımınla yumurtldıgımı çatlayıp çatlamadıgını anlicam ablam çok tşk ederim herşey için :KK200:

Yavrucuguma feda olsun hepsi:halay: Oooo ben şimdiden Ufukla ne anlaşmalar yaptım yazın Türkiyeye geldigimizde arabamızla bi İstanbul turu düşünüyoruz orda hemen fenerium a gidip bebişimin arabası puseti kıyafetleri bir çogunu ordan alcam :KK70::KK70:
Valla seninde yardımınla yumurtldıgımı çatlayıp çatlamadıgını anlicam ablam çok tşk ederim herşey için :KK200:
Ayy ayyy İstanbul mu? Hemen buluşmamız lazım:skandal:
Biz de aile boyu Fenerbahçe'liyiz, hele eşim, hele eşim; 2. karısı diyorum:KK70:Sabah akşam Fb Tv açık:sinirli:
Hadi inşallah canım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana da, sen ilk günlerde sadece fazla yaptın, o zaman da demiştim sadece 2. çizgi koyulaşınca pikleşmesini anlayabilmek için aynı gün 2'şer kere yapsan kafiydi ama olsun napalım.
İnşallah bir daha ki ay almana da gerek kalmaz bunlardan:sampiyon:

Canım akıntın bugün kesildiyse hiç de geç kalmadın sen bu akşamı değerlendir. Akıntı kesildikten sonra yumurta çatlıyor 24 saat içinde falan. Zaten yumurtanın da 24 saatlik ömrüde var. Sen umudunu kesme. Allah yazdıysa olur değilse mart ayına inşallah canım.
Kuzum yaaa sırf gönlün olsun diye olmayan idrarımı getirdim ve az önce de ayıptır söylemesi çok çok azda olsa yapışkan şeffaf ve sümüksü uzayan cinsinden vardı peçetede:KK45::KK53::olamaz::-):KK23:
Bu vajinal akıntımın tariflerini arkadaşlarıma anlatsam bana hangi gözle bakarlardı merak ediyorum, karizmam ve bıraktığım imajım yerle bir olurdu herhalde:ukala:

Ayy ayyy İstanbul mu? Hemen buluşmamız lazım:skandal:
Biz de aile boyu Fenerbahçe'liyiz, hele eşim, hele eşim; 2. karısı diyorum:KK70:Sabah akşam Fb Tv açık:sinirli:
Hadi inşallah canım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana da, sen ilk günlerde sadece fazla yaptın, o zaman da demiştim sadece 2. çizgi koyulaşınca pikleşmesini anlayabilmek için aynı gün 2'şer kere yapsan kafiydi ama olsun napalım.
İnşallah bir daha ki ay almana da gerek kalmaz bunlardan:sampiyon:
Benim de kumamdı FB ama artık Ufuk un kuması diger yollu başa çıkamadım şimdi tranfermiş sakat fulboycuymuş maç saati tarhi hepsinin kurdu oldum herşeyi bana soruyor. FB maçı oldugu gün bizim müdür bi kaç arkadaş ufuk ben hep beraber maç izleriz. Beni yanlarından ayırmıyorlar artk sordukları sorunun cevabını sadece bende buluyorlar :halay::halay:
Bu yüzden Ufukla başa çıkmayı da ögrendim :KK70:
İstanbul a geldigimde seni görmeyi çok isterim ablam inşallah kısmet olur çok mutlu olurum inan ki :KK200:
Artık bu ovu biterse alamam ki gebelik testini alamıyorum burda onu nasıl alcam :KK70::KK70:

X