- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
İçine sinmesine çok çok sevindim canım, insanın aradığını bulması gibisi yok bencedeÖzellikle ben ismin içinde E ve L harflerinin olması hoşuma gidiyor isme şıklık katıyor. Benimde hoşuma gitti seçtiklerinAyy inşallah kuzum valla şimdiden bile bir sürü şeyler düşünüyorum :) İsim kriterleri fena bende :) ama çok şükür içime sinenleri buldum. Peki sence bebek odası yapmak mantıklı mı ne düşünüyorsunu bu konuda :) sen deneyimli annişsin :)
canım oda için eğer kendi eviniz ise bence MUTLAKA olmalı, çok net ! O da bir birey ve ayrı yaşam alanı muhakkak olmalı.
eğer kiracı iseniz şart değil, kendi eviniz ise de bence canım büyüyen karyolaları düşünmelisin, ki çok uzun ömürlü benim kızçede hala bunu kullanıyoruz yani hala derken beşik formunu; ki kızımın boyu yaşıtlarına göre de uzunduır.
4-5 yaşından sonra beşik kısmı ayrılıp tek kişilik 1*200 yatak formuna geliyor son derece kullanışlı, nette büyüyen karyola diye araştırabilirsin, örnek olarak sana aşağıdaki görseli iletiyorum
ilk 6-8 ay içinde yatak odasına anne yanı beşik veya sepet tarzı bakabilirsin, bu iki ürünü de bebek oturmaya başlayana dek kullanırsın daha üzün süre mümkün değil, çünkü ayaklanıp yere düşme riski olur