Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç korkma demek istiyorum sana:KK45::KK45::KK45::KK45: Allah bir şekilde yardımcı oluyor canım.
Mecbur doğacak bir şekilde, orada kalacak hali yok ya kızz:KK53::KK48::KK48:
İnşallah anormale gerek kalmaz canım, bi avazda kolaycacık doğumların olsun inşallah; dikkatni çekerim doğumların dedim aahahahah:KK70:
Yerim seni yaaa insallah bi olsunda ablam dedigin gibi bi sekilde cikcak ordan :KK48:

Bakalım kuzum, hayırlısı ile herşeyin tabi:dua::KK66: Bende servis kullanıyorum canım; benimde başıma gelse çok utanırım, o konuda haklısınHoppa Sen özel sektörde miydin canım? Devlette ise sanırım memur gebeler için izin vs. daha fazla ve esnek diye biliyorum. Kendini bulantı anlamında kötü hissettiğinde özel sektör çalışanı bile olsan rapor al istihrat et.
Bunu okumuştum sanki bi yerde ya da buna benzerdi, çok güzel yaaaa:KK70:
Kesinlikle de parmaklarında oynatıyorlar, bizim ki daha 3.5 yaşında ne numaralar var ne numaralar, aman Allah'ımmmm ergenliğini düşünemiyorum ben bu kızın, yeni nesil dedikleri Z kuşağı hepsi zehir gibi maşallah ben 90'lar çocuğum gıkım çıkmazdı yahu:KK51:

Özel sektördeyim kuzum ben. Şirket muhasebesindeyim. Allah'tan kalabalık değil kuzum çalıştığım yer ben tek başımayım odada bazen yanıma gelen giden olsa da. Biraz daha dişimizi sıkıp önümdeki 1 ayıda atlatırsam inşallah geçecektir diye umuyorum bu günler.

Ahh kuzum bilmem mi şimdiki zamane çocukları suya götürür susuz getirir cinsinden. Akılları zeka küpü. Hele bide öyle güzel yağ yapıyorlar ki Allah'ım can nasıl dayansın. :anne:

Özel sektördeyim kuzum ben. Şirket muhasebesindeyim. Allah'tan kalabalık değil kuzum çalıştığım yer ben tek başımayım odada bazen yanıma gelen giden olsa da. Biraz daha dişimizi sıkıp önümdeki 1 ayıda atlatırsam inşallah geçecektir diye umuyorum bu günler.

Ahh kuzum bilmem mi şimdiki zamane çocukları suya götürür susuz getirir cinsinden. Akılları zeka küpü. Hele bide öyle güzel yağ yapıyorlar ki Allah'ım can nasıl dayansın. :anne:
Ne kadar şanslısın canım ya, bizim maalesef açık ofis; herşey meydanda maşallah:KK33:
Çoğu gitti azı kaldı kuzum öyle düşünmeye çalış; benim bazen regl öncesi midem bulanır azcık ona bile tahhammül edemem:confused: Sana Allah sabırlar versin inşallah:dua:
Evet canım çok haklısın, öğretmenleri ne yapsın, yazık yaaa:KK53:
Biz biriyle zor baş ediyoruz, onların başında kaç tane var, hepsi de ayrı telden:skandal:
Valla ben bazen bağırınıyorum, çileden çıkartıyor beni:sinirli: totoya totoya yiyiyor şaplağı:KK48:

Ne kadar şanslısın canım ya, bizim maalesef açık ofis; herşey meydanda maşallah:KK33:
Çoğu gitti azı kaldı kuzum öyle düşünmeye çalış; benim bazen regl öncesi midem bulanır azcık ona bile tahhammül edemem:confused: Sana Allah sabırlar versin inşallah:dua:
Evet canım çok haklısın, öğretmenleri ne yapsın, yazık yaaa:KK53:
Biz biriyle zor baş ediyoruz, onların başında kaç tane var, hepsi de ayrı telden:skandal:
Valla ben bazen bağırınıyorum, çileden çıkartıyor beni:sinirli: totoya totoya yiyiyor şaplağı:KK48:

Evet kuzum o konuda şanslıyım. Benimde zaten normalde de en sevmediğim şey mide bulantısıdır. Ama işte bu nerdeyse hamileliğin olmazsa olmazı. Amin kuzum inşallah sabrını verir atlatırım.

Ayy kuzu öğretmenlerini hiç düşünemiyorum zaten inan dediğin gibi biz bi tanesiyle başa çıkamıyoruz çıldırtıyorlar bazen yazık onlar ne yapsın Allah kolaylık versin onlara. Ben 1.sınıfa başlayana kadar çok iyiydim öyle arada kızardım hafiften ama çok da değildi. Ama işte okullar başladı başlayalı arada şarteller fena atıyor ufak çapta sinir krizi yaşatıyor yaramaz. Oyyy kuzum Allah bizlerede öğretmenlerine de yardım etsin gerçekten işimiz zor. Yani en çok kızdığımsa o kadar zeki çocuğum var oyunlarda bilgisayarda dersen zeka küpü normalde zeka küpü, ama bazen derslerde basit yerlerde takılıp kalmıyor mu deliriyorum. Daha dün akşam delirtti beni. Tam sopalık oluyor o zaman:sinirli:

Benim doktor op.dr oldugundan sanirim amaan napayim pahali dediginiz gibi ama benimde tek guvendigim doktor. O yuzden cok umrumda degil sanirim parasi felan. Sizin rahim filmi parasina ben muayne oldum sadece :KK48:
Senin sıkıntılarında varmisya dedigin gibi doktorunun cekmesi daha iyi olmus duzeltmeler yapmıs

Aynen bebeğim yeter ki sağlıklı olsunlar da anneleri herşeye katlanır :KK200:

Ben kustuğum günlerde çok rahatlıyorum, öğürtün gelince biraz kendini zorla bakalım azcık ta olsa çıkarsan rahatlarsın canım.

Baş ağrısı dediğin gibi susuzluktan olabilir, bak grissini ye birkaç tane, o hemen susatıyor zaten, hemen üstüne de koca bir bardak su iç, ben şu içmem gereken ama midem bulandığı zamanlarda hep bu tarz bişey yiyip üzerine içiyorum .

Bana çok uzun sğrecekmiş gibi gelmişti ama geçiyor kuzucum çok şükür, sen de inşallah göz açıp kapayana kadar atlatırsın bu ilk 3 aylık dönemi :dua:
Merhaba canım bende hamile olmayı bekleyenlerdenim soğan kürünü nasıl uyguladın acaba yumurtlama zamanına denk geliyo mu düşüğe sebep olır diyorlar

Aynen kuzum bende alıyorum minnak kuzunun mesajlarını :emir_bebek::KK200:

Hakkında hayırlısı olsun canım randevunu da almışsın. Hadi bakalım hepiniz randevularınızı ayarladınız. İnşallah sırayla hamiş haberlerinizde gelir. Hep beraber yaşarız bu güzel günleri. :anneadayı::emir_bebek::nazar:
Insallah cnm bakalim.hayirlisi olsun herkes icin. Hic gitmekte istemiyorum belkide iptal ederim . Suan cok depresifim :KK43:

Günaydın kızçeler bu sabah bende başladım soğan kürüne :)
Hepimize şifa olur inşallah
Tadı bana kötü gelmedi ama mutfak soğn koktu :kusmuk:

Eklentiler

• EF9DB313-B02B-4D8C-BF0B-07B2C9372C4C.jpeg
    EF9DB313-B02B-4D8C-BF0B-07B2C9372C4C.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 25
ya kızlar,soğan küründen sonra bitmeyen bir kahverengi lekelenme yaşayan var mı aranızda

X