Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım ne güzel anlatmışsın. :KK200:Aynen de dediğin gibi oluyo. Hiç bitmiyor telaşımız stresimiz. Büyüdükçe de katlanarak devam ediyor. Benim oğlum 8 yaşında bazen öğretmeninden telefon geliyor gün içinde içim cıs ediyor. Acaba ne oldu hastalandı mı düştü mü kavga mı etti. Hayat boyu evlatlar ile işimiz böyle. Rabbim olmayanlara hayırlı zamanda nasip etsin ve herkesin evladını bağışlasın acıları göstermesin. :dua:

Ama senin hikayene bayıldım. Güzel de sonuçlanmış. Rabbim bir ömür sağlık mutluluk versin :dua:
Aynen öyle canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin çevremde olmayanlara isimleriyle dua ediyorum şimdi burdakileride isimleriyle dua ediyorum rabbim sesimizi duysun versin hayırlısıyla hayırlı evlatlar inşallah:anneadayı:

Amin ablam benim çok tşk ederim. Dün görsen sırf düşünmemek için sabahtan akşama kadar hep yemek yaptım. Tabi ayakta durmaktan akşam da belim kirilacak gibi ağrıdı :KK48: Bugünde geçsin de belki sabah yaparım diye dúsünüyorum :KK200:
Canım bak ben kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördüğüm halde eczaneden test aldım yaptım silik cıkmıştı hamileydim zaten o testi yapmamın tek sebebide aylarca o testi yaptım tek çizgi gördüğüm için çift çizgi göreyim diye yaptım her yaptığımda tek çizgi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyordu ve o testi saklıyorum Allahım ne zor zamanlar geçirmişim anlattıkca yaşıyorum resmen yani anlayacağın büyük ihtimal hamilesin yeni olduğu için silik cıkıyor testte:KK200:

Canım bak ben kanda gebelik yaptırdım pozitifi gördüğüm halde eczaneden test aldım yaptım silik cıkmıştı hamileydim zaten o testi yapmamın tek sebebide aylarca o testi yaptım tek çizgi gördüğüm için çift çizgi göreyim diye yaptım her yaptığımda tek çizgi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyordu ve o testi saklıyorum Allahım ne zor zamanlar geçirmişim anlattıkca yaşıyorum resmen yani anlayacağın büyük ihtimal hamilesin yeni olduğu için silik cıkıyor testte:KK200:
Canim hikayeni gözlerim dolarak okudum cok sevindim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin sizin proobleminiz neydi niye normal yolla olmadi

Yaa ne saf ne güzel düşüncelerimiz var yaa. Inşallah vardr ablam yaa çok sağol :KK200:

Merhaba arkadaşlar, ben de soğan kürüne başlamak istiyorum adetim iki gün geçti ama 15 gün yaptığımda adetime 3-4 gün kalıyor, yumurtlama ve sonrasında soğan kürü yapmanın bi sakıncası var mıdır, bir düşük iki dış gebelikten sonra 4 aydır hamile kalamadım, sol tüpüm kapalı hem sağlık hem bebiş için soğan kürü şifa olur belki dedim

Merhaba arkadaşlar, ben de soğan kürüne başlamak istiyorum adetim iki gün geçti ama 15 gün yaptığımda adetime 3-4 gün kalıyor, yumurtlama ve sonrasında soğan kürü yapmanın bi sakıncası var mıdır, bir düşük iki dış gebelikten sonra 4 aydır hamile kalamadım, sol tüpüm kapalı hem sağlık hem bebiş için soğan kürü şifa olur belki dedim
Merhablar Hiç bir sakıncası yok. Bence yapmalısınız

Günaydın ben test yaptım negatif. Vee yarım saat sonrasında pembe kan geldi. Yine olmadı yine olmadı......

Günaydın ben test yaptım negatif. Vee yarım saat sonrasında pembe kan geldi. Yine olmadı yine olmadı......
Yaa kuzum benim hayırlısı olsun hakkında, senin denemelerin daha çok yeni 1 yıla kadar yolu var , ben inanıyorum sen çok çabuk hamiş olacaksın. Rabbimin vardır bir bildiği, inan ki hayırlı zamanı O bizden daha iyi biliyor. Negatifi görünce ben de üzülüyorum ama sonradan da hayırlısı ne ise o olsun deyip Allah'a bırakıyorum. Pembe kanın devamı geldi mi peki, koyulaştı mı yani?

Kızlar hepinize günaydınlar, ben dün akşam iş çıkışı koştur koştur eczane aradım ama evimizin yakınlarında bulamadım malesef :KK43: eve gidip yemek yapmam gerekiyordu o yüzden de çok fazla dolaşamadım. Akşam kocama söyledim yarın alır mısın diye, tamam dedi bakalım bu akşam iş çıkışı alacak. Benim bayadır beyaz akıntım var bu arada ama bugün belli olur zaten çünkü bat tarihim. Sizi tekrar haberdar ederim canlar

Yaa kuzum benim hayırlısı olsun hakkında, senin denemelerin daha çok yeni 1 yıla kadar yolu var , ben inanıyorum sen çok çabuk hamiş olacaksın. Rabbimin vardır bir bildiği, inan ki hayırlı zamanı O bizden daha iyi biliyor. Negatifi görünce ben de üzülüyorum ama sonradan da hayırlısı ne ise o olsun deyip Allah'a bırakıyorum. Pembe kanın devamı geldi mi peki, koyulaştı mı yani?
1 yıl da diil ki abla. 2 yıl ı geçti biz evleneli. Onun üzerine daha birşey gelmedi ama hasta olmuşumdur çnki çok sancim var. Bilmiyorum ki yaa o kadar çaba o kadar istek sonunda da bunu görünce insan üzülmese üzülüyor. Yarın başlarım bende soğan kürüne. Artk ondan da bi fayda beklemiyorum ya neyse hayrlisi

Kızlar hepinize günaydınlar, ben dün akşam iş çıkışı koştur koştur eczane aradım ama evimizin yakınlarında bulamadım malesef :KK43: eve gidip yemek yapmam gerekiyordu o yüzden de çok fazla dolaşamadım. Akşam kocama söyledim yarın alır mısın diye, tamam dedi bakalım bu akşam iş çıkışı alacak. Benim bayadır beyaz akıntım var bu arada ama bugün belli olur zaten çünkü bat tarihim. Sizi tekrar haberdar ederim canlar
Kesin haber ver abla :KK200:

1 yıl da diil ki abla. 2 yıl ı geçti biz evleneli. Onun üzerine daha birşey gelmedi ama hasta olmuşumdur çnki çok sancim var. Bilmiyorum ki yaa o kadar çaba o kadar istek sonunda da bunu görünce insan üzülmese üzülüyor. Yarın başlarım bende soğan kürüne. Artk ondan da bi fayda beklemiyorum ya neyse hayrlisi

nasip demekki daha süresi varmış meleğinin gelmesi için dr.gittinmi bende 6 ay boşa gitmiş hormondon dolayı keşke başta gitseydim dedim

Canım benim hayırlısı böyleymiş lafından bu durumlarda hoşlanmıyoruz ama gerçekten de hayırlısı böyleymiş. Elbet bi vakti var ve o vakit gelmeden hiç bir şey olmuyor. Hani bir söz var ya "Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." işin özeti bu canım. Üzülmemek elde değil ama asla umutsuz olma. Soğan kürüne de adet bittikten 2 gün sonra başla 15 gün hiç ara vermeden devam et. Bu sırada vitaminlerini almaya da özen göster. Folic, varsa b12,d vitamini demir vs eksikliğin onları da kullan. Adetin başladı madem çörek otu bal tarçın karışımını uygula yumurtayı geliştiriyor ve kalitesini arttırıyor. Eşine de bulabilirseniz keçiboynuzu pekmezi yada keçiboynuzunun kendisini yedire bilirsin yada suda kaynatıp içirebilirsin. Daha bir sürü şeyler var yapabileceğimiz. Çareler tükenmez biz sonuna kadar çare arayıp elimizden geleni yapıcaz gerisi takdiri ilahi zamanı gelince olacaktır.

Bak bi de şunu unutma bişey olsun diye değil hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye istiyor dua ediyoruz ya hep. Etrafta ne örnekler var hamile kalıp bebeğini kaybeden. Doğurup büyütüp kaybeden. Yada hayırsız bir evlatla büyük bir sınav verenler daha ne örnekler var.

Hem sende beni beklersin kuzum bak benim yasak daha bitmedi aralık ayını bekliyorum aralıkta önce sen sonra ben bi güzel haber veririz belki :KK74::KK36:

Kıyamam sana sakın o güzel gülen gözlerini soldurma beraber geleceğe bakalım.:KK68:

Aynen öyle canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin çevremde olmayanlara isimleriyle dua ediyorum şimdi burdakileride isimleriyle dua ediyorum rabbim sesimizi duysun versin hayırlısıyla hayırlı evlatlar inşallah:anneadayı:

Canım benim ya Allah razı olsun senden. O güzel dualarına yürekten amin. :dua:Rabbim seninde evladını sana bağışlasın hep güzellikler versin sağlık ve mutluluk versin ailenize. :dua::KK36:

yaa canım hayal etmesi bile güzel , ne güzel yazmışsın :KK200: zaten yarın herşey belli olur bat tarihi ise :) Hakkımızda hayırlısı olsun :dua:
hakkımızda hayırlısı olsun be canım, senin güzel haberlerini bekliyoruz, ya da sen bize direkt foto at:halay:

X