Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kisilik acisindan problem yaratmaz tek korkum bu. Seni okadar seviyorum ki anlatamam diyor bana icimin yaglari eriyor :oops:. Biraz rahatlasin diye eylulde krese vericem o zaman bence dedigin gibi olucak :spor::spor::spor: . Bazisida kardesi olursa seni rahat birakir diyor, kardeside olmuyo iste :p. Bence benim bu durumuma bakilirsa uzulme sevin :KK5:
O da nereden çıktı, daha neler canım benim :confused:çocuğunun tepkisi normal, sadece birazcık daha anneci o da evde sabahtan akşama kadar berabersiniz normal değil mi? Kardeş veya yaşıtlarıyla zaman geçirirse zamanla sana olan düşkünlüğü geçer elbette, ben kaç yaşına geldim kendim anneyim ama hala anneciyim:-):-):-)

Çok iyi yapmışsın abla bende öyle 30 lu sipariş verip almıştım nerdeyse hepsini bu ay kullandım zaten diger ay a kalmadı gibi birşey :KK48::KK48:
Benimkini de atıyorum şimdi sanki bugun silikleşmeye başladı diye düşünüyorum bi bak bakalım akşam da yapim sonra yapmayı bırakayım diyrum bakalım sen ne diceksin
Bana 30'lu paket 3 ay gitmişti:oha: Tamam canım bakayım:KK66:

20190221_150530.jpg

Bana göre de hiç pik olmamış ki zaten eksik günlerde başladım olduysa da testte göremedim, dedim ya testim yoktu evde çok sonradan aldım eczaneden:confused: Bence de 19'u gibi olmuş bişeyler ama işte piki yakalayamadım bugünde artık gitmiş:KK43:
Benim için o kadar umutlusun ama kendin için değil ben de senin totona vurcam terlikle valla:KK45:
Öyle bile olsa ŞİMDİLİK değil diyelim:KK66:
Tarlusal neydi adetin gelmesi için ilaç değil mi? Onu içmene rağmen olmadın değil mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım benimHoppaHerşeyin hayırlısı Allah'tan, senin aslında adetin bu kadar gelmesini isteme nedenin ilaç tedavine başlamak için aslında, biliyorumHoppa Hamile olma ihtimalin hiç olmuyor mu?
Şu bahsettiğin progestan hormonunun nedeniyle mi bu kadar eminsin?
Bir de kendine çok haksızlık ediyorsun yahuuu, ne demekmiş o vücudum ters kodlanmış filan! geliyo terlik totona:-)
Evet kuzum ilaç tedavisi için bu kadar acele etmem.Başlasaydım şimdiye kadar 1.kutu bitecekti.Her geciken gün benim aleyhime aslında.Ama dediğin gibi hayırlısı canım.
Biz ne olursa olsun gün aşırı çalışmaya devam ettik,ediyoruz da kuzum ama progesteron değeri yerlerde ondan bu umutsuzluğum.:cool:

Bana 30'lu paket 3 ay gitmişti:oha: Tamam canım bakayım:KK66:
Benim adet normalde 9 gün sürüyor bu ay 7 de bitti bende 7 den itibaren başladım. E bide toyluk var bazı zamn 1 bazı zaman 2 test yaptım şansıma teeeee 17. günde yumurtldım. Öyle de olunca bayaa kullanmış oldum dedim hani belki yumurtlama erken olur diye de erken başlamak istemiştim tam tersi oldu :KK48::KK48:

Benim için o kadar umutlusun ama kendin için değil ben de senin totona vurcam terlikle valla:KK45:

Evet kuzum ilaç tedavisi için bu kadar acele etmem.Başlasaydım şimdiye kadar 1.kutu bitecekti.Her geciken gün benim aleyhime aslında.Ama dediğin gibi hayırlısı canım.
Biz ne olursa olsun gün aşırı çalışmaya devam ettik,ediyoruz da kuzum ama progesteron değeri yerlerde ondan bu umutsuzluğum.:cool:
Sorma canım baksana bu ayda gitti benim, ama görüyorsun sen de:cry: Ay sinirlerim bozuldu bak şimdi:KK62:
O konuda çok haklısın canım, ama beklemekten başka yapabileceğin birşey yok ki, geç olsun da bırak güç olmasın arkadaşım:KK200: İnan sonra dersin ki iyi ki tedaviye geç başlamışım, Allah utandırmasın:dua:
Gönlüm elbette hamile olmandan yana, belki sen bu arada çalışmalara devam ettiğin müddetçe oldu bişeyler:olamaz: Olma mı?
Benim adet normalde 9 gün sürüyor bu ay 7 de bitti bende 7 den itibaren başladım. E bide toyluk var bazı zamn 1 bazı zaman 2 test yaptım şansıma teeeee 17. günde yumurtldım. Öyle de olunca bayaa kullanmış oldum dedim hani belki yumurtlama erken olur diye de erken başlamak istemiştim tam tersi oldu :KK48::KK48:
Evet öyle cidden, olsun ama bak erken davrandın ve günleri de kaçırmadın:KK15: Bende bazen çizgi netleşmeye başlayınca pik zamanını belirlemek adına aynı gün içinde 2 kez yapmışlığım oldu elbette
Umarım regl olmayacağın bir ay olur senin için:anneadayı:
Benim maalesef çatlamış yumurtam artık çok geç:ruh:

Canım senin maşallah tam pik olmuş hemde, baya baya yani 19'un da olmuş.
Ertesi gün silikleşmeye başlamış.
Ama çatlamamış henüz, devam ediyor mutlaka bugünleri de değerlendirmelisin.
Aaaaa hala mı devam degerlendirmeleree. Zaten korktugumda bu ya çatlamazsaaa yineee

Sorma canım baksana bu ayda gitti benim, ama görüyorsun sen de:cry: Ay sinirlerim bozuldu bak şimdi:KK62:
O konuda çok haklısın canım, ama beklemekten başka yapabileceğin birşey yok ki, geç olsun da bırak güç olmasın arkadaşım:KK200: İnan sonra dersin ki iyi ki tedaviye geç başlamışım, Allah utandırmasın:dua:
Gönlüm elbette hamile olmandan yana, belki sen bu arada çalışmalara devam ettiğin müddetçe oldu bişeyler:olamaz: Olma mı?

Evet öyle cidden, olsun ama bak erken davrandın ve günleri de kaçırmadın:KK15: Bende bazen çizgi netleşmeye başlayınca pik zamanını belirlemek adına aynı gün içinde 2 kez yapmışlığım oldu elbette
Belki iki kez yumurtlarsın belli olmaz canım benim.
Devam ediyorum valla Allah'tan ümit kesilmez:dua:

Umarım öyle olur ablam. Seninde güzel haberini önümüzdeki ay alacagımıza eminim. Çnki şuan için hrşey çok iyi :KK200:

Aaaaa hala mı devam degerlendirmeleree. Zaten korktugumda bu ya çatlamazsaaa yineee
Sanmıyorum canım çünkü pikten sonra silikleşmeye geçmiş gibi, ama sen yine de bugünleri değerlendir.
Tamamen hayalet çizgi şeklini alınca çatlamış oluyor, ben de attım ya testlerimi oradan bakabilirsin.
Her ay çatlamayacak diye bir şey yok, çünkü bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyoruz.
Güzel düşün sendeHoppa:KK39:
Umarım öyle olur ablam. Seninde güzel haberini önümüzdeki ay alacagımıza eminim. Çnki şuan için hrşey çok iyi :KK200:
İnşallah canım:dua:Bu gidişle yazı getircem artık:deli:

Belki iki kez yumurtlarsın belli olmaz canım benim.
Devam ediyorum valla Allah'tan ümit kesilmez:dua:
Sanmam canım, 5 aydır yapıyorum ben test hiç şahit olmadım öyle bir şeye:KK51:
Sen iyi yapıyorsun bırakmamakla, kalori yakmaya devam:KK70:
Sende ondan ödem olmadı kızzz:-):-)

Orası kesinlikle öyle balımm, içim dışım çok çok rahat. Emin olma duygusu insana hem stres yaptırmıyor hem de rahatlatıyor haliyle, ama üzüldüm işte napiiim:KK43::KK51: Ovulasyon akıntım kesildi bugün, hiç görmedim kendisini:KK45:
İnşallah be canım napalım sağlık olsun, her işte vardır bir hayırHoppa Allah'ım cümlemize sağlık ve sıhhat dolu gebelikler nasip etsin.:dua:

Çok sağol canım benim, bu işi de hallettik. Eşim gittiğim özel hastanenin tüp bebek merkezine giderek yaptırdı testi:sampiyon:
Yanında olmayı çok isterdim ama işten izin alıp gidip tekrar ofise gelmeye çok üşendim, zaten yoğun bir haftaydı benim için... Bende senin gibi düşünüyorum, nasip kısmet artık:dua:
Kuzum biz hsgnin ertesi günü ilişki oldu sadece 1 kez, sonra eşimin 3 günlük perhiz süresi başladı tam da o günlerde hep bende yumurtlama akıntısı gibi şey geldi 3 gündür, bugün yok mesela. Zaten olsa neye yarar ilişki olmadıktan sonra:KK70:
Bugünden sonra değerlendirmeye başlarız ama sanmıyorum artık.
Çünkü yumurtam çatladı gördüm testte, 24 saatçik süresi var max. zaten hepi topu:confused:
Amaaan napim ya ne zaman olursa artık:deli:
Olsun kuzum hayırlı zamanda gelsin inşallah , en azından artık psikolojik olarak ikiniz de rahat olacaksınız ve herşey akışında olduğu için bebişiniz de tez zamanda gelir hayırlısıyla :KK200::anneadayı: Bak ben pek umursamadığım, amaan hayırlısıysa olur zaten dediğim ay hamile kaldım :) Ki önceki aylarda harıl harıl uğraşıyordum :KK70:

Sanmıyorum canım çünkü pikten sonra silikleşmeye geçmiş gibi, ama sen yine de bugünleri değerlendir.
Tamamen hayalet çizgi şeklini alınca çatlamış oluyor, ben de attım ya testlerimi oradan bakabilirsin.
Her ay çatlamayacak diye bir şey yok, çünkü bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyoruz.
Güzel düşün sendeHoppa:KK39:

İnşallah canım:dua:Bu gidişle yazı getircem artık:deli:
O zamn ben test yapmaya da devam ediyorum. Aynen seninkilerden de bakarım ben yine.
Hiç öyle düşünme bence bizde bu bi kaç içinde hamiş olcazzzz Tabiki senden de bahsediyorum themis_ themis_ :KK200::KK200:

Olsun kuzum hayırlı zamanda gelsin inşallah , en azından artık psikolojik olarak ikiniz de rahat olacaksınız ve herşey akışında olduğu için bebişiniz de tez zamanda gelir hayırlısıyla :KK200::anneadayı: Bak ben pek umursamadığım, amaan hayırlısıysa olur zaten dediğim ay hamile kaldım :) Ki önceki aylarda harıl harıl uğraşıyordum :KK70:
Kesinlikle öyle canım, zaten bu ay bu rahatlıktan benimde bir yanım bu modda:KK39: Bi yanım da içim içimi yiyiyor:KK70:
Bu nasıl bir dengesizlik değil mi:KK23:
Bebişim sana birşey soracağım, benim hsgde sorun yok ya, adetin 3. günü vajinal muayenede de herşey yolunda çıkmıştı.
Doktorum geçtiğimiz ay ovulasyon da olmuş demişti yani ben baya baya yumurtluyorum ve çatlıyor ama sadece döllenmiyor değil mi? Döllenmemesi için başka ne sorun olabilir ki?
Mesela kalitesiz yumurta veya sperm mi acaba, uf:bicak:
Hani yumurtlama durumu olsa, olmasa veya çatlamama olsa doktor farkederdi herhalde???:confused::confused::confused::confused::confused:
cennetkokulumm cennetkokulumm ne alemlerdesin kuzum, bulantılar çoğaldı galiba sen de benim gibi bakamıyorsun pek :KK43: Yavru bak şunu bir denesene bende kız çıktı :) Bakalım sende ne çıkacak ve tutacak mı görcez :)
Ben bir de bu sabah kolye testi yaptım, onda da yusyuvarlak bariz belirgin şekilde döndü :)

https://www.hesaplamaci.com/cin-takvimi
Kolye testinde benim çıkmıştı kuzum:cool:

Sanmam canım, 5 aydır yapıyorum ben test hiç şahit olmadım öyle bir şeye:KK51:
Sen iyi yapıyorsun bırakmamakla, kalori yakmaya devam:KK70:
Sende ondan ödem olmadı kızzz:-):-)
AHHAHAH ya hahahaha koptum şu an sen çok yaşa emi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Demek ki ondan dolayı gr şişkinliğim yok hahaha

X