Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende istanbuldayim anestezisiz ve agrisiz oldu fındıkzadede hekimoğlu diye biyer.
Evet, araştırırken duymuştum orayı da. Ne güzel atlattın darısı başıma:KK66:
Evet kuzum o konuda şanslıyım. Benimde zaten normalde de en sevmediğim şey mide bulantısıdır. Ama işte bu nerdeyse hamileliğin olmazsa olmazı. Amin kuzum inşallah sabrını verir atlatırım.

Ayy kuzu öğretmenlerini hiç düşünemiyorum zaten inan dediğin gibi biz bi tanesiyle başa çıkamıyoruz çıldırtıyorlar bazen yazık onlar ne yapsın Allah kolaylık versin onlara. Ben 1.sınıfa başlayana kadar çok iyiydim öyle arada kızardım hafiften ama çok da değildi. Ama işte okullar başladı başlayalı arada şarteller fena atıyor ufak çapta sinir krizi yaşatıyor yaramaz. Oyyy kuzum Allah bizlerede öğretmenlerine de yardım etsin gerçekten işimiz zor. Yani en çok kızdığımsa o kadar zeki çocuğum var oyunlarda bilgisayarda dersen zeka küpü normalde zeka küpü, ama bazen derslerde basit yerlerde takılıp kalmıyor mu deliriyorum. Daha dün akşam delirtti beni. Tam sopalık oluyor o zaman:sinirli:
Merak etme canım yolu yarıladın sayılır artık, şu hamiş cetvelini de koysun burdaki hamişler görelim bizde minişlerimizi:KK36:
Okul dönemi maalesef canım hem çok uzun bir serüven hem de çok çok zor, uf düşünemiyorum kendimi:ukala:
Allah sana da sabırlar versin, belki seninkinin canı ders çalışmak istemediğinde kasten yapıyordur, hahahaa:-)

Şifa olsun, kaynattığın cezvenin ağzı kapalı olacaktı ama, kapalı kaynatman gerekiyor.
Öyle yaptığında soğan kokmaması lazımHoppa
kapalı kaynattım aslında ama yinede koktu :KK43:
yemek yaparken soğan kavurursun kokarya murfak öyle koktu cam açıkken kaynattım üstelik :KK70:
olsun koksun 15 gün kokcaz yapcak bişi yok D:

ben geçen ay soğan kürü uyguladım ve adet olmadım tam 25 gün gecikti adetim ama inat ettim adet söktürücü kullanmadım bu süreçte sürekli test yaptım ve hep negatif çıktı dün son testimi yaptım ve artık dedim adet söktürücü kullanıcam kesinlikle test yaptım bi tane hayalet gibi bi çizgi gördüm ama pozitif olduğuna inanmadım ilaç alıcaktım ama arkadaşımın ısrarıyla kan tahliline gittim ve beta hcg değerim 31,5 çıktı yani pozitif henüz çok yeni galiba inşallah bi problem olmaz Rabbim herkese nasip etsin çok farlı bi duyguymuş bu hala inanamıyorum sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah çok dua edicem :dua: :dua: :KK200:

ben geçen ay soğan kürü uyguladım ve adet olmadım tam 25 gün gecikti adetim ama inat ettim adet söktürücü kullanmadım bu süreçte sürekli test yaptım ve hep negatif çıktı dün son testimi yaptım ve artık dedim adet söktürücü kullanıcam kesinlikle test yaptım bi tane hayalet gibi bi çizgi gördüm ama pozitif olduğuna inanmadım ilaç alıcaktım ama arkadaşımın ısrarıyla kan tahliline gittim ve beta hcg değerim 31,5 çıktı yani pozitif henüz çok yeni galiba inşallah bi problem olmaz Rabbim herkese nasip etsin çok farlı bi duyguymuş bu hala inanamıyorum sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah çok dua edicem :dua: :dua: :KK200:
Yaa ne kadar guzel gec mi yumurtladiniz aceba. Bak sen yaa bu sabah cok guzel haberler aliyoruz :emir_bebek:

X