Ahh kuzum benim az daha sabır insan sıkılıyor tabi sıkılmaz mı haklısın. Ama işte bi vakit var ki bizim bütün çabalalarım aslında o vakit için. Rabbim biliyor görüyor yaşadıklarını elbet gelecek o güzel günler. Bak sen de çok yol aldın. Belki de son deme geldin kavuşmak için. Bak kocan belli etmiyor çünkü senin de çaresizliğini yorulduğunu görüyor. Ne mutlu bize böyle eşlere yolumuz çıkmış. Dediğin gibi Allah razı olsun onlardan. Burda nelerini okuyor nasıl kocalar var evlerden ırak. Rabbim bizlere sağlık versin
junes kuzumun dediği gibi öncelikle bizler iyi olmalıyız sağlıklı olmalıyız ki sonra bebişler gelsin değilse bi anlamı yok kuzum. Çok şükür hepimizin sağlığı yerinde bu bile bizim için çok büyük nimet aslında en önemli nimet.
Biz senle ne zamandır örneklerimizi vermiyorduk yeri gelmişken ben bir örnek vereyim.
Bak kuzum benim kuzenim var yurtdışında yaşıyor yıllardır ciğerlerinden hastaydı. Öyleki ameliyatlık durumları olmasına rağmen ciğerleri anesteziye müsaade etmiyordu. Bu aynı zamanda pko ve aynı zamanda hiç bir zaman çocuğu olmayacak. Ve bizim kuzen ordan yabancı biriyle evlendi. Ama kocası öyle güzel bir insan ki herşeye rağmen sevdi kızı bırakmadı birde Müslüman oldu 5 vakit namazında bile. Derken benim kuzenin bir sürü daha hastalığı çıktı. Şeker,karaciğer,vs tümör beynin de ur daha belki bilinmeyen neleri var. Belki 10 senedir bu şekilde bu kız gittikçe de ağırlaşan bir durumu var. Haline öyle üzülüyorum ki Rabbim şifa versin inşallah. En kötüsü de tedavi bile olacak direnci yok yani ameliyat olması mümkün değil biopsi alınması mümkün değil. Yani kuzum bu kızın evlendiğinde tek derdi çocuğu olmayacaktı bir de ciğerleri astımdan dolayı kötüydü ama şimdi geldiği nokta içler acısı. O yüzden ne olursa olsun Rabbim önce sağlık versin. Onlara sorsan şimdi çocuk olmasa da olur sadece kızın sağlığı yerinde olsun onlara yeter. Bunlar acı örnekler zor sınavlar. Rabbim kimseyi hani derler ya düşmanımı bile sınamasın böyle sınavlarla.