Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kurban olurum ne menopozuuu sen bence biraz daha bekle sonra gebelik testi yap abla. Bende tarlusali daha bitirmeden gelmisti adetim doktorum da bitir tamamen sökülsün adetin dedi devam etmistim. O yuzden hala adet olmamis olmani iyiye yormak lazm bence :KK200:
Kuzum ne biliyim ilaçla bile olamayınca aklıma başka bişey gelmedi :KK48:
Allah bana ne kadar değişik bir bünye vermiş kurban olduğum ya ters kodlanmış vücudum :KK45:
Bu sefer baya bekliycem tatlışım 5 gün sonra falan test yaparım :KK76:

Kuzum ne biliyim ilaçla bile olamayınca aklıma başka bişey gelmedi :KK48:
Allah bana ne kadar değişik bir bünye vermiş kurban olduğum ya ters kodlanmış vücudum :KK45:
Bu sefer baya bekliycem tatlışım 5 gün sonra falan test yaparım :KK76:
Gelmesin aklina kotu seyler hep iyiye yoralim:KK200:
Bencese kesin sonuc almak daha mantıklı haydi beklemelere devam o zman :KK54::KK15:

kızçeler günaydın:KK36:
eşim bugün verdi spermiyografi testini :-)yarın sonuç çıkacakmış; cumartesi de hem benim hsg filmimi hem de eşimin test sonucunu doktoruma göstereceğiz :21:eşim de hallettiği için kendi tarafını inanılmaz rahatladım, üstümden resmen bir yük daha kalktı çok şükür:dua::nazar:
ancak eşimin test öncesi olan 3 gün perhiz süresi boyunca maalesef yumurtlama zamanımı kaçırdım:KK43: 3 gün çok güzel yumurtlama akıntımda oldu ve tam da bu perhiz süresine denk geldi; bugün akıntım yoktu hiç, telefonda uygulamaya göre de dündü, ama ben genelde 1 tık daha erken yumurtluyorum döngüme göre, maalesef bu ayı resmen es geçmiş olduk:KK53::skandal: her işte vardır bir hayır diyerek bu ayı hiç saymadan Nisan ayına odaklanacağız mecburen:KK48:

eşim bugün verdi spermiyografi testini :-)yarın sonuç çıkacakmış; cumartesi de hem benim hsg filmimi hem de eşimin test sonucunu doktoruma göstereceğiz :21:eşim de hallettiği için kendi tarafını inanılmaz rahatladım, üstümden resmen bir yük daha kalktı çok şükür:dua::nazar:
ancak eşimin test öncesi olan 3 gün perhiz süresi boyunca maalesef yumurtlama zamanımı kaçırdım:KK43: 3 gün çok güzel yumurtlama akıntımda oldu ve tam da bu perhiz süresine denk geldi; bugün akıntım yoktu hiç, telefonda uygulamaya göre de dündü, ama ben genelde 1 tık daha erken yumurtluyorum döngüme göre, maalesef bu ayı resmen es geçmiş olduk:KK53::skandal: her işte vardır bir hayır diyerek bu ayı hiç saymadan Nisan ayına odaklanacağız mecburen:KK48:
Günaydın canım;
Hadi geçmiş olsun sonuçlar da eminim güzel çıkacak.Artık yapacağın bişey kalmıyor kuzum.Sağlıklı olduğunuzu da öğrendiğiniz andan itibaren kafana takacak bişey kalmıyor.Çok şanslısın bak çok şükür sorunsuz herşey.
Olsun bu ay senin için verimliydi ,değerlendirememiş olsanız bile büyük yol katettiniz.:dua:

Amaan bosver abla sen onu herseyi hallettikten sanra kafa rahat bir sekilde baslamak bence cok daha iyi. Sonuclarda bi gorunsun bakalim cumartesi hersey cok guzel olcak bence ondan sonrasndaa:KK200:

Hadi hayırlısı olsun canım,
Bence eşinde de bir sorun çıkmayacak, hem peşin hükümlü olma belki de kaçırmamışsındır, çünkü öncesinde değerlendirmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, e perhiz bittiğine göre de devam edebilirsiniz :KK37: Olacağı varsa her türlü oluyor kuzum, bu ay olmadıysa da demek ki hayırlısı diğer aylaraymış diyelim :anneadayı:

Günaydın canım;
Hadi geçmiş olsun sonuçlar da eminim güzel çıkacak.Artık yapacağın bişey kalmıyor kuzum.Sağlıklı olduğunuzu da öğrendiğiniz andan itibaren kafana takacak bişey kalmıyor.Çok şanslısın bak çok şükür sorunsuz herşey.
Olsun bu ay senin için verimliydi ,değerlendirememiş olsanız bile büyük yol katettiniz.:dua:
Selam tatlım:KK200:
Teşekkürler, çok şükür eşim ve ben bu yöndeki işlerimizi halletmiş bulunuyoruz.
Aynen canım artık hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olacak.
Şahsen beni eşimde bir problem çıkmayacağını düşünüyorum, bakalım.
Açıkçası yine de ovulasyonu kaçırdığım için üzüldüm:KK43:
Bu durumda umutlar Nisan'a kaldı:cool:Arkandan geliyooom canım:confused:

Amaan bosver abla sen onu herseyi hallettikten sanra kafa rahat bir sekilde baslamak bence cok daha iyi. Sonuclarda bi gorunsun bakalim cumartesi hersey cok guzel olcak bence ondan sonrasndaa:KK200:
Orası kesinlikle öyle balımm, içim dışım çok çok rahat. Emin olma duygusu insana hem stres yaptırmıyor hem de rahatlatıyor haliyle, ama üzüldüm işte napiiim:KK43::KK51: Ovulasyon akıntım kesildi bugün, hiç görmedim kendisini:KK45:
İnşallah be canım napalım sağlık olsun, her işte vardır bir hayırHoppa Allah'ım cümlemize sağlık ve sıhhat dolu gebelikler nasip etsin.:dua:
Hadi hayırlısı olsun canım,
Bence eşinde de bir sorun çıkmayacak, hem peşin hükümlü olma belki de kaçırmamışsındır, çünkü öncesinde değerlendirmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, e perhiz bittiğine göre de devam edebilirsiniz :KK37: Olacağı varsa her türlü oluyor kuzum, bu ay olmadıysa da demek ki hayırlısı diğer aylaraymış diyelim :anneadayı:
Çok sağol canım benim, bu işi de hallettik. Eşim gittiğim özel hastanenin tüp bebek merkezine giderek yaptırdı testi:sampiyon:
Yanında olmayı çok isterdim ama işten izin alıp gidip tekrar ofise gelmeye çok üşendim, zaten yoğun bir haftaydı benim için... Bende senin gibi düşünüyorum, nasip kısmet artık:dua:
Kuzum biz hsgnin ertesi günü ilişki oldu sadece 1 kez, sonra eşimin 3 günlük perhiz süresi başladı tam da o günlerde hep bende yumurtlama akıntısı gibi şey geldi 3 gündür, bugün yok mesela. Zaten olsa neye yarar ilişki olmadıktan sonra:KK70:
Bugünden sonra değerlendirmeye başlarız ama sanmıyorum artık.
Çünkü yumurtam çatladı gördüm testte, 24 saatçik süresi var max. zaten hepi topu:confused:
Amaaan napim ya ne zaman olursa artık:deli:

Selam tatlım:KK200:
Teşekkürler, çok şükür eşim ve ben bu yöndeki işlerimizi halletmiş bulunuyoruz.
Aynen canım artık hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olacak.
Şahsen beni eşimde bir problem çıkmayacağını düşünüyorum, bakalım.
Açıkçası yine de ovulasyonu kaçırdığım için üzüldüm:KK43:
Bu durumda umutlar Nisan'a kaldı:cool:Arkandan geliyooom canım:confused:
Kaçmışsa bile güzel bir sebebi var olsun kuzucum.
Valla bahar dedin heyecanla bekliyorum kuzum ama daha ben ilk aşamayı geçemedim kırmızılar yok anacım yok kanallar ful tıkalı mübarek:KK45:

Kaçmışsa bile güzel bir sebebi var olsun kuzucum.
Valla bahar dedin heyecanla bekliyorum kuzum ama daha ben ilk aşamayı geçemedim kırmızılar yok anacım yok kanallar ful tıkalı mübarek:KK45:
Aynen be canım, napalım şans ne zamansa artıkın:KK66:
Gördüm gördüm sabah ovulasyon testini, canım o negatif bir test yumurtlama yok şu an..
Belki de bebiş vardır:KK28::KK28::cool:

Orası kesinlikle öyle balımm, içim dışım çok çok rahat. Emin olma duygusu insana hem stres yaptırmıyor hem de rahatlatıyor haliyle, ama üzüldüm işte napiiim:KK43::KK51: Ovulasyon akıntım kesildi bugün, hiç görmedim kendisini:KK45:
İnşallah be canım napalım sağlık olsun, her işte vardır bir hayırHoppa Allah'ım cümlemize sağlık ve sıhhat dolu gebelikler nasip etsin.:dua:

Çok sağol canım benim, bu işi de hallettik. Eşim gittiğim özel hastanenin tüp bebek merkezine giderek yaptırdı testi:sampiyon:
Yanında olmayı çok isterdim ama işten izin alıp gidip tekrar ofise gelmeye çok üşendim, zaten yoğun bir haftaydı benim için... Bende senin gibi düşünüyorum, nasip kısmet artık:dua:
Kuzum biz hsgnin ertesi günü ilişki oldu sadece 1 kez, sonra eşimin 3 günlük perhiz süresi başladı tam da o günlerde hep bende yumurtlama akıntısı gibi şey geldi 3 gündür, bugün yok mesela. Zaten olsa neye yarar ilişki olmadıktan sonra:KK70:
Bugünden sonra değerlendirmeye başlarız ama sanmıyorum artık.
Çünkü yumurtam çatladı gördüm testte, 24 saatçik süresi var max. zaten hepi topu:confused:
Amaaan napim ya ne zaman olursa artık:deli:
Çok çok amin ablam inşallah :KK200:

Çok çok amin ablam inşallah :KK200:
Sen naptın bakim, çalışkan kızçe seniii:KK70: Silikleşti mi testin artık tamamen
Bak bende sana 3 güncük yapabildiğim testlerimi atayım:cool: Evde ovulasyon testlerim bitmişti ama dayanamadım
eczaneden alıverdim, online üzerinden kargo vs. uğraşamadım.
Am g...gidiyor'dan da aldım 30'lu toplu halde:KK70:Kargoda şu an:KK8:

Eklentiler

• IMG_2074.JPG
    IMG_2074.JPG
    138,6 KB · Görüntüleme: 32
Ayyyyy çok heyecanlı yahu:rolleyes:
Sen regl olmayı beklerken bi gideceksin doktora direkt cinsiyeti öğreneceksin o vakte kadar kuzum:KK37:
İnşallah vardır, o pamuk göbüştedir:dua: İnan kendime olmuş kadar çok sevinirim senin için:halay:
Hahahahah arkadaşım o bebişin orda olma ihtimali mümkün değil.
Sadece benim vucudum ters kodlanmış kuzucum.İnan bu hep böyleydi .Bak negatif düşünmek değil bu hayatım boyunca pek normal bişey bulmadı beni.Hani senin söylediğin gibi normal biri olsam cinsiyetini bile öğrenme aşamasına gelir belki ama nooo :)
Ah canım benimm Allah razı olsun keşke olsa ama yok ki belirti bile yok.Hayır 1 damla gelse dimi,ya da regl olmayınca şişlik falan olur ya dümdüzüm yeminle:KK48: sadece dün azıcık göğsüm sızladı onda da ovu testi yaptım işte.

Son düzenleme:
Sen naptın bakim, çalışkan kızçe seniii:KK70: Silikleşti mi testin artık tamamen
Bak bende sana 3 güncük yapabildiğim testlerimi atayım:cool: Evde ovulasyon testlerim bitmişti ama dayanamadım
19 yumurtlama 20sinde çatlama dimi bu canımcım?

Son düzenleme:
Anladım canım, benim de önümüzdeki 6 ay içinde olmazsa oranın yolu gözükecek desene:KK43::KK43::KK43:

Ayy yerim ben onu tatlı şey seniii:KK200: Evde günün büyük bir bölümünü hatta tamamını diyeyim seninle geçirdiği için yapıyor. Bence sana bağlı olmasında sorun yok ama kreş döneminde seni biraz zorlayabilir. Sonra merak etme okul ve arkadaş çevresine alışıp sosyalleşince eve gelmek istemeyecek.
Arkdaşlarım çocuklarını kreşten almaya gittiklerinde annelerine niye çabuk geldin, biraz daha beklesen bizim oyunumuz bitmedi felan diyormuş büyük çoğunluğu:KK45: Ben kızımı çalıştığım için 10 aylıkken işe geri dönmek zorunda kaldım.
O nedenle bana bu kadar aşırı bağlı bir çocuk olmadı hiço_O Üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum:KK51:
Insallah kisilik acisindan problem yaratmaz tek korkum bu. Seni okadar seviyorum ki anlatamam diyor bana icimin yaglari eriyor :oops:. Biraz rahatlasin diye eylulde krese vericem o zaman bence dedigin gibi olucak :spor::spor::spor: . Bazisida kardesi olursa seni rahat birakir diyor, kardeside olmuyo iste :p. Bence benim bu durumuma bakilirsa uzulme sevin :KK5:

Hahahahah arkadaşım o bebişin orda olma ihtimali mümkün değil.
Sadece benim vucudum ters kodlanmış kuzucum.İnan bu hep böyleydi .Bak negatif düşünmek değil bu hayatım boyunca pek normal bişey bulmadı beni.Hani senin söylediğin gibi normal biri olsam cinsiyetini bile öğrenme aşamasına gelir belki ama nooo :)
Ah canım benimm Allah razı olsun keşke olsa ama yok ki belirti bile yok.Hayır 1 damla gelse dimi,ya da regl olmayınca şişlik falan olur ya dümdüzüm yeminle:KK48: sadece dün azıcık göğsüm sızladı onda da ovu testi yaptım işte.
Öyle bile olsa ŞİMDİLİK değil diyelim:KK66:
Tarlusal neydi adetin gelmesi için ilaç değil mi? Onu içmene rağmen olmadın değil mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım benimHoppaHerşeyin hayırlısı Allah'tan, senin aslında adetin bu kadar gelmesini isteme nedenin ilaç tedavine başlamak için aslında, biliyorumHoppa Hamile olma ihtimalin hiç olmuyor mu?
Şu bahsettiğin progestan hormonunun nedeniyle mi bu kadar eminsin?
Bir de kendine çok haksızlık ediyorsun yahuuu, ne demekmiş o vücudum ters kodlanmış filan! geliyo terlik totona:-)

19 yumurtlama 20sinde çatlama dimi bu canımcım?
Bana göre de hiç pik olmamış ki zaten eksik günlerde başladım olduysa da testte göremedim, dedim ya testim yoktu evde çok sonradan aldım eczaneden:confused: Bence de 19'u gibi olmuş bişeyler ama işte piki yakalayamadım bugünde artık gitmiş:KK43:

Çok iyi yapmışsın abla bende öyle 30 lu sipariş verip almıştım nerdeyse hepsini bu ay kullandım zaten diger ay a kalmadı gibi birşey :KK48::KK48:
Benimkini de atıyorum şimdi sanki bugun silikleşmeye başladı diye düşünüyorum bi bak bakalım akşam da yapim sonra yapmayı bırakayım diyrum bakalım sen ne diceksin

X