Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar benimde yardıma ihtiyacım var bu erken gebelik testi aldım hayalet çizgiyi gördüm gösterdiğim herkes evet var dedi o gün hevesle acile gidip kan verdim fakat negatifff :KK43: ertesi sabah ilk idrarımla yaptım bu sefer daha net pembeleşen çizgiyi gördüm iki testim de eerken gebelik testi ve aynı marka bu arada adetime 4 gün kaldı

kapalı kaynattım aslında ama yinede koktu :KK43:
yemek yaparken soğan kavurursun kokarya murfak öyle koktu cam açıkken kaynattım üstelik :KK70:
olsun koksun 15 gün kokcaz yapcak bişi yok D:
ben çok alıştım belki de canım ondan artık koku hissetmiyor da olabilirim:KK45::KK48:
Kasım ayından beri her ay yapıyorum... şu an regl dönemim bitmek üzere bugün 6. günüm; bittikten sonra ben 4. ay olacak yine yapacağım soğan kürünü.:KK39:

Günaydın guzel anneler ve anne adayları nasılsınız:KK200:
themis_ themis_ benim guzel ablam doktor kontolun ne zman
Kuzum günaydın;
Doktorum kan değerlerime baktı normal,ultrasona baktı sağdaki kist stabil duruyo büyüme ,küçülme yok.Zaten ilaç kullanmadın ve adet olmadın onun gitmesini beklemiyordum dedi.yani ekstra bi durum yok stres yapıyosun kendine dedi.Kızdı bana baya neyin stresi bu sende biraz rahat bırak kendini dedi.İlaç verdi 3 gün içicem sonra 10 gün içinde adet olman lazım olmazsan gel dedi.
Durumlar böyle kuzucum.

20190214_110313.jpg junes junes Bak abla böyle

Kuzum günaydın;
Doktorum kan değerlerime baktı normal,ultrasona baktı sağdaki kist stabil duruyo büyüme ,küçülme yok.Zaten ilaç kullanmadın ve adet olmadın onun gitmesini beklemiyordum dedi.yani ekstra bi durum yok stres yapıyosun kendine dedi.Kızdı bana baya neyin stresi bu sende biraz rahat bırak kendini dedi.İlaç verdi 3 gün içicem sonra 10 gün içinde adet olman lazım olmazsan gel dedi.
Durumlar böyle kuzucum.
Demekki gerçekten stres yapıyorsun abla biraz rahat bırak kendini ya bi şekilde olcak buna hepimiz inanıyoruz degilmi. o yüzden şuan senin için önemli olan vucudunu stresten uzak tutmak rahatlatmak

Demekki gerçekten stres yapıyorsun abla biraz rahat bırak kendini ya bi şekilde olcak buna hepimiz inanıyoruz degilmi. o yüzden şuan senin için önemli olan vucudunu stresten uzak tutmak rahatlatmak
anladım ki ne kadar kafama takarsam o kadar olmayacak bu iş bıraktım valla artık.

ben çok alıştım belki de canım ondan artık koku hissetmiyor da olabilirim:KK45::KK48:
Kasım ayından beri her ay yapıyorum... şu an regl dönemim bitmek üzere bugün 6. günüm; bittikten sonra ben 4. ay olacak yine yapacağım soğan kürünü.:KK39:
faydasını gördünüzmü :)

ben geçen ay soğan kürü uyguladım ve adet olmadım tam 25 gün gecikti adetim ama inat ettim adet söktürücü kullanmadım bu süreçte sürekli test yaptım ve hep negatif çıktı dün son testimi yaptım ve artık dedim adet söktürücü kullanıcam kesinlikle test yaptım bi tane hayalet gibi bi çizgi gördüm ama pozitif olduğuna inanmadım ilaç alıcaktım ama arkadaşımın ısrarıyla kan tahliline gittim ve beta hcg değerim 31,5 çıktı yani pozitif henüz çok yeni galiba inşallah bi problem olmaz Rabbim herkese nasip etsin çok farlı bi duyguymuş bu hala inanamıyorum sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah çok dua edicem :dua: :dua: :KK200:
Benimde 10 gün gecikti sadece bu kadar dayanabildim.test yaptırdım negatif çıktı.Bugün doktora gittim ultrsaonla da baktı olsa çıkardı sanırım zorlamayım dedim :)Adet söktürücüye başladım bakalım.Rabbim tamamına erdirsin bebişinin.Ne zamandır deniyorsunuz?

faydasını gördünüzmü :)
Benim bu kürü 4 ay yapma amacım, çikolata kisti olduğu için aslında; 3 ay önce tespit edildi ve Kasım'dan beri soğan kürü yapmaya başladım
En son bu Pazartesi doktoruma kontrole gittiğime 3 ay önce tespit edilen çikolata kistimin boyutunun değişmediği, başka çoğalmadığı ve dirençli bir kist olmadığı tespit edildi. Ben havalara uçtum çok şükür:dua:
Bence soğan kürü sayesinde kontrol altında tuttum, ve doktorum dahası kistin içe kanama yaptığını yani aslında erime aşamasında olduğunu da belirtti. Bu ay son kez yapıp kürü sonlandıracağım.
Umarım emek verip, sabır gösteren herkes şifasını bulur:dua:

Benim bu kürü 4 ay yapma amacım, çikolata kisti olduğu için aslında; 3 ay önce tespit edildi ve Kasım'dan beri soğan kürü yapmaya başladım
En son bu Pazartesi doktoruma kontrole gittiğime 3 ay önce tespit edilen çikolata kistimin boyutunun değişmediği, başka çoğalmadığı ve dirençli bir kist olmadığı tespit edildi. Ben havalara uçtum çok şükür:dua:
Bence soğan kürü sayesinde kontrol altında tuttum, ve doktorum dahası kistin içe kanama yaptığını yani aslında erime aşamasında olduğunu da belirtti. Bu ay son kez yapıp kürü sonlandıracağım.
Umarım emek verip, sabır gösteren herkes şifasını bulur:dua:
amin inşallah sizin adınıza sevindim valla en azından coğalma olmamış :)

Kuzum günaydın;
Durumlar böyle kuzucum.
Ben sana ne dedim:sinirli: Çok stres yapıyorsun demedim mi, biliyorsun herşeyde olumsuz faktörü olduğu gibi hormonlarımız içinde çok önemli bir noktada stresin olumsuz etkisi var.
Resmen gayet düzenli gelen adetini yoldan sapıttın:KK62:
Kızıcam sana artık, kendini rahat bırakmalısın; her ay ilaçla adet olamazsın değil mi ama canım:ukala:
Lütfen adetinden önce de başlayarak papatya çayını günde max. 2 fincana kadar da içer misin? Stres için birebir, tekrar söylüyorum lütfen yap, bir güzel lıkır lıkır iç; keyfin yerine gelsin, kafanı boşalt.
Geçmiş olsun canım, herşey çok güzel olacak. sen baharda hamişsin:sampiyon:

Kuzum sanki 12 Şubat tarihinde yumurtlama olmuş sonraki gün silikleşmiş.
Ama pik olmamış daha, 2. çizgi de C çizgisi kadar koyu olmazsa negatif sayıyoruz. 11 Şubat akşamı yapmadın test galiba?
Belki 11 Şubat akşamında daha koyuydu. Sen yine de yapmaya devam et bence, adetine tam olarak kaç günün kaldı?
ovulasyon zaten max. 1 hafta sürüyor.

Ama pik olmamış daha, 2. çizgi de C çizgisi kadar koyu olmazsa negatif sayıyoruz. 11 Şubat akşamı yapmadın test galiba?
Belki 11 Şubat akşamında daha koyuydu. Sen yine de yapmaya devam et bence, adetine tam olarak kaç günün kaldı?
Tahmini olarak 2 martta olmam gerekiyor abla programa gore. Ben bide erken basladim ovu. yapmaya. Adetim normalde 9 gunde bitiyordu bu sefer 7 gun de bitti ben 7.gunden basladim. Tlfonda da tahmini ovu olarak yarin i gosteriyor. Ben artk hep gunde 2 yapayim mi ?

Zaten 11 subat aksami daha koyuysa bile degerlendirdim ki ben o gunu :KK48::KK48:

X