- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
bende bugun başlafım o zaman aynı anda bitircez ayın 28 indeBeybi icin mecburuz. Icilmicek kadar kotu diil tadi ya. Bende bugun basladim bakalim hayrlisi olsun hakkimizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun başlafım o zaman aynı anda bitircez ayın 28 indeBeybi icin mecburuz. Icilmicek kadar kotu diil tadi ya. Bende bugun basladim bakalim hayrlisi olsun hakkimizda
Iviiit ama umarim ben yine yarim birakmambende bugun başlafım o zaman aynı anda bitircez ayın 28 inde
tamamlayalım sıkalım dişimizi hepi topu 15 günIviiit ama umarim ben yine yarim birakmam
Ya ben ilk basladigim da hep unuttum acayip sekilde boyle seyrek yaptim bigun aksam icmedim bigun sabah sonra biraktim. Bi sonraki ayinda da Turkiyeye donme telasi oldu oda oyle gitti yoksa onu baya guzel yapmistim hic unutmadantamamlayalım sıkalım dişimizi hepi topu 15 gün
Bu sefer tamamlarim diye dusunuyorumtamamlayalım sıkalım dişimizi hepi topu 15 gün
Ay ay ayy sabah sabah bunlar ne kadar guzel haberler. Insallah yukselir o degercikler sonra gelsin beybiler
Cumlemize insallahh Ee peki ne zman test yaptiriyorsun yaptirdin mi anlatsanaaçok teşekkür ederim inşallah yükselir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde
kesinlikle canım, inşallah en tez zamanda bu aşamaları da konuşacağımız zamanlarımız olsunYerim seni yaaa insallah bi olsunda ablam dedigin gibi bi sekilde cikcak ordan
Insallah ablam cok cok aminkesinlikle canım, inşallah en tez zamanda bu aşamaları da konuşacağımız zamanlarımız olsun
Evet, araştırırken duymuştum orayı da. Ne güzel atlattın darısı başımaBende istanbuldayim anestezisiz ve agrisiz oldu fındıkzadede hekimoğlu diye biyer.
Merak etme canım yolu yarıladın sayılır artık, şu hamiş cetvelini de koysun burdaki hamişler görelim bizde minişlerimiziEvet kuzum o konuda şanslıyım. Benimde zaten normalde de en sevmediğim şey mide bulantısıdır. Ama işte bu nerdeyse hamileliğin olmazsa olmazı. Amin kuzum inşallah sabrını verir atlatırım.
Ayy kuzu öğretmenlerini hiç düşünemiyorum zaten inan dediğin gibi biz bi tanesiyle başa çıkamıyoruz çıldırtıyorlar bazen yazık onlar ne yapsın Allah kolaylık versin onlara. Ben 1.sınıfa başlayana kadar çok iyiydim öyle arada kızardım hafiften ama çok da değildi. Ama işte okullar başladı başlayalı arada şarteller fena atıyor ufak çapta sinir krizi yaşatıyor yaramaz. Oyyy kuzum Allah bizlerede öğretmenlerine de yardım etsin gerçekten işimiz zor. Yani en çok kızdığımsa o kadar zeki çocuğum var oyunlarda bilgisayarda dersen zeka küpü normalde zeka küpü, ama bazen derslerde basit yerlerde takılıp kalmıyor mu deliriyorum. Daha dün akşam delirtti beni. Tam sopalık oluyor o zaman
Tebrik ederim, inşallah katlanarak ilerlergünaydın merhaba hanımlar soğan küründen sonra galiba bende hamileyim ama değerim daha çok düşük inşallah güzel bi şekilde yükselir
Şifa olsun, kaynattığın cezvenin ağzı kapalı olacaktı ama, kapalı kaynatman gerekiyor.Günaydın kızçeler bu sabah bende başladım soğan kürüne :)
Hepimize şifa olur inşallah
Tadı bana kötü gelmedi ama mutfak soğn koktu
inşallah bizimde soğan cücüklerimiz gelir bu ay D:Bu sefer tamamlarim diye dusunuyorum
kapalı kaynattım aslında ama yinede koktuŞifa olsun, kaynattığın cezvenin ağzı kapalı olacaktı ama, kapalı kaynatman gerekiyor.
Öyle yaptığında soğan kokmaması lazım
Günaydın kuzum, naber Sen naptın ovulasyonu; pik oldu mu?Günaydın guzel anneler ve anne adayları nasılsınız
@themis_ benim guzel ablam doktor kontolun ne zman
Ayy hadi insallahinşallah bizimde soğan cücüklerimiz gelir bu ay D:
Anlamadim ki abla sacma sapan bi siliklesiyor bi koyulasiyorGünaydın kuzum, naber Sen naptın ovulasyonu; pik oldu mu?
Tebrik ederim, inşallah katlanarak ilerler
Yaa ne kadar guzel gec mi yumurtladiniz aceba. Bak sen yaa bu sabah cok guzel haberler aliyoruzben geçen ay soğan kürü uyguladım ve adet olmadım tam 25 gün gecikti adetim ama inat ettim adet söktürücü kullanmadım bu süreçte sürekli test yaptım ve hep negatif çıktı dün son testimi yaptım ve artık dedim adet söktürücü kullanıcam kesinlikle test yaptım bi tane hayalet gibi bi çizgi gördüm ama pozitif olduğuna inanmadım ilaç alıcaktım ama arkadaşımın ısrarıyla kan tahliline gittim ve beta hcg değerim 31,5 çıktı yani pozitif henüz çok yeni galiba inşallah bi problem olmaz Rabbim herkese nasip etsin çok farlı bi duyguymuş bu hala inanamıyorum sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah çok dua edicem